• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin ablacım :KK68:
Nasılsın :KK60:

Hoş gördüm nevoşum sağol,iyiyim sen nasılsın koşturmaca bizde tadilat için 2 gündür dışarlardaydık yine yarın usatnın birisi gelecek boya için ölçü alacak.Akşama doğruda eşim erken gelecek dışarı çıkacaz y,ne :KK60:

Hoş gördüm nevoşum sağol,iyiyim sen nasılsın koşturmaca bizde tadilat için 2 gündür dışarlardaydık yine yarın usatnın birisi gelecek boya için ölçü alacak.Akşama doğruda eşim erken gelecek dışarı çıkacaz y,ne :KK60:
İyiyim ablam:60:
Allah kolaylık versin;)Tadilat işi çok zor:KK19:
Ayağın nasıl oldu.o_O

İyiyim ablam:KK60:
Allah kolaylık versin:KK66:Tadilat işi çok zor:KK19:
Ayağın nasıl oldu.o_O

Sağol nevoşum,bir şekilde başlamak lzaım artık,dün mobilyacılara gittik tv ünitesi baktık siparişide verdik sonunda.,Ayağım ağrıyor dün dolaştık eve geldim sızlıyordu resmen ağrıdan :KK60:

Kolay gelsin ablaçığım :KK60:

Sağol evsercim işler çok bizde :KK60:

Sağol nevoşum,bir şekilde başlamak lzaım artık,dün mobilyacılara gittik tv ünitesi baktık siparişide verdik sonunda.,Ayağım ağrıyor dün dolaştık eve geldim sızlıyordu resmen ağrıdan :KK60:

Tabi ablam bir yerden başlamazsan olmaz :KK19:
Hayırlı olsun ablam,güle güle kullanın :KK45:
Dikkat et ablam ilerlemesino_O

Tabi ablam bir yerden başlamazsan olmaz :KK19:
Hayırlı olsun ablam,güle güle kullanın :KK45:
Dikkat et ablam ilerlemesino_O

Boyaları seçtik sedefli olacak,duvarlara baskılı aparatlar var onlardan olacak bakalım.
Ne kadar dikkat edebilirsin ki nevoşum bir anda zaten

Boyaları seçtik sedefli olacak,duvarlara baskılı aparatlar var onlardan olacak bakalım.
Ne kadar dikkat edebilirsin ki nevoşum bir anda zaten
Ablam benim oturduğum evin duvarlarıda sefer çok kullanışlı :KK51:Onu seçerek çok iyi yapmışsınız :KK19:
Kadın olmanın zorlukları :KK14:

Bana tadilat deme abla tüylerim diken diken oluyor :KK17:

Son düzenleme:
Ablam benim oturduğum evin duvarlarıda sefer çok kullanışlı :KK51:Onu seçerek çok iyi yapmışsınız :KK19:
Kadın olmanın zorlukları :KK14:

Evet çok değişik bir boya sedefte,aparatını seçmedik daha,bu boyayı herkes yapamıyormuş zaten ustayı bulduk sonunda :KK53:

Evet çok değişik bir boya sedefte,aparatını seçmedik daha,bu boyayı herkes yapamıyormuş zaten ustayı bulduk sonunda :KK53:
Umarım istediğiniz gibi olur ablam;)
Bizimki 9 yıl önce yapılmış inan hala yeni gibi:KK51:Tukenmez kalem,boya ne varsa silince geçiyor. :KK45:Siliyorum tertemiz oluyor.:KK19:

Umarım istediğiniz gibi olur ablam:KK66:
Bizimki 9 yıl önce yapılmış inan hala yeni gibi:KK51:Tukenmez kalem,boya ne varsa silince geçiyor. :KK45:Siliyorum tertemiz oluyor.:KK19:

Olur herhalde diye dşünüyorum..
Demekki silinebiliyor duvarlar :KK60:

Teşekkür ederim yavruuu.. :KK76::KK76:

Doğum günün kutlu olsun kakaocum,n,ce mutlu yıllara sağlıkla mutlulukla olsun :KK60:

Back