Ancak konuşuyor prensesimne yapayım kız,hanım hanımcık duruyom işte,varlığım yokluğum belli değil,eee bana laf söylüyorsun da buralarda fink atacağına katılsana sende yarışmaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ancak konuşuyor prensesimne yapayım kız,hanım hanımcık duruyom işte,varlığım yokluğum belli değil,eee bana laf söylüyorsun da buralarda fink atacağına katılsana sende yarışmaya
hoşbuldum canımHoşgeldin prensesim
Gel gel cimcime dedikodu yapıyor
öbürkine bende katılıcam sen ondan da vazgeç,daha sonrakine katılırsınSütlü nuriyeye hurmeten katilmiycam bidahakine
ne yapayım kız,hanım hanımcık duruyom işte,varlığım yokluğum belli değil,eee bana laf söylüyorsun da buralarda fink atacağına katılsana sende yarışmaya
öbürkine bende katılıcam sen ondan da vazgeç,daha sonrakine katılırsın
Tariflerden korkmuşturhoşbuldum canım
cimcime o yapar,sorsana niye yarışmaya katılmamış
yok bebeeem ben kaçmam,ciddiyim gel kapışalım seninlehayır şefliğime m.k ta sürdürtmemHahahahaha kaccak kişi sen olmayasin
Haklısın şef gelip yarışmaya katılmaları için üyeleri ikna etmeliSef dedigin oyle olmuycak . Sen böyle boş bırakırsan obur yarsmaya kimse katilmazz . Sen kizceleri elinde tutcan kacirmiycan onlari herşeyi nevostan beklemeyon yahu o kadina da yazik nie size seflik veriliyor he hiç dusundun mu
kesin kesinona buna sararak kendini arada kaynatmaya çalışıyor değil mi nevoşTariflerden korkmuştur
bak bir önceki mesajıma nevoşum,cimcimeyi düelloya çağırdım sonraki yarışma için,daha ne edemHaklısın şef gelip yarışmaya katılmaları için üyeleri ikna etmeli
Kendine bakmadan seni eleştiriyor.Korkmuyorsa gelip katılsınkesin kesinona buna sararak kendini arada kaynatmaya çalışıyor değil mi nevoş
Kaçış yok bundan sonraki kategori ne olursa olsun katılacaksınızbak bir önceki mesajıma nevoşum,cimcimeyi düelloya çağırdım sonraki yarışma için,daha ne edem
yok bebeeem ben kaçmam,ciddiyim gel kapışalım seninlehayır şefliğime m.k ta sürdürtmem
Görüşürüz canım bekliyorumkızlar acil çıkmam lazım eşim geldi,daha sonra gelip bakacağım buraya,öpüldünüz
Ben bunu unutmam haberiniz olsunKapişalik
Ben buraninKaçış yok bundan sonraki kategori ne olursa olsun katılacaksınız
kızlar acil çıkmam lazım eşim geldi,daha sonra gelip bakacağım buraya,öpüldünüz
Sen kaç defa katıldın yarışmayaNevom
Ben buranin
Azili uyesiyim beni getirmesi sayilmaz baska elemanlsr getirsin
Katilcam inş