- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 36
O zaman ben gidiyorum iyiyimm efserimm sen nasılsınSeni bekliyoz nasıl güzelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ben gidiyorum iyiyimm efserimm sen nasılsınSeni bekliyoz nasıl güzelim
Canimm sen kanguru kullandin miSağol canım
vuslat nirdesiiiin vuslatin bu konuda bilgisi oldunu düşünüyorumSen bilirsin canım
Olabilir canım onun kızı daha küçükCanimm sen kanguru kullandin mi
vuslat nirdesiiiin vuslatin bu konuda bilgisi oldunu düşünüyorum
Ayyy çok güzel ama bunlarrr ellerinize sağlık canm
Ellerine sağlık canım harika olmuşlarAlabilsek daha güzel olacak
Canım hiç kulanmadım birkere benim oğlum çok gazlıydı sırtıma bağlayıp balkon yıkadığımı hatırlıyorum çok dışarı çıkan biri değilim hele çoçuklar küçüken hiç çıkmıyordum diyebilirim nedenini bilmiyorum ondan almadımCanimm sen kanguru kullandin mi
vuslat nirdesiiiin vuslatin bu konuda bilgisi oldunu düşünüyorum
Meryem Bunu bir deneMeryem kanguruyu ben youtube de pratik yapımının gördüm elastik bir kumaş lazım sadece bir araştır çok kolaydı
Hoşgeldin canımNapiyonuz bakim
Tadıda cok guzeldı hamuruna seker koymayı unutmusum ustundekı cıko dengeledıAyyy çok güzel ama bunlarrr ellerinize sağlık canm
Daha konuşmadan neden gidiyosunkiO zaman ben gidiyorum iyiyimm efserimm sen nasılsın
Onu bende gordum ama disari falan cikarken kullancam ev icin cok guzel aslindaMeryem kanguruyu ben youtube de pratik yapımının gördüm elastik bir kumaş lazım sadece bir araştır çok kolaydı
sen napiyon nuriyeeeNapiyonuz bakim
Hoş buldum nevosum,naberHoşgeldin canım
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor bunlar
Beni hipnoz etmenden korkuyorumDaha konuşmadan neden gidiyosunki
Keske bende ıkram edebılsemEllerine sağlık canım harika olmuşlarAlabilsek daha güzel olacak
İyiyim canım sağol sen nasılsınHoş buldum nevosum,naber
napim canm iş güç uğraşıyorum sen napiyosun nasilsinOnu bende gordum ama disari falan cikarken kullancam ev icin cok guzel aslinda
sen napiyon nuriyeee
Ben oğlumda görseydim yapardım çok ağlıyorduOnu bende gordum ama disari falan cikarken kullancam ev icin cok guzel aslinda
sen napiyon nuriyeee
Sağol canımNasılsınKeske bende ıkram edebılsem
Evet gelsede sorsamOlabilir canım onun kızı daha küçük
benimki normalde gunduzleri cok usluydu ama malum durumdan dolayi durmuyorCanım hiç kulanmadım birkere benim oğlum çok gazlıydı sırtıma bağlayıp balkon yıkadığımı hatırlıyorum çok dışarı çıkan biri değilim hele çoçuklar küçüken hiç çıkmıyordum diyebilirim nedenini bilmiyorum ondan almadım
Meryem Bunu bir dene
Ilk yaptık gercekten kolay ve lezzetlı ustune cıkosunu surmek dısındaEllerine sağlık çok güzel görünüyor bunlar