Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Benimde allerjim varAnlıyorum seni
Evet canım çocuklar olmadan ilkkez tatil yaptık hatta benim sağlık sorunları dışında ilk ayrılığım
Hava çok güzeldi

Sizin oralar çok güzel ben olsam gelmem buralara

Benimde allerjim varAnlıyorum seni
Evet canım çocuklar olmadan ilkkez tatil yaptık hatta benim sağlık sorunları dışında ilk ayrılığım
Hava çok güzeldi
evet buralar cok iyi tam yasancak yer her terin bi guzelligi var sizin iralarda yemek icin guzel benim esim yemesine cok duskundur yemegi guzel olan heryeri begenir
ne guzel yapmussiniz azcik ruhun dinlenmistir kemiklerin isinmistir

evet buralar cok iyi tam yasancak yer her terin bi guzelligi var sizin iralarda yemek icin guzel benim esim yemesine cok duskundur yemegi guzel olan heryeri begenir
ne guzel yapmussiniz azcik ruhun dinlenmistir kemiklerin isinmistir
Evet bizim bu tarafların yemek kültürü çok güzelGerçi ben kaldığımız otelin yemeklerinide çok beğendim
Evet canım kemiklerim değil ama ruhum dinlendi,enerji doldu

Günaydınlar..hani gece sohbetlerine nolmuşş. kimsecikler. yokk burdaa nirdesinizz pinkoya ne oldu..kocasının izni bitmedimi daha hele matmazelim nirdee.. hanım keleşim nerde,,karlar kraliçesi vardı,ben lacivertt hu hu nerdesiniz baa..

Evet bizim bu tarafların yemek kültürü çok güzelGerçi ben kaldığımız otelin yemeklerinide çok beğendim
Evet canım kemiklerim değil ama ruhum dinlendi,enerji doldu
Alanya en guzel ilcelerinden biridir zaten canim ordaki oteller ultra iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…