- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
O zaman ben gidiyorumSeni bekliyoznasıl güzelim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ben gidiyorumSeni bekliyoznasıl güzelim
![]()
Canimm sen kanguru kullandin miSağol canım![]()
vuslat nirdesiiiin vuslatin bu konuda bilgisi oldunu düşünüyorumSen bilirsin canım![]()
Olabilir canım onun kızı daha küçükCanimm sen kanguru kullandin mi
vuslat nirdesiiiin vuslatin bu konuda bilgisi oldunu düşünüyorum![]()
Ayyy çok güzel ama bunlarrr
Ellerine sağlık canım harika olmuşlar
Canım hiç kulanmadım birkere benim oğlum çok gazlıydı sırtıma bağlayıp balkon yıkadığımı hatırlıyorumCanimm sen kanguru kullandin mi
vuslat nirdesiiiin vuslatin bu konuda bilgisi oldunu düşünüyorum![]()
Meryem Bunu bir deneMeryem kanguruyu ben youtube de pratik yapımının gördüm elastik bir kumaş lazım sadece bir araştır çok kolaydı![]()
Hoşgeldin canımNapiyonuz bakim![]()
Tadıda cok guzeldı hamuruna seker koymayı unutmusumAyyy çok güzel ama bunlarrrellerinize sağlık canm
Daha konuşmadan neden gidiyosunkiO zaman ben gidiyorumiyiyimm efserimm sen nasılsın
![]()
Onu bende gordum ama disari falan cikarken kullancam ev icin cok guzel aslindaMeryem kanguruyu ben youtube de pratik yapımının gördüm elastik bir kumaş lazım sadece bir araştır çok kolaydı![]()
sen napiyon nuriyeeeNapiyonuz bakim![]()
Hoş buldum nevosum,naberHoşgeldin canım![]()
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor bunlar
Beni hipnoz etmenden korkuyorumDaha konuşmadan neden gidiyosunki![]()
Keske bende ıkram edebılsemEllerine sağlık canım harika olmuşlarAlabilsek daha güzel olacak
![]()
İyiyim canım sağol sen nasılsınHoş buldum nevosum,naber![]()
Onu bende gordum ama disari falan cikarken kullancam ev icin cok guzel aslinda
sen napiyon nuriyeee![]()
Ben oğlumda görseydim yapardım çok ağlıyorduOnu bende gordum ama disari falan cikarken kullancam ev icin cok guzel aslinda
sen napiyon nuriyeee![]()
Evet gelsede sorsamOlabilir canım onun kızı daha küçük![]()
benimki normalde gunduzleri cok usluydu ama malum durumdan dolayi durmuyorCanım hiç kulanmadım birkere benim oğlum çok gazlıydı sırtıma bağlayıp balkon yıkadığımı hatırlıyorumçok dışarı çıkan biri değilim hele çoçuklar küçüken hiç çıkmıyordum diyebilirim nedenini bilmiyorum
ondan almadım
Meryem Bunu bir dene![]()
Ilk yaptık gercekten kolay ve lezzetlı ustune cıkosunu surmek dısındaEllerine sağlık çok güzel görünüyor bunlar![]()