- 8 Aralık 2011
- 45.040
- 160.763
- 798
Deme ablaDiyimmi tadilatt tadilatt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deme ablaDiyimmi tadilatt tadilatt
Teşekkür ederim canımm amin cümlemizin inşallahh..
Ablam 2-3 ayda bir siliyorum
Deme abla
Benim evin boyaya ihtiyacım var aslında ama korkuyom işteDemeyim demi
Benim evin boyaya ihtiyacım var aslında ama korkuyom işte
Annem kullanıyor abla çocuklu degilse ev sorun yok çocuklu olana biraz dikkat etmesi lazimYaptır derim havada düzeliyor inşallah,biz sedefli boya olanından yaptırıyoruz..
Zor vallahi AblacımBen çocuklu olunca sık sık siliyorum.Geçen yıl oğlum eline geçen kalem ile ara ara duvarları çiziyorduBu boyada hiç sorun olmuyor.Cif ile pırıl pırıl oluyor..Diğer boyalar silinmiyor..Annemin normal boya silikonlu,torunlar boy boy geçen yıl yatak odasında bir yere resim yapmışlar hala duruyor silemiyorlarİnşallah sağlıklı yıllara olsun
Ben silmem zor çünkü duvarları silmek
Cimcime hoşgeldin nehaber
Cimcime hoşgeldin nehaber
Şef bizim başımızda durmuyor Rahatız rahat rahat gelebilirsinHosbuldum nevosum bi bakim ne var ne yok şef çektirio mu size kepcesiyle didim amma şef den hic ses soluk cikm o
Şef bizim başımızda durmuyor Rahatız rahat rahat gelebilirsin
Biliyorum sizin topigin elemanıKepcesiz nasil şef se pirt çıktı desene duymasin yamuk beni yamultur ha bizim topikte fink atio nevom
Biliyorum sizin topigin elemanı
Ben seni şikayet edeyim
sol gözüm seyridi,kendimi burada buldum,içimden bir ses birileri dedikodumu yapıyor dedi
Hoşgeldin prensesimsol gözüm seyridi,kendimi burada buldum,içimden bir ses birileri dedikodumu yapıyor dedi
Senin tarifin bile yokAh bi ben şef olsam tum üyeleri Büle bule getiririm buraya
ne yapayım kız,hanım hanımcık duruyom işte,varlığım yokluğum belli değil,eee bana laf söylüyorsun da buralarda fink atacağına katılsana sende yarışmayaAh bi ben şef olsam tum üyeleri Büle bule getiririm buraya