- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzeldi pinkocum hoşbuldum sen nasılsın ? Gezdik tozduk eğlendikHoşgeldin
Nasıl gitti misafirlerle?
İyi geçmesine sevindimGayet güzeldi pinkocum hoşbuldum sen nasılsın ? Gezdik tozduk eğlendikBurda neler oluyo bitiyo bakayım uzak kaldım
![]()
resmen bunu dinliyorum şu anda![]()
resmen bunu dinliyorum şu anda![]()
Saol canım ... Anaaa site benim çilekli keki yayınlamış resmen rezil oldumİyi geçmesine sevindimGördüm gerçi eğlenmişsin
Buralar aynı canım bi değişme yok pek![]()
nostalji yapıyorum işteNesi var gayet güzel şarkı :)) Sever Hakan Peker in şarkılarını ben![]()
Nasıl yani nerde yayınlamış :)Saol canım ... Anaaa site benim çilekli keki yayınlamış resmen rezil oldum![]()
Facede sayfasında hahahahaaa annaaa eşim gördüü kız bunlar senin çileklerin dedi ordan gördümNasıl yani nerde yayınlamış :)
İyidir canım nolsun evdeyim birazdan araba sürmeye çıkcam be zamandır kullanmadım paslanmış olabilirimiyiyim ginosss sen nasılsın canım![]()
Facede sayfasında hahahahaaa annaaa eşim gördüü kız bunlar senin çileklerin dedi ordan gördümVay be ne büyük gurur
![]()
ooo dikkat et ezme biziİyidir canım nolsun evdeyim birazdan araba sürmeye çıkcam be zamandır kullanmadım paslanmış olabilirim![]()
Niye rezil olasın ne güzel olmuş işte :))Facede sayfasında hahahahaaa annaaa eşim gördüü kız bunlar senin çileklerin dedi ordan gördümVay be ne büyük gurur
![]()
Ne biliyim öylede güzel değildi yani bari birinciyi koysalarmışNiye rezil olasın ne güzel olmuş işte :))
Ezmem gülüüüümooo dikkat et ezme bizi![]()
Hıyarda çığabilir