Karışma adama ne yapsa haklıdırpinkonun erkek versiyonu var bende bide aksamlari canavara donen bi kizcem var benimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karışma adama ne yapsa haklıdırpinkonun erkek versiyonu var bende bide aksamlari canavara donen bi kizcem var benimmm
Kolay gelsinKv geldi canım bu gün onla oturuyoruz
Sen Naptın?
Daha ne yapcan iyi bence.Hanimlar sizce cay saati icin yaprak sarma, mercimek kofte, kek ve pogaca haricinde bisey daha yapmam gerekirmi?
Ohh tadını çıkar, oylamayı kapatmamışsınKolay gelsin
İyiyim canımBiraz temizlik yapacağım ,bugün kızlar kursa gidecekler onları bırakıp sonra başlarım diye keyif yapıyorum
Daha ne yapcan iyi bence.
Sagol cnm evet havalardan sizlerinde emegine saglik cnmGeçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumOyy kıyamam bayağı uzun sürmüş,bu havalar böyle
Hepinizin ellerine,emeğine sağlık
Amaaan karışmıyorum zaten yalniz merak ediyorum bebeginiz oldugunda kim kime tirip atcak kesin sen atarsin hep bebegi seviyosun beni sevmiyorsun dersin artikKarışma adama ne yapsa haklıdır
Bencede yeter ama ınsanın gozu doymuyor ben olsam bıkac cesıt daha yapardım mısafırın cokluguna gore tabı:) havuc tarator olabılır mesela yogurtlu bır cesıt olmazsa olmazlarımdandır benımHanimlar sizce cay saati icin yaprak sarma, mercimek kofte, kek ve pogaca haricinde bisey daha yapmam gerekirmi?
Yakın olsanız oglusuna gelırdı yarısı:)Oy oy oy oy şu saatte yerdim şunları vallahh.. oğlumun deyişiyle ağzım ne kadar istedi ondan...
teşekkür ederim,nevoşum oyunu bile bana vermedin yok sana sütlü nuriyeYarışmaya katılan tüm arkadaşlarımın ellerine,emeğine sağlık
Çok güzel bir kategori oldu
EnHarbiKiz tebrik ediyorumSütlü Nuriye
Herkese 1'er tepsi sütlü nuriye istiyoruz
Tembel dedik dedik şef oldu kızYarışmaya katılan tüm arkadaşlarımın ellerine,emeğine sağlık
Çok güzel bir kategori oldu
EnHarbiKiz tebrik ediyorumSütlü Nuriye
Herkese 1'er tepsi sütlü nuriye istiyoruz
hele bir daha tembel avrat deyin topunuzu keserim teşekkür ederim çekirgeTembel dedik dedik şef oldu kız
Tebrik ediyorum EnHarbiKiz Şefim
Hanımlar elinize emeğinize sağlık güzel bi kategoriyi daha geri de bıraktık
Duruma göre diyebilirimhele bir daha tembel avrat deyin topunuzu keserim teşekkür ederim çekirge
gözlüğünü kırarım bayramda bizzat getireceğimDuruma göre diyebilirim
Sütlü nuriyemi yolla
Süper o zaman Becerikli şefim benimgözlüğünü kırarım bayramda bizzat getireceğim