• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Selam hanımlar ne habersiniz,kaç gündür net gidiyor yine akşmalarıda ben olmuyorum ondan yoktum yani.
Herkesler iyidir umarım :KK68::KK68:

Hoş gördüm nevoşum sağol,iyiyim sen nasılsın koşturmaca bizde tadilat için 2 gündür dışarlardaydık yine yarın usatnın birisi gelecek boya için ölçü alacak.Akşama doğruda eşim erken gelecek dışarı çıkacaz y,ne :KK60:
İyiyim ablam:60:
Allah kolaylık versin;)Tadilat işi çok zor:KK19:
Ayağın nasıl oldu.o_O

İyiyim ablam:KK60:
Allah kolaylık versin:KK66:Tadilat işi çok zor:KK19:
Ayağın nasıl oldu.o_O

Sağol nevoşum,bir şekilde başlamak lzaım artık,dün mobilyacılara gittik tv ünitesi baktık siparişide verdik sonunda.,Ayağım ağrıyor dün dolaştık eve geldim sızlıyordu resmen ağrıdan :KK60:

Kolay gelsin ablaçığım :KK60:

Sağol evsercim işler çok bizde :KK60:

Sağol nevoşum,bir şekilde başlamak lzaım artık,dün mobilyacılara gittik tv ünitesi baktık siparişide verdik sonunda.,Ayağım ağrıyor dün dolaştık eve geldim sızlıyordu resmen ağrıdan :KK60:

Tabi ablam bir yerden başlamazsan olmaz :KK19:
Hayırlı olsun ablam,güle güle kullanın :KK45:
Dikkat et ablam ilerlemesino_O

Bana tadilat deme abla tüylerim diken diken oluyor :KK17:

Son düzenleme:
Evet çok değişik bir boya sedefte,aparatını seçmedik daha,bu boyayı herkes yapamıyormuş zaten ustayı bulduk sonunda :KK53:
Umarım istediğiniz gibi olur ablam;)
Bizimki 9 yıl önce yapılmış inan hala yeni gibi:KK51:Tukenmez kalem,boya ne varsa silince geçiyor. :KK45:Siliyorum tertemiz oluyor.:KK19:

Umarım istediğiniz gibi olur ablam:KK66:
Bizimki 9 yıl önce yapılmış inan hala yeni gibi:KK51:Tukenmez kalem,boya ne varsa silince geçiyor. :KK45:Siliyorum tertemiz oluyor.:KK19:

Olur herhalde diye dşünüyorum..
Demekki silinebiliyor duvarlar :KK60:

Teşekkür ederim yavruuu.. :KK76::KK76:

Doğum günün kutlu olsun kakaocum,n,ce mutlu yıllara sağlıkla mutlulukla olsun :KK60: