Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
:)) Ben atıyorum da sen görmüyorsun demek ki :) Çoğu yarışmada yarışmacıların yaptığını denemişimdir içlerinden 1 2 tanesini seçerek onları koyuyorum buraya, geçen gelin bohçasını yaptım buraya koymadım ama kızlar gördü :) Birşey yapınca her seferinde çekmek aklıma gelmiyor:KK30:
Bana görev verilmesini sevmiyorum ta küçükken anneme kızardım neden ütüyü sen yapıyorsun herkes kendi ütüsünü yapsın, niye babamın ayağına çay götürüyorsun o sana getirsin diye evlendiğim zaman baştan yaptım sonra bıraktım eşim çoğu zaman kendi yapar ütüsünü, kahveyi bi gün yapıyorsam ertesi gün eşim yapar. Mecburiyet hissedersem yapmıyorum, zevk almıyorum çünkü:KK14:
Eşim evdeyse ve ben temizlik yapıyorsam hayatta oturmaz kalkar ya süpürür ya siler, öteki türlü ben delirirdim herhalde:KK70: Kadının görevi diye birşey yok 100 yıl önce anneannelerimiz böyle yapmış diye bu kural olamaz, artık o dönemde değiliz bana göre:cool:[/Q
Teeee.. işte aynı benn tek değilmişim demekkii.. valla yavru bizimlasınn kendimi gördüm sendeee..:KK19::KK19:

Öyle işte herkes aynı olamıyor, bazılarımız değiştirmek için geç kalıyor bazılarımız zevk alıyor, bazılarımız baştan hadi len diyo:p:KK70:
bakma takıldığımaa yavruu ben mutfağı seviyorum o ayrıı.. ama bende senin gibi düşünenlerdenimm..ve bizim evdede öyle gider bu kervann.. ve allah razı olsun heriftendee...

Bu akşam ki menü Çanak köfte
image.jpg

X