- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- Konu Sahibi Pembe Bal10cuk
Sana ne avukatımısın, sanami sorcam ne yazacagimiBu nasil bir mesaj sütüm az ne yapmam lazım diyen anneye söyleme amacınız ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana ne avukatımısın, sanami sorcam ne yazacagimiBu nasil bir mesaj sütüm az ne yapmam lazım diyen anneye söyleme amacınız ne?
emzirme danışmanı ebe için “bir işe yaramadı” ibaresi çok kırıcı öncelikle. öneri olarakta size en güzel süt yapacak şey bol su içmenizdir. bütün pediatrist ve yenidoğan yoğun bakım uzmanları anneleri bu konuda uyarır. aklınızda olsun.Arkadaşlr merhaba,
25 gün erken doğum yaptım. 36+4 te 2700 doğdu bebeğim 1 hafta küvezde kaldı 2500 çıktı küvezden.
Doğduğu günden beri hiç 50-60 ml leri bile göremedim tek seferde hep 15-20 ml çıkıyor. Çok küçük olduğı için tam çekemiyordu bide çenesi biraz gerideydi. Ama şimdi 2 aylık oldu. Emmek istiyor ama süt yeterli değil. Artmıyor ne yaptıysam. Bende artık 50-60-100 ml leri görmek istiyorum. Günde defalarca sağıp ancak 50-60 ml biriktiriyorum emzirme danışmanı ebe ile çalışıyoruz ama bi işe yaramadı tamamen kandırıyorlar insanı. Benim gibi hep az gelipte sonradan artan var mı? Varsa ne yaptı? Nolur yardım edin depresyona girdim resmen. Stres yapma diyeceksiniz ama inanın o sağma maknesi başında aylardır bi heves oturup hep 10-15 ml görmek insanı kahrediyor. 20 şer dk emzirdikten sonra EDS ile ağzına imama takviyesi yapıyorum. Yada varsa eğer sağılmış anne sütü. Ama bebeğim büyüyor ve iyice yetmiyor. Nolur benle benzer şeyler yaşayanlar yazabilir mi? Son ana kadar dayanmak uğraşmak istiyorum.
Bahsettiğin çemen otu değil miGüzelim yazıldı mı göremedim ama çemen yiyeceksin. Fenugreek derler galaktogog un şahıdır. Bütün o damlalarda bunun özü var. Kokuyor filan ama bas çemeni bas çemeni emzir. Yetmiyorsa üzülme hiç devam sütleri de çok iyi stres yokk
emzirme danışmanı ebe için “bir işe yaramadı” ibaresi çok kırıcı öncelikle. öneri olarakta size en güzel süt yapacak şey bol su içmenizdir. bütün pediatrist ve yenidoğan yoğun bakım uzmanları anneleri bu konuda uyarır. aklınızda olsun.
bakın siz nazikçe ifade etmeyi seçtiniz
Emzirme danışmanlarının hepsinin şarlatan olduğunu düşünüyorum. En azından Instagramdakilerin tamamı öyle. Annelere boşu boşuna yetersizlik hissi aşılıyorlar. Valla benim ve çevremde kimsenin artmadı. Azsa az bu kadar üzmeyin yıpratmayin kendinizi. İnanın farklı şehirde en pahalı özel hastane. Araştırma devlet hastanesi bir sürü doktorla konuştum. Hepsi istisnasız mama ver dedi. Şu an 1 yaşında corona geçirdim. Emzirmeye ara verdim. Bu arada doktor mama vermemi tavsiye etti bağışıklıgi guclensin diye. Et yumurta vs değil formül süt. Onlar da kof urunler değil. Bebeğiniz formül süt ile de gayet sağlıklı büyüyecek. Emzrimeye devam edinn. İki göğsünüzü de 15'er dk verin. Sonra yatirin baktınız uyumuyor huzursuz mama verin biberonla ne kadar alırsa. Eds ile filan uğraşmayın. Kendinizi bu kadar yıprattıgniz için ilerde pişman olursunuz. Bunlar benim gittiğim doktorların bana tavsiyesi. Bu arada sagarak az gelir bebek daha çok alir. Emdiği de ona yeter. Formül süt de anne sutu ile içeriği aynı. Bebeğinizi sevgi ile stressiz büyütun o daha önemli..Arkadaşlr merhaba,
25 gün erken doğum yaptım. 36+4 te 2700 doğdu bebeğim 1 hafta küvezde kaldı 2500 çıktı küvezden.
Doğduğu günden beri hiç 50-60 ml leri bile göremedim tek seferde hep 15-20 ml çıkıyor. Çok küçük olduğı için tam çekemiyordu bide çenesi biraz gerideydi. Ama şimdi 2 aylık oldu. Emmek istiyor ama süt yeterli değil. Artmıyor ne yaptıysam. Bende artık 50-60-100 ml leri görmek istiyorum. Günde defalarca sağıp ancak 50-60 ml biriktiriyorum emzirme danışmanı ebe ile çalışıyoruz ama bi işe yaramadı tamamen kandırıyorlar insanı. Benim gibi hep az gelipte sonradan artan var mı? Varsa ne yaptı? Nolur yardım edin depresyona girdim resmen. Stres yapma diyeceksiniz ama inanın o sağma maknesi başında aylardır bi heves oturup hep 10-15 ml görmek insanı kahrediyor. 20 şer dk emzirdikten sonra EDS ile ağzına imama takviyesi yapıyorum. Yada varsa eğer sağılmış anne sütü. Ama bebeğim büyüyor ve iyice yetmiyor. Nolur benle benzer şeyler yaşayanlar yazabilir mi? Son ana kadar dayanmak uğraşmak istiyorum.
Emzirme danışmanlarının hepsinin şarlatan olduğunu düşünüyorum. En azından Instagramdakilerin tamamı öyle. Annelere boşu boşuna yetersizlik hissi aşılıyorlar. Valla benim ve çevremde kimsenin artmadı. Azsa az bu kadar üzmeyin yıpratmayin kendinizi. İnanın farklı şehirde en pahalı özel hastane. Araştırma devlet hastanesi bir sürü doktorla konuştum. Hepsi istisnasız mama ver dedi. Şu an 1 yaşında corona geçirdim. Emzirmeye ara verdim. Bu arada doktor mama vermemi tavsiye etti bağışıklıgi guclensin diye. Et yumurta vs değil formül süt. Onlar da kof urunler değil. Bebeğiniz formül süt ile de gayet sağlıklı büyüyecek. Emzrimeye devam edinn. İki göğsünüzü de 15'er dk verin. Sonra yatirin baktınız uyumuyor huzursuz mama verin biberonla ne kadar alırsa. Eds ile filan uğraşmayın. Kendinizi bu kadar yıprattıgniz için ilerde pişman olursunuz. Bunlar benim gittiğim doktorların bana tavsiyesi. Bu arada sagarak az gelir bebek daha çok alir. Emdiği de ona yeter. Formül süt de anne sutu ile içeriği aynı. Bebeğinizi sevgi ile stressiz büyütun o daha önemli..