Bebek Beslenmesi Sütüm çok az yardım 😞😞🙏🏻

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Solgar ın b12 vitamini var malt içerikli benim sütümü çok arttırdı . Onun dışında bol su tahin helvası dereotu bunlar sütü coşturur .

Kilosuna mı üzüleyim, yeterli ememediğine mi yoksa sütüm olmadığımamı bilemedim. Benimki 2. Ayda 3500 ancak oldu. Akranları 4-5 kilo üzülmeden edemiyorum. Sütümde herşeyi yaptım artmadı hiç.

2,5-3 lt su
Çorbalar
tentene temas
Rezene ısırgan humana boza maltlar lohusa şerbeti vs vs
Manuel elektirikli pompa, mochi pompa herşeyi denedim elle de sağdım
2 saat bi emzirdim hatta bazen hep istiyordu hep verdim saatlerce emdi ağznda tuttu yinede bana mısın demiyor. Yine bi heves oturuyorum sağıyorum 20 ml İkisinden eğer emmemişse 40 ml çıkıyor.

öyle ama imreniyor insan diğerlerini duyunca üzülüyor. Birde çok zayıff
Yapacak birsey yok canım siz emzirin yetmezse mamayi da verin kilo da alır sağlıklı olsun yeter..
Bende çok yipradiyordum kendimi keşke sütum yetse diyordum ama olmayınca olmuyor çok şükür oğlum sağlıklı he emzirmeyi de bırakmadım az da olsa emsinn anne sütünü dedim çok şükür hem emdi hem mama içti..

Saglik ocagindaki ebe sagmayi saglikli bulmadigini bebegin emdikçe sutunun gelecegini soylemisti.
Ben incir suyu iciyorum
Bulgur pilavi kaliteli sut yapiyor
Marul da öyle...
Beyaz üzüm de iyi geliyor.
Bestlak damla da kullanip sutunuzu arttirabilirsiniz...

Benim bebegim 3 aylik baslrada cok kulalndim mochi olmasa ne yapardim bilmem . Bol yesillik sahlep tuket insallah artar sütun

Canim yaaa ben seni cok merak ettim zaman zaman aklima geldigin oldu

Cok gecmis olsun Allah anali babali buyutsun insallah

Bebek 2 3 aylikken bende bj azalma hissetmistim halbuki gogusler terbiye olurmus bebegn ihtiyacna gore o tarz biseu yasiyor olabilirsin 2 yasna dek emzirdim ben dusun azalmadi yani

Tahin pekmez
Kuru incir
Boza
Bolll su

Sut yapan en iyi hatirladgm seylerdi

Ama neden sagip veriyorsun blmiyorum okuduysamda atlamis olabilirim direk gogsunden emzir sagmayla bebek emmesi ayni degil

yaa nasıl kullanıuordun cnm onu? Emzirmeden sonra mıboşalmak için takıyordun anlatsana nasıl arttırdın
Bebeginiz kac aylik bilmiyorum ama ben heo devamli sattim zaten en kadar cok sut sagarsan emzirirsen sonradan normale donunce sutun ona gore geliyor birde yesillik cok fazla sut yapiyor. Devamli sagmak gerekiyor pes etme dene insallah artar biliyorum nasil hissettgini annelik duygusu inslalah artar icin rahat bi sekikde hep emzirirsin.

yaa evet yzun süre giremedim. Teşekkür ederim

yaa emziriyorum normal ama uyrken de sağıyorum süt artsın diye ebeler söylemişti. Sağdığımıda veriyorum hızlı kilo alsın diye.Emziriyorum amaazalma hissediyorum eskisi gibi akmıyor. Bilmiyorum hiç öyle dolup taşan sütüm olmadı. Herşeyden yiyirorum süt yapar dedikleri :/

9 haftalık henüz. Evet günde 2 kez sağıyorum. Gögüslerim yara oldu artık çok zor geliyor bazen sağmıyorum

9 haftalık henüz. Evet günde 2 kez sağıyorum. Gögüslerim yara oldu artık çok zor geliyor bazen sağmıyorum
Krem kullansaniz meme ucu kremi faydasi olur benim kizimda tam 3 aylik bol bol sagin suan boyel normal artcak insallah suan tam sey donemi sutun bebege yeticek kadar olacagi doneme girmissiniz. Bu zmaanlar oyle oluyor. Siz sagin devamli cogalr allahin iznyle

Emzir+ bol su+ humana still emziren anne çayı + rezene çayı + sık sık duş + uyuyabildigin aralıklarda dknlenme ya da uyku. Bir de dinginlik çok yorulsan bile bebeğinin verdiği huzura odaklan . Bunları yap bakalım nasıl şakır şakır akiyo sütlerin .

yaa sende mi cnm benimde artmıyor çıkıyor ama artma yok bu gidişlegidecek diye korkuyorum
1 ay kuvoz maceramız oldu. Zor geçti günün 8 9 saati hastanede 2.5 saate bir üniteye girip çıktım emzirme denemeleri bebeklere bakmak için. Sonra eve geldik ve git gide bitti sütüm.. mama veriyorum. Gelsin diye emziriyorum ama gelmiyor geçende sagdim 1 damla çıkmadı. Ucu ıslandı o kadar. Bir anne için zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…