- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
2 tane mi @bu isaretten koydun?:)Bu etiket işinden tam emin olamıyorum ya. Sanki düzgün yapamamışım gibi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 tane mi @bu isaretten koydun?:)Bu etiket işinden tam emin olamıyorum ya. Sanki düzgün yapamamışım gibi geliyor
yok canım. Oy verenler listemden kopyalayip yapoştırıp sonrada @ işareti ekledim2 tane mi @bu isaretten koydun?:)
Üstüne tiklayinca direkt profil sayfaları görünüyor yapma ya calissamda yapamazdım vallahayok canım. Oy verenler listemden kopyalayip yapoştırıp sonrada @ işareti ekledim
Evet bende farkettim de öyle oldugunuÜstüne tiklayinca direkt profil sayfaları görünüyor yapma ya calissamda yapamazdım vallaha
Teşekkür ederim darısı başına cnm..Hippotalamus hayırlı olsun canım, birinciliginde, madalyanda
Bende teşekkür ederim cnmTebrikler tatlim cok sevindik
HayirlisiTeşekkür ederim darısı başına cnm..
ellerinize sağlık:) cidden en beğendiğim yaptığınızdı çok güzel olmuş:)
- @Curly cok cok tesekkur ederim yönetimden oy almak ayricaliktir
- @manolya1458 canim cok tesekkuler
- @Bilge Cetin
- @canavar
- @Unicornbe
- @citkirildim
- @kaju
- @Filozof__Prenses
- @Kanatsizkus
- @tobosoludulcinea
- @delinefsim
- @cerenkar
- @izguben
- @PembeLokum
- @mdizzy
- @kimyager1508
- @melek ada
- @Belissima77
- @fildisisahili
- @iklimim123
- @lemmy
- @sedaasuu
- @sweetwitch01
- @Hallem
- @Asmin93
- NeuroCathy
- @DuuRumm
- @sulefruz
- @FridaKahrol
- @yaseminbeyza
- Kizlar tarifime oy verdiginiz icin hepinize tek tek teşekkür ediyorum oy veren elleriniz dert gormesin
tesekkur ederim :) cok mutlu oldum♡♡ellerinize sağlık:) cidden en beğendiğim yaptığınızdı çok güzel olmuş:)
Bende teşekkür ederim cnm
Her bölümden mantar gibi çıkıyorsun.
Ne kadar edepten yoksun bir insansın.
Sana fikrini soran olmadı, oyunu kullanırsın ya da kullanmazsın, o senin tercihine kalmış ama gelip de burada dengesizce konuşamazsın. Çok terbiyesiz birisin. Bu sitede herkesin neden senden nefret ettiğini hep merak etmiştim, demek ki gercekten bunu hakediyorsun!
Kimsenin SAHSINI bu sekilde kotuleme hakkin yok. Sizi admine sikayet edecegim. Yazilarimi engelle ve benim adima KONUSMA!
Orangutan falan ne ya, burada sunum yapılıyor haliyle porsiyonlar büyük gösterilecek. Küçük mü göstersin yani dolu dolu koyacak tabağa, nasıl olduğunu gösterecek. Ben bu kadının sağlıklı bir ruh halinde olduğunu düşünmüyorum zaten, hep sataşacak yer arar, en çok kendisinin bildiğini düşünür, herkes kocasını elinden kapmaya çalışıyor sanar, ırkçının tekidir. Ciddiye bile almayın, yarışmacıların hepsine ayrı ayrı başarılar dilerim. Hepsi çok güzel, hepsine ağzım sulandı tariflerin ama bir tanesine oy verebildiğim için zor bir seçimle bir tanesini seçtim. :) Hepinizin ellerine sağlık.
Sahsima dair bu bildirinizi sikayet ettim. Ben hic bir zaman kisiyi hedef almam. Begenmedigim mesajlari engellerim. Siz de haddinizi bilin ve mesajlarimi engelleyin.
Rica ederim canım Tarifin ve sunumun şahane idiTarifime oy verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim .
@aeben
@serenalar
@sourapple
@pdr55
@Tweety
@blowhole25
@Margarikotin
@pinkpin
@seyirdefteri
@FallenAngel
@disikartal87
@servus
@Be_Ni_1012
@nscckts
Kakao ve Ben
@yagmur559
@Visneli_Turtam
@Hatmece
@Yagmur8991
@alaviten
@Kelebekk16
@yagmur95
@Denas14__
@Missaslan
@Lunya
@iremerve1990
@tevafuk55
@Esra Ali
@benefitss
@monalazo
@Mevrouwtje
@kapadokyam
@marbling817
@Gul-berg
@ElifNisam24
@Makyajkolik13
@Lelya
@mihriban44
@Sidelya95
@JustHoldMe
@Yasmnn__
@asabihatun
@boklucharlie
@dont worry be happy
@sehnez
@guldeste28
@Vinidipuu
@orkide_17
@Neyzo
@elifkynr
@tuanagencel
@Damla_6161
@kalbiminsancisi
Teşekkür ederim canım beğenmen yeterBen bu kategoriye girdim baktım ... ama oy vermeyi unutmuşum ...
Aklımda kalmasın söyleyeyim ben sevgili Nevreste ve deynepnaz arasında gidip gelirken , eşim aklıma shapee nin tarifini de sokmuştu :)
neyse geçmiş kategori ama söyleyeyim dedim , herkesin eline emeğine sağlık ...
1. olan arkadaşımızı da tebrik ediyorum .
Teşekkür ederim canım beğenmen yeter