- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- 518
Ayy yeni kategoriden bahsetmedin mi?Benim hangi yemegi yapacagimi nerden biliyordunuz ki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy yeni kategoriden bahsetmedin mi?Benim hangi yemegi yapacagimi nerden biliyordunuz ki :)
Teşekkür ederim. .
Beğenmenize ve denemenize çok memnun oldum.Çok teşekkür ederim
sadece oy vermekle kalmadım bi de hemen denedim ve bayıldımmm
kendime fırında eşimle kızıma tavada yaptım, ikisi de güzel oldu ama itiraf edeyim tavadaki muhteşemdi
tekrar ellerine sağlık...
Tebrik ederimçok teşekkürler
çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim canım valla seninkini çok beğendim sanırım bu kategori çok zorlayıcı olacak herkese yabancı olabilir yarına kaldı benim tarif :)) sen ne yapıyorsunFAZLANAZLI tebrik ederim canım,darısı bizlere inşallah.
Bir dahaki katılımımda senden akıl alacağım hangi yemeği yapacağıma dair
teşekkürederimTebrik ederim
Ablacım çok teşekkür ederizTüm derece alan almayan arkadaşları kutlarım. Emekle yapılan her yemek lezzetli olur. Sevgiler. FAZLANAZLI ayrıca tebrikler.
derece alamadım ama çok naziksiniz teşekkrlerTüm derece alan almayan arkadaşları kutlarım. Emekle yapılan her yemek lezzetli olur. Sevgiler. FAZLANAZLI ayrıca tebrikler.
Biz teşekkür ederiz canım ben de hemen denedim tarifini ve eşimde kızımda sevdi..çok sağolasın resmini de paylaşıyorum..ben içine galeta unu yerine kurufasulye unu koydum malum diyet durumları..harika oldu valla.Tarifime oy verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim
Lereenim
@ozlemim
@radyolog
@Chelzy
@kedikedi84
@AzRASILAM
@masumm
@f.b.t.l
@lacey
@kuzularinannesi
@noples
@nm79
@berceste_
@Misir_Prensesi
@MissGamzeli
@y.o.l.c.u
sersum
@1Sen
@jonguil
@sare_
@berinili
@cincikk
@Kova hatunu
@YEKTA61
@surveyor
@deadline
@Eses07
@Portakal Sulu Ordek
@mdizzy
@aylleen
@senilk
@casper18
@hamaratcann
@pelin-
@hiranur3419
@kendinehas
@Han_Ker
@Enyalios
@yenidencan
@Ahu060812
@papillon5158
@Ayln1107
@francoisehardy
@HaslanmisPattis
@Mely30
@Hagshsh
@Nisan_6
@Jannefel
@35TEHAYATBASLAR
@Gizzy_35
@Cakinin Gelini
@mintak88
@yesname
Ellerine sağlık canımDiyette olanlar böyle deneyebilir o zamanEki Görüntüle 1960480
Biz teşekkür ederiz canım ben de hemen denedim tarifini ve eşimde kızımda sevdi..çok sağolasın resmini de paylaşıyorum..ben içine galeta unu yerine kurufasulye unu koydum malum diyet durumları..harika oldu valla.
sağol canım AynenEllerine sağlık canımDiyette olanlar böyle deneyebilir o zaman
Evet canım iyice agirlastim artık. Zeytinlige gitmiştik gezmeye oradada hattım çekmiyor ondan gelemedimcimcimegfb canım nerelerdesin, doğuma da az kaldı