- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Rica ederim Tarifin sunumun şahaneydi ellerine sağlıkOy veren herkese cok tesekkur ederim
Elleriniz dert gormesin
Tarifimi begendiyseniz ne mutlu bana cok teşekkürler
Hepinizle birlikte yiyebilmeyi cok isterdim
@kurbet @Eliffezgi @m.beauty @Tatlicadi Meg @Alsef @ameliee @Barbekusoslumars @bir garip oblomov @Kozlenmis patates @svc @splendor_bg @kergul @Kanatsizkus @cice_k @nicksizbirisi @phosphorus @vefa84 @FallenAngel @ukyo @RyhnMlk @ozgemrah2310 @slnchn @maize @rudecute @aloretha @basbelasiyim @Eses07 pinkstrap @Ugur_bocegim @nice1985 @Sevketi_Bostan Kakao ve Ben @resimile @ordanburdanbirisi @alaviten @-Sabrinaa- @Margaringo @mavimli @Papatya gelini @Enyalios @s u @Elifff82 @vaveyla__ @chocolate19 @Karakedck @Kitap kokusu @nese-li_hilos @Birfidandik @Lunya @replarse @ozlemm1990 @Amazing_GNC @Nalet Kaynana @sifam20 @ecrinny @Leman Aksin15 @hayalili @buneyahuuu @TamBirAzize @Karbeyaz06 @la rosa @Asminimdelilim @Gul-berg @Larendee @Makyajkolik13 @Eunike @-uMutsuz- @lylavra @Astoria @Akaba @severusandlily @bergen26 @Rabisscyln @sibel_ahmet @Pembe_dusler @JustPeace @Fzehra26 @Nisanurun annesi @Payzin @Nesaybu @cristin1 @bshk1993 @minikBirHayat @majeste66 @cinko @Sarah00 @aycnsergn @Pembe42 @Fatmanurdan @Cansekeri @Ananke @77hatice77