- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belli mi olury
Hıyarda çığabilir
Nevreste koymuyor ki sosyal medya sayfalarını yöneten başka bir ediNevreste beni niye koymadın hainn
Görüşürüz tatlımKızlar sizi öptüm akşam gelcem bayyy
:)) Ben atıyorum da sen görmüyorsun demek ki :) Çoğu yarışmada yarışmacıların yaptığını denemişimdir içlerinden 1 2 tanesini seçerek onları koyuyorum buraya, geçen gelin bohçasını yaptım buraya koymadım ama kızlar gördü :) Birşey yapınca her seferinde çekmek aklıma gelmiyor
Bana görev verilmesini sevmiyorum ta küçükken anneme kızardım neden ütüyü sen yapıyorsun herkes kendi ütüsünü yapsın, niye babamın ayağına çay götürüyorsun o sana getirsin diye evlendiğim zaman baştan yaptım sonra bıraktım eşim çoğu zaman kendi yapar ütüsünü, kahveyi bi gün yapıyorsam ertesi gün eşim yapar. Mecburiyet hissedersem yapmıyorum, zevk almıyorum çünkü
Eşim evdeyse ve ben temizlik yapıyorsam hayatta oturmaz kalkar ya süpürür ya siler, öteki türlü ben delirirdim herhalde Kadının görevi diye birşey yok 100 yıl önce anneannelerimiz böyle yapmış diye bu kural olamaz, artık o dönemde değiliz bana göre[/Q
Teeee.. işte aynı benn tek değilmişim demekkii.. valla yavru bizimlasınn kendimi gördüm sendeee..
Öyle işte herkes aynı olamıyor, bazılarımız değiştirmek için geç kalıyor bazılarımız zevk alıyor, bazılarımız baştan hadi len diyoTeeee.. işte aynı benn tek değilmişim demekkii.. valla yavru bizimlasınn kendimi gördüm sendeee..
fecte nerde canım akıllı kadınlar kulübümü diye geçiyor geçen arkadaş sordu bana fecde varmısınız diyeNevreste koymuyor ki sosyal medya sayfalarını yöneten başka bir edi
bakma takıldığımaa yavruu ben mutfağı seviyorum o ayrıı.. ama bende senin gibi düşünenlerdenimm..ve bizim evdede öyle gider bu kervann.. ve allah razı olsun heriftendee...Öyle işte herkes aynı olamıyor, bazılarımız değiştirmek için geç kalıyor bazılarımız zevk alıyor, bazılarımız baştan hadi len diyo
İki tane var atayım ben.fecte nerde canım akıllı kadınlar kulübümü diye geçiyor geçen arkadaş sordu bana fecde varmısınız diye
ayy at canım çevremdekiler sorup duruyorduu..İki tane var atayım ben.
Bende sevmiyorum işte Sevmek için yarışmaya falan katılıyorum bakalım ne olacak akibetimbakma takıldığımaa yavruu ben mutfağı seviyorum o ayrıı.. ama bende senin gibi düşünenlerdenimm..ve bizim evdede öyle gider bu kervann.. ve allah razı olsun heriftendee...
sevmiyorsun ama döktürüyorsun o kuğular bitirdi bizii...Bende sevmiyorum işte Sevmek için yarışmaya falan katılıyorum bakalım ne olacak akibetim
Sağol canım Yarışma olunca hevesleniyorum işte normalde öyle uğraşmazdımsevmiyorsun ama döktürüyorsun o kuğular bitirdi bizii...
Ne günaydını,,,ne günaydını kızzz teee.. şimdi ben öğlen yemeğine çıkicimmmm.. napıyosun sen yavruuu..
yapcam canım ablam benımmm .. bı turlu denk gelmedıı .. en kısa zamanda elınde malzemelerımı aldım kııİyi yapmışsınİyiyim canım sen nasılsın
Sen benim niye duygularımla oynuyorsunHani tatlı yapacaktın
Vayyy gelin Hanım Ellerine sağlık harika görünüyorBu akşam ki menü Çanak köfte
Eki Görüntüle 1495356