Ancak konuşuyor prensesimne yapayım kız,hanım hanımcık duruyom işte,varlığım yokluğum belli değil,eee bana laf söylüyorsun da buralarda fink atacağına katılsana sende yarışmaya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ancak konuşuyor prensesimne yapayım kız,hanım hanımcık duruyom işte,varlığım yokluğum belli değil,eee bana laf söylüyorsun da buralarda fink atacağına katılsana sende yarışmaya![]()
hoşbuldum canımHoşgeldin prensesim
Gel gel cimcime dedikodu yapıyor![]()
öbürkine bende katılıcam sen ondan da vazgeç,daha sonrakine katılırsınSütlü nuriyeye hurmeten katilmiycam![]()
bidahakine
ne yapayım kız,hanım hanımcık duruyom işte,varlığım yokluğum belli değil,eee bana laf söylüyorsun da buralarda fink atacağına katılsana sende yarışmaya![]()
öbürkine bende katılıcam sen ondan da vazgeç,daha sonrakine katılırsın![]()
Tariflerden korkmuşturhoşbuldum canım
cimcime o yapar,sorsana niye yarışmaya katılmamış![]()
yok bebeeem ben kaçmam,ciddiyim gel kapışalım seninleHahahahaha kaccak kişi sen olmayasin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haklısın şef gelip yarışmaya katılmaları için üyeleri ikna etmeliSef dedigin oyle olmuycak . Sen böyle boş bırakırsan obur yarsmaya kimse katilmazz . Sen kizceleri elinde tutcan kacirmiycan onlari herşeyi nevostan beklemeyon yahu o kadina da yaziknie size seflik veriliyor he hiç dusundun mu
![]()
kesin kesinTariflerden korkmuştur![]()
bak bir önceki mesajıma nevoşum,cimcimeyi düelloya çağırdım sonraki yarışma için,daha ne edemHaklısın şef gelip yarışmaya katılmaları için üyeleri ikna etmeli![]()
Kendine bakmadan seni eleştiriyor.kesin kesinona buna sararak kendini arada kaynatmaya çalışıyor değil mi nevoş
![]()
Kaçış yok bundan sonraki kategori ne olursa olsun katılacaksınızbak bir önceki mesajıma nevoşum,cimcimeyi düelloya çağırdım sonraki yarışma için,daha ne edem![]()
yok bebeeem ben kaçmam,ciddiyim gel kapışalım seninlehayır şefliğime m.k ta sürdürtmem
![]()
Görüşürüz canım bekliyorumkızlar acil çıkmam lazım eşim geldi,daha sonra gelip bakacağım buraya,öpüldünüz![]()
Ben bunu unutmam haberiniz olsunKapişalik![]()
![]()
Ben buraninKaçış yok bundan sonraki kategori ne olursa olsun katılacaksınız![]()
kızlar acil çıkmam lazım eşim geldi,daha sonra gelip bakacağım buraya,öpüldünüz![]()
Sen kaç defa katıldın yarışmayaNevom
Ben buranin
Azili uyesiyim beni getirmesi sayilmaz baska elemanlsr getirsin
Katilcam inş![]()