- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Ben bunu unutmam haberiniz olsun![]()
Unutmazsin çok iyi biliyim nevosum

Aalinda yarin tarif eklerim bunada ama basit bir tarif .d nurişe hurmeten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bunu unutmam haberiniz olsun![]()
Sen kaç defa katıldın yarışmaya![]()
Nuriyeden mi korkuyorsunUnutmazsin çok iyi biliyim nevosum
Aalinda yarin tarif eklerim bunada ama basit bir tarif .d nurişe hurmeten![]()
Olmuyorsun tabi1 kere katildim ama gönlüm hep buradaydi her zmn geldim . Hem ben bunada yarin tarif ekliycembundan oncekinde k.valideden yeni gelmistim . Ondan oncekinde k.valideye yeni gitmiştim gelemediydim:-( ondan yani azili uye olmuom mu simcik
![]()
Nuriyeden mi korkuyorsun![]()
Olmuyorsun tabiEn az 3-5 defa katılmalısın
![]()
Çok haklısınAynen cok korkuomsıfır cektirir bana
![]()
Tamam o zaman olursunTamam o zaman buna katilcam 2 oburune katilcam uygun olursam 3 oluom bende azili üye![]()
![]()
Çok haklısınGerçi tariflerin hepsi çok zorlu ona göre bir tarif hazırlaman gerekiyor
Tamam o zaman olursun![]()
İyi Akşamlar Efser'cimİyi akşamlar![]()
Amaç eğlenmek,birlikte olmak,yarışma demirbaşı olmak cimcimeTavuk Göğsü yapcam canim istiosonra burayada koyarim
![]()
napalim artik 0 cekersek
![]()
Ben biraz iyi oldum ama yorgunuuumm melek kizim gitti yerine bambaşka bi kiz geldi surekli kucak istiyor agliyor cok kisa uyuyor kucagimdan birakmazsam ole uyuyor emerken sinirleniyor daha bi suri yeni huyu oldu bugun dr gittik cuma gunu kvgili aramis gormek istiyorum diye iyki gitmisiz diger dr bagladi sekilde daha rahatsız di sanki bugun dr değiştirdi bole biraz daha iyi gibi bole giderse iki ay nasil gecicek bilmiyorum nevvvoooosMerhaba canım nasılsınBiraz daha iyi misin
Kızın nasıl
![]()
Nasılsınİyi akşamlar![]()
Allah yardımcın olsun canımBen biraz iyi oldum ama yorgunuuumm melek kizim gitti yerine bambaşka bi kiz geldi surekli kucak istiyor agliyor cok kisa uyuyor kucagimdan birakmazsam ole uyuyor emerken sinirleniyor daha bi suri yeni huyu oldu bugun dr gittik cuma gunu kvgili aramis gormek istiyorum diye iyki gitmisiz diger dr bagladi sekilde daha rahatsız di sanki bugun dr değiştirdi bole biraz daha iyi gibi bole giderse iki ay nasil gecicek bilmiyorum nevvvoooos![]()
Ay cancszim bende oyle diyorum simdi cektiklerini hatirllamiycak ñasil olsa ben dayanirim napiim ne sorcam sana ya sen hic kanguru aldin mi yada bunla ilgili bilgin var miiAllah yardımcın olsun canımHiç kolay olmayacak ama ilerisi için bunları yaşamanız gerekiyor
Yavrum kıyamam onun şimdi hareketli dönemleri hareketi kısıtlanınca huysuzlanıyordur
İnşaallah canım daha rahat olurGünler akıp gider
![]()
Yok canım almadımAy cancszim bende oyle diyorum simdi cektiklerini hatirllamiycak ñasil olsa ben dayanirim napiim ne sorcam sana ya sen hic kanguru aldin mi yada bunla ilgili bilgin var mii![]()
İyi Akşamlar Efser'cim![]()
İyilik tatlım sen nasılsın bebişin nasıl ?Nasılsın![]()
tamam nevoşum,ne zaman belli olacak bir soraki kategori,oylamalar açılınca mıKaçış yok bundan sonraki kategori ne olursa olsun katılacaksınız![]()
bak işe seni ikna etmekle başladım,buda bir başarı sayılırNevom
Ben buranin
Azili uyesiyim beni getirmesi sayilmaz baska elemanlsr getirsin
Katilcam inş![]()
sen herhalde benim perde pilavında tencere kapağı gibi açtığım hamuru unuttunHahahaha buregi haizr yufka ile yapan benle kapişakhahahahahaha hadi kiz hodri meydan. İmkanlarim el verirse Kapişalim
![]()
![]()
bu ne be salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanırı geçmiş1 kere katildim ama gönlüm hep buradaydi her zmn geldim . Hem ben bunada yarin tarif ekliycembundan oncekinde k.valideden yeni gelmistim . Ondan oncekinde k.valideye yeni gitmiştim gelemediydim:-( ondan yani azili uye olmuom mu simcik
![]()
merhaba efserciğimİyi akşamlar![]()
bak ne diycem ben de katılayım,sen bana oy ver ben sana vereyim,sıfır çekmemek için sıfır risk,bir puan garantiTavuk Göğsü yapcam canim istiosonra burayada koyarim
![]()
napalim artik 0 cekersek
![]()