• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
1 kere katildim ama gönlüm hep buradaydi her zmn geldim . Hem ben bunada yarin tarif ekliycem :mad: bundan oncekinde k.valideden yeni gelmistim . Ondan oncekinde k.valideye yeni gitmiştim gelemediydim:-( ondan yani azili uye olmuom mu simcik:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Olmuyorsun tabi:KK47:En az 3-5 defa katılmalısın:KK59::KK70:

Merhaba canım nasılsın:KK19:Biraz daha iyi misino_OKızın nasıl:nazar::KK46:
Ben biraz iyi oldum ama yorgunuuumm melek kizim gitti yerine bambaşka bi kiz geldi surekli kucak istiyor agliyor cok kisa uyuyor kucagimdan birakmazsam ole uyuyor emerken sinirleniyor daha bi suri yeni huyu oldu bugun dr gittik cuma gunu kvgili aramis gormek istiyorum diye iyki gitmisiz diger dr bagladi sekilde daha rahatsız di sanki bugun dr değiştirdi bole biraz daha iyi gibi bole giderse iki ay nasil gecicek bilmiyorum nevvvoooos:mad::mad:

Ben biraz iyi oldum ama yorgunuuumm melek kizim gitti yerine bambaşka bi kiz geldi surekli kucak istiyor agliyor cok kisa uyuyor kucagimdan birakmazsam ole uyuyor emerken sinirleniyor daha bi suri yeni huyu oldu bugun dr gittik cuma gunu kvgili aramis gormek istiyorum diye iyki gitmisiz diger dr bagladi sekilde daha rahatsız di sanki bugun dr değiştirdi bole biraz daha iyi gibi bole giderse iki ay nasil gecicek bilmiyorum nevvvoooos:mad::mad:
Allah yardımcın olsun canım :KK43:Hiç kolay olmayacak ama ilerisi için bunları yaşamanız gerekiyor:KK51:Yavrum kıyamam onun şimdi hareketli dönemleri hareketi kısıtlanınca huysuzlanıyorduro_O
İnşaallah canım daha rahat olur:KK19:Günler akıp gider:nazar::KK46:

Allah yardımcın olsun canım :KK43:Hiç kolay olmayacak ama ilerisi için bunları yaşamanız gerekiyor:KK51:Yavrum kıyamam onun şimdi hareketli dönemleri hareketi kısıtlanınca huysuzlanıyorduro_O
İnşaallah canım daha rahat olur:KK19:Günler akıp gider:nazar::KK46:
Ay cancszim bende oyle diyorum simdi cektiklerini hatirllamiycak ñasil olsa ben dayanirim napiim ne sorcam sana ya sen hic kanguru aldin mi yada bunla ilgili bilgin var mii:KK51:

Kaçış yok bundan sonraki kategori ne olursa olsun katılacaksınız :KK73:
tamam nevoşum,ne zaman belli olacak bir soraki kategori,oylamalar açılınca mı:KK73:Aslın da buna da katılasım vardı ama sana gösterdiğim tatlıyı daha önce iki kere yapmışlar,imam sarığı bari yapayım diye düşünürken başka arkadaş benden önce davrandı,kaldım mı öyle dımdızlak:mad:
Nevom

Ben buranin
Azili uyesiyim beni getirmesi sayilmaz baska elemanlsr getirsin :KK70:

Katilcam inş :cool:
bak işe seni ikna etmekle başladım,buda bir başarı sayılır:KK24:

Hahahaha buregi haizr yufka ile yapan benle kapişak :KK70: hahahahahaha hadi kiz hodri meydan. İmkanlarim el verirse Kapişalim :KK70: :KK70:
sen herhalde benim perde pilavında tencere kapağı gibi açtığım hamuru unuttun:cool:neyle yapacaktım böreği,tabii ki hazır yufkayla,sanki herkes yufkasını evin de açıyor:63:ama olsun seni yine de seviyorum:KK19::KK48:

1 kere katildim ama gönlüm hep buradaydi her zmn geldim . Hem ben bunada yarin tarif ekliycem :mad: bundan oncekinde k.valideden yeni gelmistim . Ondan oncekinde k.valideye yeni gitmiştim gelemediydim:-( ondan yani azili uye olmuom mu simcik:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
bu ne be salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanırı geçmiş:KK70:

merhaba efserciğim:KK36:
Tavuk Göğsü yapcam canim istio :KK73: sonra burayada koyarim :KK73: :KK73: napalim artik 0 cekersek :KK70:
bak ne diycem ben de katılayım,sen bana oy ver ben sana vereyim,sıfır çekmemek için sıfır risk,bir puan garanti:KK70:

Back