- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
bunu bende hep düşünmedim değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu bende hep düşünmedim değil
Canım herkes bizim gibi sevmiyorSen zaten pasta yapma canavarısınDoğru dedin garii.. hep dur o gelsin yapicim,, bu gelsin yapicimm,, yeminlen tembel o kızz mutfak sevilmezmi yaaaa...bir elde spatula ,,bir elde kepçe,, eller unla bulanmışş,,,kakao dudak kenarlarındaa,,
Ayyyy evetttt.. yapayım böyle değişik değişik tatlılar pastalar görsellikte olsunn canımcımm..ohh gel keyfim gel..Canım herkes bizim gibi sevmiyorSen zaten pasta yapma canavarısın
Nevrestecigim ben görmeyeli buralar senlenmis..eskiden 5 tarifi zor bir araya getirirdik...Merhaba canım
Çok teşekkür ederiz
Seni mutlu ediyor pasta yapmak,süslemekAyyyy evetttt.. yapayım böyle değişik değişik tatlılar pastalar görsellikte olsunn canımcımm..ohh gel keyfim gel..
Evet canım maşaallah yarışmamız çok hareketliKatılım çok fazlaSunumlar ,tarifler çok başarılıNevrestecigim ben görmeyeli buralar senlenmis..eskiden 5 tarifi zor bir araya getirirdik...
Cok guzel olmus böyle
Ben eşime göre yapıyorum genelde yaptığım şeyleri, herşeyi yemez, seçicidir. Çilekle ilgili açıklama yamıştım, aldım tadı yoktu, ben zaten meyve sevmem eşim de yemedi, haliyle zamanı gelsin diye bekliyorum bu zamanını bekliyor olarak düşünmeliydinValla bu kızda bişi yapacak dur kayısım gelsin yapim,, dur, çilekler tatlansın yapimm.. Hep yapacak nevreste buu kızz anammm tembellikte sınır tanımıyor bu hatunn hep yapacaklarını öteleyip duruyooo..
Herkes mutfakta doğmuyorİçlerinde mutfak aşkı yok
Eğer yemek yapmak kadına itilmiş bir görev olmasaydı da sevdiğim için yapacak olsaydım, sevebilirdim. Ama bunu görev haline getirdikleri için sevmiyorum muhtemelen, sevilmez mi bi soruyduysa herkes sevemezDoğru dedin garii.. hep dur o gelsin yapicim,, bu gelsin yapicimm,, yeminlen tembel o kızz mutfak sevilmezmi yaaaa...bir elde spatula ,,bir elde kepçe,, eller unla bulanmışş,,,kakao dudak kenarlarındaa,,
İyi yapmışsınİyiyim canım sen nasılsınnevoo gorusemıyozz gelıp dalmak ıstedım topıgınee nasılsınnn sef
Kayısı alırken gün kurusu diye alacaksın diğeri kükürtlüGün kurusu daha doğal herşeyde kullanabilirsinBen eşime göre yapıyorum genelde yaptığım şeyleri, herşeyi yemez, seçicidir. Çilekle ilgili açıklama yamıştım, aldım tadı yoktu, ben zaten meyve sevmem eşim de yemedi, haliyle zamanı gelsin diye bekliyorum bu zamanını bekliyor olarak düşünmeliydin
Kayısı da Malatyalılar geçenlerde denk gelmişsindir Nevoş un yazısına Malatya kayısısını ayrı tutuyorlar, ben anlamıyorum hangisi doğal hangisi öteki türlü kurutuluyor, doğal olmayanı aldığım zaman eşim yine yemeyecektir.
Yemeği severek yapmıyorum doğrudur. Ama tatlıyı severek yediğimden yapmaya üşenmem
Herkes mutfakta doğmuyor
Eğer yemek yapmak kadına itilmiş bir görev olmasaydı da sevdiğim için yapacak olsaydım, sevebilirdim. Ama bunu görev haline getirdikleri için sevmiyorum muhtemelen, sevilmez mi bi soruyduysa herkes sevemez
Ha işte bak aklıma gelmedi bi türlü, benim ki kükürt deyip duruyordu :)) Siyah olan mı doğal kurutulmuş olandı? İçinde büyümeyince zor öğreniyorsunKayısı alırken gün kurusu diye alacaksın diğeri kükürtlüGün kurusu daha doğal herşeyde kullanabilirsin
Hani nerde sene olacak üyeyim buraya nerde o yaptığın güzelim tatlıların resimlerii....insan hiçmi atmaz yahuu resminii..burda merak eden bir hatun var deyinn.. eşini düşünme hepp yavru birde azıcık ayşenuru düşün yani beni at resminide gözüm bayram etsinn. ..kayısıyı bende anlamam alırım yerimm. haa birde azıcık feministlik gördümm tabiki görevinn kadınsın senn .... ayy keşke kocalarımız aşçı olsaydı ne güzel olurdu pinko şimdi düşündümde haklısın bu konuda ....Ben eşime göre yapıyorum genelde yaptığım şeyleri, herşeyi yemez, seçicidir. Çilekle ilgili açıklama yamıştım, aldım tadı yoktu, ben zaten meyve sevmem eşim de yemedi, haliyle zamanı gelsin diye bekliyorum bu zamanını bekliyor olarak düşünmeliydin
Kayısı da Malatyalılar geçenlerde denk gelmişsindir Nevoş un yazısına Malatya kayısısını ayrı tutuyorlar, ben anlamıyorum hangisi doğal hangisi öteki türlü kurutuluyor, doğal olmayanı aldığım zaman eşim yine yemeyecektir.
