- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Tamam ama çorba yapmak istiyorum ☺ başka kategori olursa hevesim kaçar çorba yarışması olursa yapcam söz ☺Kategorimiz açılınca kategoriye uygun yapabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ama çorba yapmak istiyorum ☺ başka kategori olursa hevesim kaçar çorba yarışması olursa yapcam söz ☺Kategorimiz açılınca kategoriye uygun yapabilirsiniz
Kazen eve iş götürmüyor mudur? Nevoş her yolu denediğimiz için bizi suçlayamazsınBence bilmiyordur
Aynen herkes bildiği işi yapsınİyi yapıyorsunEmeğine sağlıkHerkes bildiği işi yapsın diyorsun Benim ki kış bebesi olacak, örgü bilenlere yanaşayım
Diyorum da, annem bir sürü şey örmüş bile
Buna yönetim karar verecek canımTamam ama çorba yapmak istiyorum ☺ başka kategori olursa hevesim kaçar çorba yarışması olursa yapcam söz ☺
Hayır götürmüyordur ben de söylemedim o yüzden bilmiyordurKazen eve iş götürmüyor mudur? Nevoş her yolu denediğimiz için bizi suçlayamazsın
Hadi git söyle de gelHayır götürmüyordur ben de söylemedim o yüzden bilmiyordur
Yine size söylemez değişen ne olacakHadi git söyle de gel
Tamam sen yap ben de çorbalar bölümüne taşıyacağımTamam nevroş bi tek sen bil konu ne olur sa olsun mercimek çorbası yapacagim
Belki söyleyecek ne biliyonYine size söylemez değişen ne olacak
Bize kıyamaz belkiYine size söylemez değişen ne olacak
Hep başarımı engelle zatenTamam sen yap ben de çorbalar bölümüne taşıyacağım
Hayatta söylemezBelki söyleyecek ne biliyon
Bence kuşbaşı yaparBize kıyamaz belki
Çorba yapmana engel olacağımHep başarımı engelle zaten
Direkt gelip yazarmışHayatta söylemez
Biz de kategoriyi değiştiririzDirekt gelip yazarmış
Öğrenmemiz bir işe yaramayacak yaniBiz de kategoriyi değiştiririz
Aynen öyle olacakÖğrenmemiz bir işe yaramayacak yani
Cok teşekkür ederim canım eksik olmaKısır birinci olamasa da gönlümüzün birincisi