Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Yeter cnm sarmanı sardın mı:KK66: bende nevos gıbı dusundum tekrar tekrar olmaz sankı buzluga koymako_O
Ne guzel orda esının aılesı arkadaslar falan var demek ben sankı cok turk olmaz dıye dusundum ama buralarda ne kadar ıstersen:KK48:

Yok be canim nerdeee turk falan yok burda.1 tane turk arkadasim var.buyuk bi sehir degil burasi yine madridde barselonada falan var turk ama burasi malesef.bu ara istanbuldan gelen giden cok oldu.arkadaslarimiz geldi.kayinvalidem gelicek gorumcem gelicek.ailelerimiz istanbulda

Yok be canim nerdeee turk falan yok burda.1 tane turk arkadasim var.buyuk bi sehir degil burasi yine madridde barselonada falan var turk ama burasi malesef.bu ara istanbuldan gelen giden cok oldu.arkadaslarimiz geldi.kayinvalidem gelicek gorumcem gelicek.ailelerimiz istanbulda
Oo dusundugum gıbıymıs :) can sıkıntısı olur bıraz ama ınsan sevdıgıyle heryerde mutludur sadece aılelerden ayrı kalmak uzuyo ınsanı.. Bu aralar yogunluk o zaman kolay gelsın:)

Vay beee bittimi bana oy veren 3 arkadaşıma teşekkür ederim..diğerlerine teşekkür yok kara dutlu pastada yokk..:KK53::KK53::KK53:sizlerle yarışmak şahaneydi kızlarr hepinizin ellerine sağlıkk..Dünya mutfağına yorumlarımla oylarımla buralarda olacağım..öpüldünüz.:KK15::KK15:
Sen sütlü tatlılardada öyle söylemiştin:rolleyes:Dünya Mutfağındada bekliyoruz:KK9:

X