- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 34
iyi canim ervayla ugrasiyorum su su4ece alismaya çalışıyoruznapim canm iş güç uğraşıyorum sen napiyosun nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi canim ervayla ugrasiyorum su su4ece alismaya çalışıyoruznapim canm iş güç uğraşıyorum sen napiyosun nasilsin
Çaktırmadan yaparımBeni hipnoz etmenden korkuyorum
Canım bende almadım ama şimdiki aklım olsaydı oğlumda alırdımEvet gelsede sorsam
benimki normalde gunduzleri cok usluydu ama malum durumdan dolayi durmuyor
benim esim hep onun yuzunden hep buyuk konustu simdi kanguruya muhtac olduk
Çok lezzetli görünüyor canım çok teşekkür ederimIlk yaptık gercekten kolay ve lezzetlı ustune cıkosunu surmek dısında
Fırından almaya hıc gerek yokmus kızım tutturur arada
Bu arada kızının dogum gunu kutlu olsun cnm
Iyılık nevos kızları yatırdım takılıyorum bır yandan mutfak toparlamacaSağol canımNasılsın
Bende almazdimda drmuz onerdi o yuzden alcam camcazim sen nerde oturuyorsunCanım bende almadım ama şimdiki aklım olsaydı oğlumda alırdım
Kolay gelsin canımIyılık nevos kızları yatırdım takılıyorum bır yandan mutfak toparlamaca
Malatya canım doktor neden önerdi?Bende almazdimda drmuz onerdi o yuzden alcam camcazim sen nerde oturuyorsun
bende kullanmadım ınsallah yararı olur sızeBende almazdimda drmuz onerdi o yuzden alcam camcazim sen nerde oturuyorsun
Nevos kac tatlı var sırada dahaKolay gelsin canım
Canım yaparlarsa 3-4 tarif daha gelecek birde sürprizler olurNevos kac tatlı var sırada daha
Aslında yeterdı artık amaCanım yaparlarsa 3-4 tarif daha gelecek birde sürprizler olur
Adra senın tatlın nerdeSelam kızlar.
Meryem aradığın kanguru şöyle birşey mi?Dünyayı Geziyorum Programı sunucusu küçük oğluyla ülke ülke dolaştı bununla.Bele hiç baskı yapmıyormuş.
Eki Görüntüle 1492340
30 tarifi bulurmuyuzAslında yeterdı artık ama
Gelsınler bakalım daha ne guzellıkler var
Hoşbuldum canım.Tablet netten düşüyor zor yazıyorum.Onun dışında iyiyim.Sen nasılsın?Hoşgeldin canım nasılsın
2015'te nette hep sorun varBenimkide gidip geri geliyor aradaHoşbuldum canım.Tablet netten düşüyor zor yazıyorum.Onun dışında iyiyim.Sen nasılsın?
Benimki yok.Tarif kalmadı bitti.Adra senın tatlın nerde