Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
manolya1458 manolya1458 canim yurekten tebrik ederimm:KK73::KK73:sonuna kadar hak ettin ve kazandin:KK5:pespese geldi madalyalarimiz kismete bak:KK70::KK66:boyle bagirip demek istiyorum ablam Şampiyon diye:KK71::KK71:canim benim nice 1.liklere
Çok teşekkür ederim güzelim. Beni hep desteklediğin için çok sağol. Kısmetse başka kategoride de yarışırız:KK19:

Hakikaten ha isabel isabel bilmeyecekte kim bilecek :KK30: O bizimle ilgilenmiyor hiç :KK12:

Konunun ne olduğunu anlayabilmek için 3-5 sayfa karıştırmam gerekti.:KK45:Yok yok bilmiyor(d)um ...Patron beyim iş konularını pek paylaşmaz benimle.Benim bölümle ilgili sorularımı sizlerden farklı olarak mesajla değilde yüz yüze sorarım.Onun dışındakileri siz ne zaman öğrenirseniz bende o zaman öğreniyorum :işsiz::işsiz:

Ya pink inan sizlerle vakit geçirmeyi,sohbetler etmeyi bende çok istiyorum ama yetişemiyorum yaaaaa...:KK34::KK34:Bitmeyen işlerim var.Buraya bile girip bildirimlere bakıp çıkıyorum.Yoksa hiç ilgilenmez olurmuyum canım benim..:KK19:

Bu arada kaç zamandır görüyorum ama yazamadım tebrik ediyorum hamileliğini.:anneadayı::nazar::nazar::nazar:Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallALLAH:dua::dua::dua:

Konunun ne olduğunu anlayabilmek için 3-5 sayfa karıştırmam gerekti.:KK45:Yok yok bilmiyor(d)um ...Patron beyim iş konularını pek paylaşmaz benimle.Benim bölümle ilgili sorularımı sizlerden farklı olarak mesajla değilde yüz yüze sorarım.Onun dışındakileri siz ne zaman öğrenirseniz bende o zaman öğreniyorum :işsiz::işsiz:

Ya pink inan sizlerle vakit geçirmeyi,sohbetler etmeyi bende çok istiyorum ama yetişemiyorum yaaaaa...:KK34::KK34:Bitmeyen işlerim var.Buraya bile girip bildirimlere bakıp çıkıyorum.Yoksa hiç ilgilenmez olurmuyum canım benim..:KK19:

Bu arada kaç zamandır görüyorum ama yazamadım tebrik ediyorum hamileliğini.:anneadayı::nazar::nazar::nazar:Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallALLAH:dua::dua::dua:
Nevoş o da bilmez dedi ama şansımızı deneyelim dedik:-) Gerçi Beyin sağolsun hemen ertesi gün açmış konuyu :)
Daha önce de söylemiştin yoğunum takılamıyorum diye, gerçekten bitmeyen işlermiş onun üzerinden 2 seneye yakın zaman geçti:eek:
Teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin:dua: :KK37:

Sonuna kadar haketmistin canım tebrikler:)♡♡

Sadece Kazen ile Kiyoheyi doğru etiketlemişsin ,diğerlerini etiketleyememişsin :olamaz:Göremezler teşekkür yazısını:KK69:

Çok teşekkür ederim canlarım benim. Sayenizde birinci oldum. Beğenen ellerinize sağlık. Beni çok mutlu ettiniz:KK200:

Çok teşekkür ederim canlarım benim. Sayenizde birinci oldum. Beğenen ellerinize sağlık. Beni çok mutlu ettiniz:KK200:
Tebrikler canım :)

Tebrikler canm :KK200:

Tebrikler canım rica ederiz :)

X