Sağol canımEnerji depoladıkOh ne güzel sefanız olsunn ...İvett saklambaçç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımEnerji depoladıkOh ne güzel sefanız olsunn ...İvett saklambaçç.
Sizin oralar çok güzel ben olsam gelmem buralaraAy bende bu sene o tarafa gelmek istiyorum ama biz yine egeden marmaraya dolancaz heralde
Benimde allerjim varAnlıyorum seniAynen cani. Burayada geldi bende kizi alip sabah yürüyüşe cikiyordum iki gundur bugun cikmadik artik bizde bugun balkondaydik hep daha biraz once girdik benimki temiz havayi buldu mu tamam oyle tabi canim bende hep oyle diyorum
benim hep boyle nevosum yaa bi kurtulamiyorum hanne huysuz bi değişiklik yok yarin dr gitcez bakalim bi gelisme var mi nasil yani cocuklar olmadan ilk defa mi tatile ciktiniz sansina sicakti cuma haric
Sizin oralar çok güzel ben olsam gelmem buralara
evet buralar cok iyi tam yasancak yer her terin bi guzelligi var sizin iralarda yemek icin guzel benim esim yemesine cok duskundur yemegi guzel olan heryeri begenirBenimde allerjim varAnlıyorum seni
Evet canım çocuklar olmadan ilkkez tatil yaptık hatta benim sağlık sorunları dışında ilk ayrılığım
Hava çok güzeldi
Ayy gel gel güzellikk trabzonun of dağları çok güzeldirr..Ay bende bu sene o tarafa gelmek istiyorum ama biz yine egeden marmaraya dolancaz heralde
Gecen yaz bizimkiler gitti cok guzelmis bizede nasip olur inşallahAyy gel gel güzellikk trabzonun of dağları çok güzeldirr..
Evet bizim bu tarafların yemek kültürü çok güzelGerçi ben kaldığımız otelin yemeklerinide çok beğendimevet buralar cok iyi tam yasancak yer her terin bi guzelligi var sizin iralarda yemek icin guzel benim esim yemesine cok duskundur yemegi guzel olan heryeri begenir
ne guzel yapmussiniz azcik ruhun dinlenmistir kemiklerin isinmistir
Alanya en guzel ilcelerinden biridir zaten canim ordaki oteller ultra iyi oluyorEvet bizim bu tarafların yemek kültürü çok güzelGerçi ben kaldığımız otelin yemeklerinide çok beğendim
Evet canım kemiklerim değil ama ruhum dinlendi,enerji doldu
Günaydınlar..hani gece sohbetlerine nolmuşş. kimsecikler. yokk burdaa nirdesinizz pinkoya ne oldu..kocasının izni bitmedimi daha hele matmazelim nirdee.. hanım keleşim nerde,,karlar kraliçesi vardı,ben lacivertt hu hu nerdesiniz baa..
Günaydınn hannenin ,güzel annesii yerim senin o tribini.Alanya en guzel ilcelerinden biridir zaten canim ordaki oteller ultra iyi oluyor
Nedeeeen herkesi saydin beni soylemedinGünaydınn hannenin ,güzel annesii yerim senin o tribini.
Canımcım sen akşamları fazla olmuyorsunkii .ondan şettiydimm..bu hatunlar gece 1 lere 2 lere kadar konuşuyorlarNedeeeen herkesi saydin beni soylemedin
Diğer ilçelerini bilmiyorum ama Alanya sahiden çok güzelAlanya en guzel ilcelerinden biridir zaten canim ordaki oteller ultra iyi oluyor
Bitti kocamın izniGünaydınlar..hani gece sohbetlerine nolmuşş. kimsecikler. yokk burdaa nirdesinizz pinkoya ne oldu..kocasının izni bitmedimi daha hele matmazelim nirdee.. hanım keleşim nerde,,karlar kraliçesi vardı,ben lacivertt hu hu nerdesiniz baa..
Günaydın yavruu.. sen ağlıyosun ama ben sevindim ayol hoşgeldinn. gitsin koca çalışsın sensiz olmuyor cancağızımm..Bitti kocamın izni
Günaydın millet
Ama bana da onsuz olmuyor Bdv de diyorlar ya fanusa koy diye mümkün olsa YaparımGünaydın yavruu.. sen ağlıyosun ama ben sevindim ayol hoşgeldinn. gitsin koca çalışsın sensiz olmuyor cancağızımm..
Nevrestem Günaydın canımcım hani senin şu krema dolgulu kekin tarifi vardı ben onu bulamadım ne olur versene onun tarifini almıştım ama akşam evdede aradım bu topikdede bulamadım.Günaydın
PinkomBitti kocamın izni
Günaydın millet