Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Aynen cani. Burayada geldi bende kizi alip sabah yürüyüşe cikiyordum iki gundur bugun cikmadik artik bizde bugun balkondaydik hep daha biraz once girdik benimki temiz havayi buldu mu tamam :KK48: oyle tabi canim bende hep oyle diyorum

benim hep boyle nevosum yaa bi kurtulamiyorum :KK61: hanne huysuz bi değişiklik yok yarin dr gitcez bakalim bi gelisme var mi :KK51: nasil yani cocuklar olmadan ilk defa mi tatile ciktiniz:KK51: sansina sicakti cuma haric
Benimde allerjim var:KK51:Anlıyorum seni:KK43:
Evet canım çocuklar olmadan ilkkez tatil yaptık hatta benim sağlık sorunları dışında ilk ayrılığım:KK19:
Hava çok güzeldi :KK19:

Sizin oralar çok güzel ben olsam gelmem buralara:KK45:

Benimde allerjim var:KK51:Anlıyorum seni:KK43:
Evet canım çocuklar olmadan ilkkez tatil yaptık hatta benim sağlık sorunları dışında ilk ayrılığım:KK19:
Hava çok güzeldi :KK19:
evet buralar cok iyi tam yasancak yer her terin bi guzelligi var sizin iralarda yemek icin guzel benim esim yemesine cok duskundur yemegi guzel olan heryeri begenir:KK70:
ne guzel yapmussiniz azcik ruhun dinlenmistir kemiklerin isinmistir:KK70:

evet buralar cok iyi tam yasancak yer her terin bi guzelligi var sizin iralarda yemek icin guzel benim esim yemesine cok duskundur yemegi guzel olan heryeri begenir:KK70:
ne guzel yapmussiniz azcik ruhun dinlenmistir kemiklerin isinmistir:KK70:
Evet bizim bu tarafların yemek kültürü çok güzel:kk77:Gerçi ben kaldığımız otelin yemeklerinide çok beğendim:KK45:
Evet canım kemiklerim değil ama ruhum dinlendi,enerji doldu:KK49:

Günaydınlar..hani gece sohbetlerine nolmuşş. kimsecikler. yokk burdaa nirdesinizz pinkoya ne oldu..kocasının izni bitmedimi daha hele matmazelim nirdee.. hanım keleşim nerde,,karlar kraliçesi vardı,ben lacivertt hu hu nerdesiniz baa.. :cool::cool::cool::cool:

Evet bizim bu tarafların yemek kültürü çok güzel:kk77:Gerçi ben kaldığımız otelin yemeklerinide çok beğendim:KK45:
Evet canım kemiklerim değil ama ruhum dinlendi,enerji doldu:KK49:
Alanya en guzel ilcelerinden biridir zaten canim ordaki oteller ultra iyi oluyor
Günaydınlar..hani gece sohbetlerine nolmuşş. kimsecikler. yokk burdaa nirdesinizz pinkoya ne oldu..kocasının izni bitmedimi daha hele matmazelim nirdee.. hanım keleşim nerde,,karlar kraliçesi vardı,ben lacivertt hu hu nerdesiniz baa.. :cool::cool::cool::cool:
:63::63::63:

X