- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
- 198
Ama oda kırazgıllerden kıraz yapragı bulursam kacırmıycam aklımda olsunYok canım vişneden olmuyorKiraz yaprağının kokusu çok güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama oda kırazgıllerden kıraz yapragı bulursam kacırmıycam aklımda olsunYok canım vişneden olmuyorKiraz yaprağının kokusu çok güzel
Haklısın öyle biliniyor.Ama yemek için uygun değilAma oda kırazgıllerden kıraz yapragı bulursam kacırmıycam aklımda olsun
Hoşgeldin ablacımSelam hanımlar ne habersiniz,kaç gündür net gidiyor yine akşmalarıda ben olmuyorum ondan yoktum yani.
Herkesler iyidir umarım
Hoşgeldin ablacım
Nasılsın
İyiyim ablamHoş gördüm nevoşum sağol,iyiyim sen nasılsın koşturmaca bizde tadilat için 2 gündür dışarlardaydık yine yarın usatnın birisi gelecek boya için ölçü alacak.Akşama doğruda eşim erken gelecek dışarı çıkacaz y,ne
Kolay gelsin ablaçığımHoş gördüm nevoşum sağol,iyiyim sen nasılsın koşturmaca bizde tadilat için 2 gündür dışarlardaydık yine yarın usatnın birisi gelecek boya için ölçü alacak.Akşama doğruda eşim erken gelecek dışarı çıkacaz y,ne
İyiyim ablam
Allah kolaylık versinTadilat işi çok zor
Ayağın nasıl oldu.
Kolay gelsin ablaçığım
Tabi ablam bir yerden başlamazsan olmazSağol nevoşum,bir şekilde başlamak lzaım artık,dün mobilyacılara gittik tv ünitesi baktık siparişide verdik sonunda.,Ayağım ağrıyor dün dolaştık eve geldim sızlıyordu resmen ağrıdan
Sağol evsercim işler çok bizde
Tabi ablam bir yerden başlamazsan olmaz
Hayırlı olsun ablam,güle güle kullanın
Dikkat et ablam ilerlemesin
Ablam benim oturduğum evin duvarlarıda sefer çok kullanışlı Onu seçerek çok iyi yapmışsınızBoyaları seçtik sedefli olacak,duvarlara baskılı aparatlar var onlardan olacak bakalım.
Ne kadar dikkat edebilirsin ki nevoşum bir anda zaten
Bana tadilat deme abla tüylerim diken diken oluyorSağol nevoşum,bir şekilde başlamak lzaım artık,dün mobilyacılara gittik tv ünitesi baktık siparişide verdik sonunda.,Ayağım ağrıyor dün dolaştık eve geldim sızlıyordu resmen ağrıdan
Sağol evsercim işler çok bizde
Ablam benim oturduğum evin duvarlarıda sefer çok kullanışlı Onu seçerek çok iyi yapmışsınız
Kadın olmanın zorlukları
Bana tatilat deme abla tüylerim diken diken oluyor
Umarım istediğiniz gibi olur ablamEvet çok değişik bir boya sedefte,aparatını seçmedik daha,bu boyayı herkes yapamıyormuş zaten ustayı bulduk sonunda
Teşekkür ederim yavruuu..Kakao ve Ben dogum gunun kutlu olsun cnm pastalar harıka
Umarım istediğiniz gibi olur ablam
Bizimki 9 yıl önce yapılmış inan hala yeni gibiTukenmez kalem,boya ne varsa silince geçiyor. Siliyorum tertemiz oluyor.
Teşekkür ederim yavruuu..
Teşekkür ederim canımm amin cümlemizin inşallahh..Olur herhalde diye dşünüyorum..
Demekki silinebiliyor duvarlar
Doğum günün kutlu olsun kakaocum,n,ce mutlu yıllara sağlıkla mutlulukla olsun
Ablam 2-3 ayda bir siliyorumOlur herhalde diye dşünüyorum..
Demekki silinebiliyor duvarlar
Doğum günün kutlu olsun kakaocum,n,ce mutlu yıllara sağlıkla mutlulukla olsun