- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 34
Her marka iyi degilmis biraz arastirdim cocuk drmuz onerdi alcam datecrübeli annelerin bilgileri daha iyiYok canım almadımİlk çocuk malum ikizdiikincide bebek arabası yeterli oldu.
Ama kullananlar memnun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her marka iyi degilmis biraz arastirdim cocuk drmuz onerdi alcam datecrübeli annelerin bilgileri daha iyiYok canım almadımİlk çocuk malum ikizdiikincide bebek arabası yeterli oldu.
Ama kullananlar memnun
Hoşgeldin tatlımtamam nevoşum,ne zaman belli olacak bir soraki kategori,oylamalar açılınca mıAslın da buna da katılasım vardı ama sana gösterdiğim tatlıyı daha önce iki kere yapmışlar,imam sarığı bari yapayım diye düşünürken başka arkadaş benden önce davrandı,kaldım mı öyle dımdızlak
bak işe seni ikna etmekle başladım,buda bir başarı sayılır
sen herhalde benim perde pilavında tencere kapağı gibi açtığım hamuru unuttunneyle yapacaktım böreği,tabii ki hazır yufkayla,sanki herkes yufkasını evin de açıyorama olsun seni yine seviyorum
bu ne be salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanırı geçmiş
merhaba efserciğim
bak ne diycem ben de katılayım,sen bana oy ver ben sana vereyim,sıfır çekmemek için sıfır risk,bir puan garanti
Hamdolsun canim bebis fenaaa bandaja alismaya çalışıyoruz senin fıstık nasil
İyilik tatlım sen nasılsın bebişin nasıl ?
Canım oylama anketi ile birlikte yeni kategori anketide açılıyor.Oylama biter bitmez yeni kategoriye geçiyoruztamam nevoşum,ne zaman belli olacak bir soraki kategori,oylamalar açılınca mıAslın da buna da katılasım vardı ama sana gösterdiğim tatlıyı daha önce iki kere yapmışlar,imam sarığı bari yapayım diye düşünürken başka arkadaş benden önce davrandı,kaldım mı öyle dımdızlak
bak işe seni ikna etmekle başladım,buda bir başarı sayılır
sen herhalde benim perde pilavında tencere kapağı gibi açtığım hamuru unuttunneyle yapacaktım böreği,tabii ki hazır yufkayla,sanki herkes yufkasını evin de açıyorama olsun seni yine seviyorum
bu ne be salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanırı geçmiş
merhaba efserciğim
bak ne diycem ben de katılayım,sen bana oy ver ben sana vereyim,sıfır çekmemek için sıfır risk,bir puan garanti
her an herşey olabilirCanım oylama anketi ile birlikte yeni kategori anketide açılıyor.Oylama biter bitmez yeni kategoriye geçiyoruz
Hayırlısı olsun canım bu kategoride hanımlar döktürdüler çok fazla tarif kalmadıBakalım daha neler gelecek
Sonraki kategoride bekliyorum
Bebeklerimiz ve CicileriHer marka iyi degilmis biraz arastirdim cocuk drmuz onerdi alcam datecrübeli annelerin bilgileri daha iyi
Sürprizlere her zaman açığızher an herşey olabilir
Alışırsınız canım. Benim cadının yarın doğum günü biz aile arasında gecen cumartesi erken kutlama yaptık şimdi yarın için küçük bir kutlama daha yapacağımHamdolsun canim bebis fenaaa bandaja alismaya çalışıyoruz senin fıstık nasil
Amaç eğlenmek,birlikte olmak,yarışma demirbaşı olmak cimcime
Doğum Günü Kutlu Olsun Minik PrensesinAlışırınız canım. Benim cadının yarın doğum günü biz aile arasında gecen cumartesi erken kutlama yaptık şimdi yarın için küçük bir kutlama daha yapacağım
O zaman en yakın zamanda mutfak seni bekliyor
Sağol birtanemDoğum Günü Kutlu Olsun Minik Prensesin
Acsam mi acep bilemedim bi yarin cikiyim diyorum
aa dogum gunu kutlu olsun minigininAlışırsınız canım. Benim cadının yarın doğum günü biz aile arasında gecen cumartesi erken kutlama yaptık şimdi yarın için küçük bir kutlama daha yapacağım
Sağol canımAcsam mi acep bilemedim bi yarin cikiyim diyorum
aa dogum gunu kutlu olsun miniginin
Sen bilirsin canımAcsam mi acep bilemedim bi yarin cikiyim diyorum
aa dogum gunu kutlu olsun miniginin
Seni bekliyoz nasıl güzelimNapiyonuz bakim
Canimm sen kanguru kullandin miSağol canım
vuslat nirdesiiiin vuslatin bu konuda bilgisi oldunu düşünüyorumSen bilirsin canım