- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Ben bunu unutmam haberiniz olsun
Unutmazsin çok iyi biliyim nevosum
Aalinda yarin tarif eklerim bunada ama basit bir tarif .d nurişe hurmeten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bunu unutmam haberiniz olsun
Sen kaç defa katıldın yarışmaya
Nuriyeden mi korkuyorsunUnutmazsin çok iyi biliyim nevosum
Aalinda yarin tarif eklerim bunada ama basit bir tarif .d nurişe hurmeten
Olmuyorsun tabiEn az 3-5 defa katılmalısın1 kere katildim ama gönlüm hep buradaydi her zmn geldim . Hem ben bunada yarin tarif ekliycem bundan oncekinde k.valideden yeni gelmistim . Ondan oncekinde k.valideye yeni gitmiştim gelemediydim:-( ondan yani azili uye olmuom mu simcik
Nuriyeden mi korkuyorsun
Olmuyorsun tabiEn az 3-5 defa katılmalısın
Çok haklısınGerçi tariflerin hepsi çok zorlu ona göre bir tarif hazırlaman gerekiyorAynen cok korkuom sıfır cektirir bana
Tamam o zaman olursunTamam o zaman buna katilcam 2 oburune katilcam uygun olursam 3 oluom bende azili üye
Çok haklısınGerçi tariflerin hepsi çok zorlu ona göre bir tarif hazırlaman gerekiyor
Tamam o zaman olursun
İyi Akşamlar Efser'cimİyi akşamlar
Amaç eğlenmek,birlikte olmak,yarışma demirbaşı olmak cimcimeTavuk Göğsü yapcam canim istio sonra burayada koyarim napalim artik 0 cekersek
Merhaba canım nasılsınBiraz daha iyi misinKızın nasıl
Ben biraz iyi oldum ama yorgunuuumm melek kizim gitti yerine bambaşka bi kiz geldi surekli kucak istiyor agliyor cok kisa uyuyor kucagimdan birakmazsam ole uyuyor emerken sinirleniyor daha bi suri yeni huyu oldu bugun dr gittik cuma gunu kvgili aramis gormek istiyorum diye iyki gitmisiz diger dr bagladi sekilde daha rahatsız di sanki bugun dr değiştirdi bole biraz daha iyi gibi bole giderse iki ay nasil gecicek bilmiyorum nevvvoooosMerhaba canım nasılsınBiraz daha iyi misinKızın nasıl
Nasılsınİyi akşamlar
Allah yardımcın olsun canım Hiç kolay olmayacak ama ilerisi için bunları yaşamanız gerekiyorYavrum kıyamam onun şimdi hareketli dönemleri hareketi kısıtlanınca huysuzlanıyordurBen biraz iyi oldum ama yorgunuuumm melek kizim gitti yerine bambaşka bi kiz geldi surekli kucak istiyor agliyor cok kisa uyuyor kucagimdan birakmazsam ole uyuyor emerken sinirleniyor daha bi suri yeni huyu oldu bugun dr gittik cuma gunu kvgili aramis gormek istiyorum diye iyki gitmisiz diger dr bagladi sekilde daha rahatsız di sanki bugun dr değiştirdi bole biraz daha iyi gibi bole giderse iki ay nasil gecicek bilmiyorum nevvvoooos
Ay cancszim bende oyle diyorum simdi cektiklerini hatirllamiycak ñasil olsa ben dayanirim napiim ne sorcam sana ya sen hic kanguru aldin mi yada bunla ilgili bilgin var miiAllah yardımcın olsun canım Hiç kolay olmayacak ama ilerisi için bunları yaşamanız gerekiyorYavrum kıyamam onun şimdi hareketli dönemleri hareketi kısıtlanınca huysuzlanıyordur
İnşaallah canım daha rahat olurGünler akıp gider
Yok canım almadımİlk çocuk malum ikizdiikincide bebek arabası yeterli oldu.Ay cancszim bende oyle diyorum simdi cektiklerini hatirllamiycak ñasil olsa ben dayanirim napiim ne sorcam sana ya sen hic kanguru aldin mi yada bunla ilgili bilgin var mii
İyi Akşamlar Efser'cim
İyilik tatlım sen nasılsın bebişin nasıl ?Nasılsın
tamam nevoşum,ne zaman belli olacak bir soraki kategori,oylamalar açılınca mıAslın da buna da katılasım vardı ama sana gösterdiğim tatlıyı daha önce iki kere yapmışlar,imam sarığı bari yapayım diye düşünürken başka arkadaş benden önce davrandı,kaldım mı öyle dımdızlakKaçış yok bundan sonraki kategori ne olursa olsun katılacaksınız
bak işe seni ikna etmekle başladım,buda bir başarı sayılırNevom
Ben buranin
Azili uyesiyim beni getirmesi sayilmaz baska elemanlsr getirsin
Katilcam inş
sen herhalde benim perde pilavında tencere kapağı gibi açtığım hamuru unuttunneyle yapacaktım böreği,tabii ki hazır yufkayla,sanki herkes yufkasını evin de açıyorama olsun seni yine de seviyorumHahahaha buregi haizr yufka ile yapan benle kapişak hahahahahaha hadi kiz hodri meydan. İmkanlarim el verirse Kapişalim
bu ne be salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanırı geçmiş1 kere katildim ama gönlüm hep buradaydi her zmn geldim . Hem ben bunada yarin tarif ekliycem bundan oncekinde k.valideden yeni gelmistim . Ondan oncekinde k.valideye yeni gitmiştim gelemediydim:-( ondan yani azili uye olmuom mu simcik
merhaba efserciğimİyi akşamlar
bak ne diycem ben de katılayım,sen bana oy ver ben sana vereyim,sıfır çekmemek için sıfır risk,bir puan garantiTavuk Göğsü yapcam canim istio sonra burayada koyarim napalim artik 0 cekersek