Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Hanimlar sizce cay saati icin yaprak sarma, mercimek kofte, kek ve pogaca haricinde bisey daha yapmam gerekirmi?
Bencede yeter ama ınsanın gozu doymuyor ben olsam bıkac cesıt daha yapardım mısafırın cokluguna gore tabı:) havuc tarator olabılır mesela yogurtlu bır cesıt olmazsa olmazlarımdandır benım:KK66:

Oy oy oy oy şu saatte yerdim şunları vallahh.. :kk77::kk77:oğlumun deyişiyle ağzım ne kadar istedi ondan...
Yakın olsanız oglusuna gelırdı yarısı:)
Eltım meyve pasta fabrıkasında calısıyor bunları makıne kesmıs ama ustaları begenmemıs ve kasalarla ıscılere verılmıs buda benım payım:))
Gece bunlarla ugrastım kac saat bıkac poset buzluga koydum tazeyken pastasını yaptım falan:)

image.jpg

Buda bana oy veren begenen yorumlarını esırgemeyen tum arkadaslara gelsın:KK52::KK68::KK73:

Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımın ellerine,emeğine sağlık:KK9::KK9::KK9:
Çok güzel bir kategori oldu:rolleyes:
EnHarbiKiz EnHarbiKiz tebrik ediyorum:KK9::KK9::KK9:Sütlü Nuriye :kk77::rolleyes:

Herkese 1'er tepsi sütlü nuriye istiyoruz:KK70:
teşekkür ederim,nevoşum :KK60: oyunu bile bana vermedin yok sana sütlü nuriye :KK70:

1. olmama vesile olan,bana oy veren herkese çok teşekkür ederim :KK3:

Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımın ellerine,emeğine sağlık:KK9::KK9::KK9:
Çok güzel bir kategori oldu:rolleyes:
EnHarbiKiz EnHarbiKiz tebrik ediyorum:KK9::KK9::KK9:Sütlü Nuriye :kk77::rolleyes:

Herkese 1'er tepsi sütlü nuriye istiyoruz:KK70:
Tembel dedik dedik şef oldu kız:eek:

Tebrik ediyorum EnHarbiKiz EnHarbiKiz Şefim:KK52:
Hanımlar elinize emeğinize sağlık güzel bi kategoriyi daha geri de bıraktık:KK36:

Vay beee bittimi bana oy veren 3 arkadaşıma teşekkür ederim..diğerlerine teşekkür yok kara dutlu pastada yokk..:KK53::KK53::KK53:sizlerle yarışmak şahaneydi kızlarr hepinizin ellerine sağlıkk..Dünya mutfağına yorumlarımla oylarımla buralarda olacağım..öpüldünüz.:KK15::KK15:

X