Yöresel Tarif İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En Başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisidir?

• Ankete Katılan
    498
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun,tendon kopuğu da bayağı problem oluyor.Benim oğlumda da el parmağında tendon kopması sonucu olmuştu ameliyat,bayağı uğraşmıştık.:KK51:

Oğlunada çok geçmiş olsun,tendom sıkıntılı bişey zaten,bendede bilekte koptu 4 taneymiş normalde hepsi gitmişti..
45 gün alçıda kaldı ayak bunun düşmesi var bide evde uçmuştum resmen ..

Neden bu bölume geldigimi sorgulayinca ac oldugumu anliyorum :KK70:
Topikte herkes tok evin aç kedisi oluyor :KK70:

@EmiraSalih Tebrik ederim birinciligini. :sampiyon:
Bi bana nasip olmadıya birincilik:kızgın:
Üzülme kız deynepnaz deynepnaz da olmadı daha :KK53:

Yarasın bal şeker olsun diyeyim :KK53:
Ramazanda bol bol oldu zaten ablacim:KK53::KK53:

Tam hepsini okuyamadim.
Sürpriz olacagini duymustum, bakalim şansımıza ne cikacak? :KK70:
Hamur, tatlı, yağlı şeyler olmasada bari :KK53: yazın birde kolesterol le uğraşmayalım :KK53::KK53:

Oğlunada çok geçmiş olsun,tendom sıkıntılı bişey zaten,bendede bilekte koptu 4 taneymiş normalde hepsi gitmişti..
45 gün alçıda kaldı ayak bunun düşmesi var bide evde uçmuştum resmen ..
Kaza mı atlattın ,neden o kadar zarar gördü ki,hem bilek hem ayak ?:KK64:
Bir parmak için bile 40 gün askıda kalmıştı,ayağı düşünemiyorum bile:olamaz:

Topikte herkes tok evin aç kedisi oluyor :KK70:

Üzülme kız deynepnaz deynepnaz da olmadı daha :KK53:

Ramazanda bol bol oldu zaten ablacim:KK53::KK53:

Hamur, tatlı, yağlı şeyler olmasada bari :KK53: yazın birde kolesterol le uğraşmayalım :KK53::KK53:

Ramazan ayında kilo almamak mümkünmü yani :KK53::KK53:

Kaza mı atlattın ,neden o kadar zarar gördü ki,hem bilek hem ayak ?:KK64:
Bir parmak için bile 40 gün askıda kalmıştı,ayağı düşünemiyorum bile:olamaz:

Çok eski bir olay merdivenden düşmüştüm 79 yılı filandı herhalde dr ameliyat demişti annemde korkup hayır demişti..:olamaz:..Çok sonra çıktı ağrılar dayanamayıncada ameliyat oldum işte..Tendomda 2 sene önce çıktı,fazla hareketki olunca çok yürüyünce hor kullanmışım ayağı..

Valla düşünme bile o alçılı ayakla evi viledalamaya kalkmıştım :KK70::KK70: sonuç hüsran tabi..

Valla düşünme bile o alçılı ayakla evi viledalamaya kalkmıştım
Kadın olunca ,hele de evde tek olunca kaçınılmaz oluyor.Ben de hamileyken ,doğumdan sonra rahat edemiyordum.Yapma diyorlar ama mecbur yapıyorsun ,ben yapmayayım da kim yapacak :confused:Temizlikçi de olsa 24 saat evde değil ya,Ev pis olunca ,yapılacak iş olunca insanın gözüne batıyor ,e haliyle iyileşme süreci de uzuyor böylece:olamaz:

O mesajı okuyunca ben de olmadım daha yazacaktım da ,aynı şeyi yaza yaza parmağımda tüy bitti:KK53:
Pehhhhh ben 1 sene her ay itina ile yazdım gıkım çıkmadı :KK53: yeni nesil hep böylesiniz :KK53:

Ramazan ayında kilo almamak mümkünmü yani :KK53::KK53:
Değil mi:ıslık: uçtum bende :ıslık:

Benim kolesterol ,tiroit yine uçuşa geçmiş:bicak:
Bende 10una randevu aldım dahiliye ye , ramazan yaramadı bana pek :ruh:

Kadın olunca ,hele de evde tek olunca kaçınılmaz oluyor.Ben de hamileyken ,doğumdan sonra rahat edemiyordum.Yapma diyorlar ama mecbur yapıyorsun ,ben yapmayayım da kim yapacak :confused:Temizlikçi de olsa 24 saat evde değil ya,Ev pis olunca ,yapılacak iş olunca insanın gözüne batıyor ,e haliyle iyileşme süreci de uzuyor böylece:olamaz:

Bunlar hep sıkıntılı günler zaten,bizde uslu durmayınca başımıza neler geliyor işte..

Bende uçtum bide oruç tutmadığım halde 60 kiloyum şu anda..:ruh:
60 mi :110: boy kaç ki
Ben de 14 Temmuza Endokrin bölümüne aldım,normalde kontrollerim orada ,uzak diye sağlık ocağına ,devlet hastanesine gidiyordum ,iyi bir azar yiyeceğim göz önünde:rolleyes:
Allah'tan ben atlamiyorum, randevusu dolu olsa bile kayniyorum araya :KK53:

60 kilo mu?Dövseydin bari:63:
Ben 71 olmuşum,Aus beni çağırıp duruyor seni zayıflatayım diye :KK53:
Deynebim hiç deme ,65 :ıslık:

X