Yemeği severek yapmıyorum doğrudur. Ama tatlıyı severek yediğimden yapmaya üşenmem
Herkes mutfakta doğmuyor
Eğer yemek yapmak kadına itilmiş bir görev olmasaydı da sevdiğim için yapacak olsaydım, sevebilirdim. Ama bunu görev haline getirdikleri için sevmiyorum muhtemelen, sevilmez mi bi soruyduysa herkes sevemez
hımm bak bende öğrendimm gün kurusu aklıma yazdım nevrestemm.. amaa bende çaydan anlarım sorun bana 10 metre öteden anlarım iyi çayın kokusunuu..Kayısı alırken gün kurusu diye alacaksın diğeri kükürtlüGün kurusu daha doğal herşeyde kullanabilirsin
Evet canım koyu renkli olan güneşte kurutuluyor..O doğal olanı,birde hoşaflık var ona kabuk deriz oda güneşte kurutulur..Ha işte bak aklıma gelmedi bi türlü, benim ki kükürt deyip duruyordu :)) Siyah olan mı doğal kurutulmuş olandı? İçinde büyümeyince zor öğreniyorsun
Ben çay delisiyim çay olsun nasıl olacağı farketmiyorTabi herkesin bir ilgi alanı var.Birde çevresine göre bildiklerihımm bak bende öğrendimm gün kurusu aklıma yazdım nevrestemm.. amaa bende çaydan anlarım sorun bana 10 metre öteden anlarım iyi çayın kokusunuu..
daha çok kaçak çaymı içiyorsun canımmyoksa karadeniz çayımıı..Ben çay delisiyim çay olsun nasıl olacağı farketmiyorTabi herkesin bir ilgi alanı var.Birde çevresine göre bildikleri
Evet canım koyu renkli olan güneşte kurutuluyor..O doğal olanı,birde hoşaflık var ona kabuk deriz oda güneşte kurutulur..
Ama diğer kükürtlü olan hem emekli hemde koruma amaçlı ilaçlı sayılır..Toplayıp 1 gün kapalı kükürtlü bir odada bekletiliyor.Kükürtü yakıp ırakıyorlar oda kokusunu odaya veriyor.Ve kayısıları yumuşatıyor.Daha sonra tekrar güneşte biraz bekletip tekrar çekirdekleri çıkartılıyor sonra yine kurutuluyor..Çok emekli yani
Gerçi herkes kükürtlü olanı tercih ediyor bozulma riski olmadığı içinBen gün kurusunu tercih ederim tadı daha güzel
Açık renkli olan kükürtlü ve daha uzun ömürlü diğeri gün kurusu ve doğal
:)) Ben atıyorum da sen görmüyorsun demek ki :) Çoğu yarışmada yarışmacıların yaptığını denemişimdir içlerinden 1 2 tanesini seçerek onları koyuyorum buraya, geçen gelin bohçasını yaptım buraya koymadım ama kızlar gördü :) Birşey yapınca her seferinde çekmek aklıma gelmiyorHani nerde sene olacak üyeyim buraya nerde o yaptığın güzelim tatlıların resimlerii....insan hiçmi atmaz yahuu resminii..burda merak eden bir hatun var deyinn.. eşini düşünme hepp yavru birde azıcık ayşenuru düşün yani beni at resminide gözüm bayram etsinn. ..kayısıyı bende anlamam alırım yerimm. haa birde azıcık feministlik gördümm tabiki görevinn kadınsın senn .... ayy keşke kocalarımız aşçı olsaydı ne güzel olurdu pinko şimdi düşündümde haklısın bu konuda ....
Canım Antepte kaçak çay içiliyor,bizde gittiğimiz yerlerde mecburen kaçak içiyoruz,alıştık artıkAma evde Karadeniz çayı burda Türk çayı diyorlardaha çok kaçak çaymı içiyorsun canımmyoksa karadeniz çayımıı..
Hmm bak işte bilmek başka birşeyEvet canım koyu renkli olan güneşte kurutuluyor..O doğal olanı,birde hoşaflık var ona kabuk deriz oda güneşte kurutulur..
Ama diğer kükürtlü olan hem emekli hemde koruma amaçlı ilaçlı sayılır..Toplayıp 1 gün kapalı kükürtlü bir odada bekletiliyor.Kükürtü yakıp ırakıyorlar oda kokusunu odaya veriyor.Ve kayısıları yumuşatıyor.Daha sonra tekrar güneşte biraz bekletip tekrar çekirdekleri çıkartılıyor sonra yine kurutuluyor..Çok emekli yani
Gerçi herkes kükürtlü olanı tercih ediyor bozulma riski olmadığı içinBen gün kurusunu tercih ederim tadı daha güzel
Açık renkli olan kükürtlü ve daha uzun ömürlü diğeri gün kurusu ve doğal