- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
Tebrıkler harbıkızteşekkür ederim,nevoşumoyunu bile bana vermedin yok sana sütlü nuriye
1. olmama vesile olan,bana oy veren herkese çok teşekkür ederim
- kremsokola
- AzRASILAM
- NAZ__24
- adra
- Meg
- moonserose
- kendihalinde_
- yamukprenses
- kadesa
- yasakhayal
- meyra__
- mucok
- benveutkum
- Efser
- MELEKiim
- themis1990
- RUYAbuse
- EdAaaAaaAA
- aycan21
- missavukat
- nuarin
- GullNihall
- cimcimegfb
- efecikim
- cimcim16
- hannesli
- esmerim53
- Sweetdimple
- lilitiy
- mrymtlh
- LilYumiyum
- Dilaraginosss
- pinkstrap
- minnakmimar
- PembeLokum
- nergiz001
- Dombik
- LunaDaisies
- canmailem
- ceren955
- gelpisipisiii
- parkbyull
- Nurgul_85
- cupcup
- Dionee
- caffein
- Fisnelii
Tebrikler..sütlü nuriyemm..banada vercenmi sütlü nuriyeden..teşekkür ederim,nevoşumoyunu bile bana vermedin yok sana sütlü nuriye
1. olmama vesile olan,bana oy veren herkese çok teşekkür ederim
- kremsokola
- AzRASILAM
- NAZ__24
- adra
- Meg
- moonserose
- kendihalinde_
- yamukprenses
- kadesa
- yasakhayal
- meyra__
- mucok
- benveutkum
- Efser
- MELEKiim
- themis1990
- RUYAbuse
- EdAaaAaaAA
- aycan21
- missavukat
- nuarin
- GullNihall
- cimcimegfb
- efecikim
- cimcim16
- hannesli
- esmerim53
- Sweetdimple
- lilitiy
- mrymtlh
- LilYumiyum
- Dilaraginosss
- pinkstrap
- minnakmimar
- PembeLokum
- nergiz001
- Dombik
- LunaDaisies
- canmailem
- ceren955
- gelpisipisiii
- parkbyull
- Nurgul_85
- cupcup
- Dionee
- caffein
- Fisnelii
teşekkürlerTebrikler..sütlü nuriyemm..banada vercenmi sütlü nuriyeden..
Canım seninde ikinciliğini tebrik ederimm.. her ikinizde harikaydınızz..Tebrıkler harbıkız
TamammmteşekkürlerKakao ve Ben tepsiyle ortaya koyucam,çatalını alan gelsin. boşuna bulaşık çıkartmayın bana
Bencede yeter ama ınsanın gozu doymuyor ben olsam bıkac cesıt daha yapardım mısafırın cokluguna gore tabı:) havuc tarator olabılır mesela yogurtlu bır cesıt olmazsa olmazlarımdandır benım
Şehriye salatası çok hoşuma gitti benim tavuklu falan, ondan da yapabilirsin ama mercimek köftesi varken gerek yok bence salatayaMakarna salatasi dusundum bende ama vazgectim cok degil 2 -3 kisi gelicek
Şehriye salatası çok hoşuma gitti benim tavuklu falan, ondan da yapabilirsin ama mercimek köftesi varken gerek yok bence salataya
sanirsam bencede gerek yoktesekkur ederim fikirleriniz icin kizlar
bugünü cuma sanan ben
biraz önce bir müdürü arayan adama şu an yerinde yok 'cumadan sonra ' yerine geçer dememle adamın hışımla 'bugün perşembe hanımefendi ' deyip pat diye telefonu suratıma kapatması
rezillik
Tesekkur ederım cnm hepımız oyleydıkCanım seninde ikinciliğini tebrik ederimm.. her ikinizde harikaydınızz..
Ooobugünü cuma sanan ben
biraz önce bir müdürü arayan adama şu an yerinde yok 'cumadan sonra ' yerine geçer dememle adamın hışımla 'bugün perşembe hanımefendi ' deyip pat diye telefonu suratıma kapatması
rezillik
bende neye uğradığımı şaşırdım bir de adama inanmayıp hemen takvime baktımSende bendensin bende bugün cuma sananlardanımm yarın tatil yaa ondan olduk böylee.. ama ben senin gibi rezillik yapmadımm..
dalga geçiyorsun sanmıştır...yada bilerek bağlatmıyorsun sanmıştır..bende neye uğradığımı şaşırdım bir de adama inanmayıp hemen takvime baktım
hayır adam niye o kadar sinirlendi onu da anlamadım
Yeter cnm sarmanı sardın mıMakarna salatasi dusundum bende ama vazgectim cok degil 2 -3 kisi gelicek