- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
kesin içinden demiştir ' insan telefon bağlamamak için daha gerçekçi bir bahane bulur ' diyedalga geçiyorsun sanmıştır...yada bilerek bağlatmıyorsun sanmıştır..
Kesinn demiştirr..kesin içinden demiştir ' insan telefon bağlamamak için daha gerçekçi bir bahane bulur ' diye
Yeter cnm sarmanı sardın mıbende nevos gıbı dusundum tekrar tekrar olmaz sankı buzluga koymak
Ne guzel orda esının aılesı arkadaslar falan var demek ben sankı cok turk olmaz dıye dusundum ama buralarda ne kadar ıstersen
Iı ıı hatta memnun gıbısınsor bana pişman mıyım
ay şoka girdim ama resmen başımdan kaynar su döküldüKesinn demiştirr..kızdırdın adamcağızı..
Ne oldu kız burda almandan cok turk var artık fethettık buraları
bugünü cuma sanan ben
biraz önce bir müdürü arayan adama şu an yerinde yok 'cumadan sonra ' yerine geçer dememle adamın hışımla 'bugün perşembe hanımefendi ' deyip pat diye telefonu suratıma kapatması
rezillik
Iı ıı hatta memnun gıbısın
Ne oldu kız burda almandan cok turk var artık fethettık buraları
tatil olunca böyle oluyyyyAy cok guldum buna
Noldu kiz
Yeter cnm sarmanı sardın mıbende nevos gıbı dusundum tekrar tekrar olmaz sankı buzluga koymak
Ne guzel orda esının aılesı arkadaslar falan var demek ben sankı cok turk olmaz dıye dusundum ama buralarda ne kadar ıstersen
şekerim 2 3 kişiye o söylediklerin çok güzelmiş menünn..Makarna salatasi dusundum bende ama vazgectim cok degil 2 -3 kisi gelicek
ellere var da bize yoooh miiiBen varya hemen hazırım çilekli yaaaaaaa...Allah beni netmeyee cennette çileklerle dolu bahçeye atar inşallah benii..
Yeter
şekerim 2 3 kişiye o söylediklerin çok güzelmiş menünn..
Oo dusundugum gıbıymıs :) can sıkıntısı olur bıraz ama ınsan sevdıgıyle heryerde mutludur sadece aılelerden ayrı kalmak uzuyo ınsanı.. Bu aralar yogunluk o zaman kolay gelsın:)Yok be canim nerdeee turk falan yok burda.1 tane turk arkadasim var.buyuk bi sehir degil burasi yine madridde barselonada falan var turk ama burasi malesef.bu ara istanbuldan gelen giden cok oldu.arkadaslarimiz geldi.kayinvalidem gelicek gorumcem gelicek.ailelerimiz istanbulda
Ben seni zorladım bu kategori ve sütlü nuriye için hakettiğimi düşünüyorumteşekkür ederim,nevoşumoyunu bile bana vermedin yok sana sütlü nuriye
1. olmama vesile olan,bana oy veren herkese çok teşekkür ederim
- kremsokola
- AzRASILAM
- NAZ__24
- adra
- Meg
- moonserose
- kendihalinde_
- yamukprenses
- kadesa
- yasakhayal
- meyra__
- mucok
- benveutkum
- Efser
- MELEKiim
- themis1990
- RUYAbuse
- EdAaaAaaAA
- aycan21
- missavukat
- nuarin
- GullNihall
- cimcimegfb
- efecikim
- cimcim16
- hannesli
- esmerim53
- Sweetdimple
- lilitiy
- mrymtlh
- LilYumiyum
- Dilaraginosss
- pinkstrap
- minnakmimar
- PembeLokum
- nergiz001
- Dombik
- LunaDaisies
- canmailem
- ceren955
- gelpisipisiii
- parkbyull
- Nurgul_85
- cupcup
- Dionee
- caffein
- Fisnelii
Elinde kepçe bizi kovalarsa yandıkTembel dedik dedik şef oldu kız
Tebrik ediyorum @EnHarbiKiz Şefim
Hanımlar elinize emeğinize sağlık güzel bi kategoriyi daha geri de bıraktık
Sen sütlü tatlılardada öyle söylemiştinVay beee bittimi bana oy veren 3 arkadaşıma teşekkür ederim..diğerlerine teşekkür yok kara dutlu pastada yokk..sizlerle yarışmak şahaneydi kızlarr hepinizin ellerine sağlıkk..Dünya mutfağına yorumlarımla oylarımla buralarda olacağım..öpüldünüz.
Öyle demiştimmSen sütlü tatlılardada öyle söylemiştinDünya Mutfağındada bekliyoruz
Yapar mı yaparElinde kepçe bizi kovalarsa yandık