HoşgeldinBen geldiiim
Nasıl gitti misafirlerle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinBen geldiiim
Gayet güzeldi pinkocum hoşbuldum sen nasılsın ? Gezdik tozduk eğlendik Burda neler oluyo bitiyo bakayım uzak kaldımHoşgeldin
Nasıl gitti misafirlerle?
İyi geçmesine sevindim Gördüm gerçi eğlenmişsinGayet güzeldi pinkocum hoşbuldum sen nasılsın ? Gezdik tozduk eğlendik Burda neler oluyo bitiyo bakayım uzak kaldım
resmen bunu dinliyorum şu anda
resmen bunu dinliyorum şu anda
Saol canım ... Anaaa site benim çilekli keki yayınlamış resmen rezil oldumİyi geçmesine sevindim Gördüm gerçi eğlenmişsin
Buralar aynı canım bi değişme yok pek
iyiyim ginosss sen nasılsın canımNaber böğürtlencimm
nostalji yapıyorum işteNesi var gayet güzel şarkı :)) Sever Hakan Peker in şarkılarını ben
Nasıl yani nerde yayınlamış :)Saol canım ... Anaaa site benim çilekli keki yayınlamış resmen rezil oldum
Facede sayfasında hahahahaaa annaaa eşim gördüü kız bunlar senin çileklerin dedi ordan gördüm Vay be ne büyük gururNasıl yani nerde yayınlamış :)
İyidir canım nolsun evdeyim birazdan araba sürmeye çıkcam be zamandır kullanmadım paslanmış olabilirimiyiyim ginosss sen nasılsın canım
Facede sayfasında hahahahaaa annaaa eşim gördüü kız bunlar senin çileklerin dedi ordan gördüm Vay be ne büyük gurur
ooo dikkat et ezme biziİyidir canım nolsun evdeyim birazdan araba sürmeye çıkcam be zamandır kullanmadım paslanmış olabilirim
Niye rezil olasın ne güzel olmuş işte :))Facede sayfasında hahahahaaa annaaa eşim gördüü kız bunlar senin çileklerin dedi ordan gördüm Vay be ne büyük gurur
Ne biliyim öylede güzel değildi yani bari birinciyi koysalarmış Şaka yapıyom ya mutlu oldumNiye rezil olasın ne güzel olmuş işte :))
Ezmem gülüüüümooo dikkat et ezme bizi
Hıyarda çığabilir