- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Küçülse cebine koysan özledikçe cebinden çıkartıp çıkartıp,öpsenAma bana da onsuz olmuyorBdv de diyorlar ya fanusa koy diye mümkün olsa Yaparım
Günaydın..Gunaydın
Bunu mu arıyorsun canım Puding Dolgulu KekNevrestem Günaydın canımcım hani senin şu krema dolgulu kekin tarifi vardı ben onu bulamadım ne olur versene onun tarifini almıştım ama akşam evdede aradım bu topikdede bulamadım.
Günaydın canım nasılsınGunaydın
Evetttt buuBunu mu arıyorsun canım Puding Dolgulu Kek
Pasta canavarı yine pastamı yapacaksın
Evetttt buucanımsın pazar akşamı misafirim gelecek bunu yapacağım canımm benim herifimin canı çekmiş ne yapsam diyodum acaba misafirlere oda şöyle tarif ediyor bana hani,hem kek,ortalarında pudingler vardı çikolatalı filandı ondan yapsana dedi kırmayayım adamımı.. ondan canım..
Oy oy oy oy şu saatte yerdim şunları vallahh..
NevoşumPinkom
MantıklıKüçülse cebine koysan özledikçe cebinden çıkartıp çıkartıp,öpsen
Nasılsın Pinkom işlerin bittimiNevoşum
Mantıklı
Benim favorimdir oraya gittik mi kaleye cikariz ciktin mi kaleye butun alanya ayaklarinin altinda olurDiğer ilçelerini bilmiyorum ama Alanya sahiden çok güzel
Yok canım biz otel dışına pek çıkmadıkBenim favorimdir oraya gittik mi kaleye cikariz ciktin mi kaleye butun alanya ayaklarinin altinda olur
pinkonun erkek versiyonu var bende bide aksamlari canavara donen bi kizcem var benimmmCanımcım sen akşamları fazla olmuyorsunkii .ondan şettiydimm..bu hatunlar gece 1 lere 2 lerekadar konuşuyorlar
Yok canım biz otel dışına pek çıkmadık
İnşaallah canımbaska sefere gezersiniz o zaman
Iyılık cnm cocuklarla ugrasmaca ıyılesemedıker hala..Günaydın canım nasılsın
Çok çekişmeli bir oylama olduSütlü Nuriye önde kapatıyor.
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumIyılık cnm cocuklarla ugrasmaca ıyılesemedıker hala..
Benım ıcın superdı yarısma nurıyeye de tebrıkler sımdıden:)
Kv geldi canım bu gün onla oturuyoruzNasılsın Pinkom işlerin bittimi