Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
:)) Ben atıyorum da sen görmüyorsun demek ki :) Çoğu yarışmada yarışmacıların yaptığını denemişimdir içlerinden 1 2 tanesini seçerek onları koyuyorum buraya, geçen gelin bohçasını yaptım buraya koymadım ama kızlar gördü :) Birşey yapınca her seferinde çekmek aklıma gelmiyor:KK30:
Bana görev verilmesini sevmiyorum ta küçükken anneme kızardım neden ütüyü sen yapıyorsun herkes kendi ütüsünü yapsın, niye babamın ayağına çay götürüyorsun o sana getirsin diye evlendiğim zaman baştan yaptım sonra bıraktım eşim çoğu zaman kendi yapar ütüsünü, kahveyi bi gün yapıyorsam ertesi gün eşim yapar. Mecburiyet hissedersem yapmıyorum, zevk almıyorum çünkü:KK14:
Eşim evdeyse ve ben temizlik yapıyorsam hayatta oturmaz kalkar ya süpürür ya siler, öteki türlü ben delirirdim herhalde:KK70: Kadının görevi diye birşey yok 100 yıl önce anneannelerimiz böyle yapmış diye bu kural olamaz, artık o dönemde değiliz bana göre:cool:
Benim kurabiye ve yağlamayıda yaptın:KK45:
sen baştan ipleri eline almışsın:nazar::KK70:

Hmm bak işte bilmek başka birşey:-)
Ben anlamıyorum zaten kv getiriyor ben niye para vereyim ki:KK53:
Şimdi çok pahalı zaten canım:KK19:Birde kayısıcılardan 8-10-12ye alıp 25-30 hatta 40 tlye satıyorlar:KK12:Biz sadece geçen yıl aldık :KK51:Yoksa bizimde bahçe var mutlaka geliyor:KK45:
Hatta eşim iş arkadaşlarına falan getirir her yıl hediye:KK51:

Benim kurabiye ve yağlamayıda yaptın:KK45:
sen baştan ipleri eline almışsın:nazar::KK70:
Merak ettiğim ilgimi çeken bir şey olursa yapıyorum dışardan yiyemeceğim bir şeyse el mahkum kalkıp mutfağa doğru yol alıyorum:KK70::KK70:
Annemin etkisi çok büyük bunda babama o kadar saçını süpürge etmeseydi belki bende şuan kabullenip yapıyor olurdum ama onun yapışı bende tepkiye sebep oldu. Baştanda böyle alıştırdım. Oğlunuzu çalıştırıyorum:KK53::KK70:

Merak ettiğim ilgimi çeken bir şey olursa yapıyorum dışardan yiyemeceğim bir şeyse el mahkum kalkıp mutfağa doğru yol alıyorum:KK70::KK70:
Annemin etkisi çok büyük bunda babama o kadar saçını süpürge etmeseydi belki bende şuan kabullenip yapıyor olurdum ama onun yapışı bende tepkiye sebep oldu. Baştanda böyle alıştırdım. Oğlunuzu çalıştırıyorum:KK53::KK70:
Yapıyorsun canım ben biliyorum:KK19:Hakkınıda veriyorsun:21:
İyi yapıyorsun:KK53:Sonra alışınca daha fazlasını istiyorlar:KK67:
Benim eşimde Allah var yardımcı oluyor.Büyük temizliklerde ve misafir aldığım zaman:21:Yemek bile yapıyor:kk77:

Şimdi çok pahalı zaten canım:KK19:Birde kayısıcılardan 8-10-12ye alıp 25-30 hatta 40 tlye satıyorlar:KK12:Biz sadece geçen yıl aldık :KK51:Yoksa bizimde bahçe var mutlaka geliyor:KK45:
Hatta eşim iş arkadaşlarına falan getirir her yıl hediye:KK51:
Evet ya pahalıymış:KK51: Kayısı çekirdeği var ya ona da bayılıyor eşim poşet poşet geliyor eve. Kayısının Zerresini israf etmiyorsunuz yani:KK70:

Evet ya pahalıymış:KK51: Kayısı çekirdeği var ya ona da bayılıyor eşim poşet poşet geliyor eve. Kayısının Zerresini israf etmiyorsunuz yani:KK70:
Aynen canım bizde öyleyiz:KK70:Kabuklarınıda sobada yakıyorlar köyde:KK53:
Bu yıl çekirdeğimiz yoktu kayısı hiç olmadı:KK51:Kendimiz aldık:KK45:Eşim buğday ile kavurga yapar çekirdeği hiç eksik olmaz evde:KK47:

Yapıyorsun canım ben biliyorum:KK19:Hakkınıda veriyorsun:21:
İyi yapıyorsun:KK53:Sonra alışınca daha fazlasını istiyorlar:KK67:
Benim eşimde Allah var yardımcı oluyor.Büyük temizliklerde ve misafir aldığım zaman:21:Yemek bile yapıyor:kk77:
Sizin gibi ustaca yapamıyorum canım, acemi versiyonu oluyor:KK22::-)
Fazlasını çok bekler buna şükretsin:KK70::KK70:
Ona da çok özeniyorum nevoş benim ki yemek yapmıyor:KK12: Babam yapar, erkek kardeşim yapar, eniştem yapar, her ailede bi tane aykırı olmalı deyip yapmıyor benim ki:63:

Sizin gibi ustaca yapamıyorum canım, acemi versiyonu oluyor:KK22::-)
Fazlasını çok bekler buna şükretsin:KK70::KK70:
Ona da çok özeniyorum nevoş benim ki yemek yapmıyor:KK12: Babam yapar, erkek kardeşim yapar, eniştem yapar, her ailede bi tane aykırı olmalı deyip yapmıyor benim ki:63:
Ben kaç yıldır yemek yapıyorum sen daha yenisin:KK19:Bilmediğimiz o kadar çok şey varki:KK48:
Bu kötüymüş:eek:Belki zamanla yapar:KK45:Benimki ben ne yapsam deniyor.:KK70:İçli köfte bile denemiştir:eek:
Fırın yemeklerini çok güzel yapıyor:kk77:Hatta benden güzel:KK47:

Ben kaç yıldır yemek yapıyorum sen daha yenisin:KK19:Bilmediğimiz o kadar çok şey varki:KK48:
Bu kötüymüş:eek:Belki zamanla yapar:KK45:Benimki ben ne yapsam deniyor.:KK70:İçli köfte bile denemiştir:eek:
Fırın yemeklerini çok güzel yapıyor:kk77:Hatta benden güzel:KK47:
:nazar::nazar: Ne güzel ilgi duyuyor oluşu. Kaç sene bekar yaşadı hep dışardan yemiş hiç şunu yapayım dememiş adam:63:
Gerçi hakkını yemeyeyim beni de yormak istemez, misafir geleceği zaman biliyon ya niye pink yapsın gelin yardım edin der:KK36:

Canım aşureye koyuyorum çekirdeklerini soyup:KK51:Önceden ıslatır veya 10 dakika kaynatırsan kabukları kolayca soyuluyor:21:
Aaa evet onun tarifi bende var:KK8::KK8:

:nazar::nazar: Ne güzel ilgi duyuyor oluşu. Kaç sene bekar yaşadı hep dışardan yemiş hiç şunu yapayım dememiş adam:63:
Gerçi hakkını yemeyeyim beni de yormak istemez, misafir geleceği zaman biliyon ya niye pink yapsın gelin yardım edin der:KK36:

Aaa evet onun tarifi bende var:KK8::KK8:
Tabi canım senide yormuyor oda önemli:KK19:

X