Suskunprenses'in Diyet Günlüğü

günaydın kızlarr
sabah 2 ç.b. şekersiz çay
1 dilim etimek
veee sucuklu yumurta

ve akşam kek yapmıştım birazda ondan tırtıkladım

hep karbnhitrat olmuş demiii

ahh ahh ben akıllanmıcam herhaldee
ögle yemeginde arkadaşım vardı
ölçülerini bilmiyorum ama söyle rapor edeyimm
patatesin sulu yemegi
yeşil fasule
ve közlenmiş biberden olmuş tursu

hemen gidecek diye çay koydun yanına yaptıgım kekten koydum hatrı sayılır bi şekildede ondan yedim aman allahım ne yaptımm ben yaaaaaa:26::26::26::26::26::26:

canım şu ayran detoksu naısl yapılıyor?
Ne işe yarıyor
bahsedermiisn biraz
canım tam bilgi olsun diye benim uyguladıgımı alıntı olarak kopyalıcam

KİLOSU FAZLA OLANLAR OBEZ OLANLAR AYDA 2 KEZ ,OBEZ GRUBUNA GİRMEYENLER İSE AYDA 1 KEZ UYGULAMALI
kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)

2 gunluk bır kürdür YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

canım öncelikle günlüğün hayırlı olsun ..inşallah en yakın zamandada veridğin kiloları kutlarızburada:13: bu ayran diyetide güzelmiş uygulamak lazım gerçekten ama ben isveç diyetini çok merak ediyorum gogoldan baktım ama yiyicek çeşitleri gün sayıları çok fazla aklım karıştı sen nasıl yaptın canım ...

başlangıç kilo:73.40
şimdiki kilo:65.50
giden kilo:7.90
gelen kilo:yok
hedef kilo:şimdilik 56
beden:40-42
boy:156
ölçü:

spor:her gece 15-20 dk karın ve basen çalıştırıcı hareketler ver gün içinde 30 saat kadar yürüyüş

ve bu sabah yarım k.k kadar peynir
şekersiz çay
4 yeşilk zeytin
sucuklu yumurta genelde yumurtalarından yedim ve
1 adt etimek

degerlendirme size ait kızlarr

öncelikle çok teşekkğr ederim canım destegini eksik etme
harfi harfine uygulayamadım canım ama çok da dışına ço-ıkmadım mesela brokoli diyo o zamn karnıbahar yedin yada balık günlerinde tavuk yedim ıspanak yoksa marulda salata yaptım öyle yani

Gercekten cok güzel olur soganlı yumurta

Merhaba canım..
Günlüğünü okudum güzel kilolar vermişsin.. Tebrik ederim.. İlk baslarda yaptığın İsvec diyeti hiç bana göre değil. Zor olsa gerek ama sen basarmıssın.. Bende takipcinim bundan sonra senin.. İzlenmektesin..

teşekkürler canımm motive olmak için şartı bnm için böyle bi diyet şimdi sabahları hariç ekmek tüketmüyorum önceden olsa ekmek müptelasıydım resmen ekmeksiz bi hayat yoktu yani bnm için takipte oldugun kadarda takip ediliyorsun canım:13::13::13::13:

bende artık kahvaltı dışında ekmek yemıyorum yemek çok aramam ben ama tatlı müptelasıydım onuda kestim şimdi bakalım nekadr işe yarıycak menüne baktım prenses gayet güzel kaçamaksız gün diliyorum sana da kendimede ..öptm şeker

evet o kaçamaklar bitiriyo zaten insanı normal ögünde kendimi kontrol ediyorum da araya giren(kekler tatlılar çikolatlar insanı zolrluyo

beni bana bıraksalar zayıflıycam kaçamaksız gün yaşıycamda olmuyor olmuyor offff... akşama kadr öyle güzel bi idyet yaptımki sıfır kaçamaksız(elma diyeti yapıyorum buarada) ama akşam bi telefon kayınpeder balık aldım size gelıyorum e gelde onlar balık yerken bende elma tabağıyla oturayım masaya ((((( kendimi kontrol edebilrdim ama yemesemde yanlış anlaşılacaktım ....bu haftam misafirle geçti resmen ya gram veremedim

evet insan mmisafilerinin yanında yemezsede olmuyo

günlükçün bugünkü raporumu veriyorum
sabah şekersiz çay
k.k. kadar peynir
4 zeytin
ögle yemeginde
3 köfte
2 kaşık pilav bi kase çorba
sporlarda her gün aynı

günlükçün bugünkü raporumu veriyorum
sabah şekersiz çay
k.k. kadar peynir
4 zeytin
ögle yemeginde
3 köfte
2 kaşık pilav bi kase çorba
sporlarda her gün aynı
Hangi sporu yapiyorsun canim ? Sence kondisyon bisikleti mi cabuk zayiflatir kosu bandimi:26: Kondisyonda daha cok kalori yakiyorum: ama digerinde daha cok terliyorum anlamadim :44:

[sıze=3]hangi sporu yapiyorsun canim ? Sence kondisyon bisikleti mi cabuk zayiflatir kosu bandimi:26: Kondisyonda daha cok kalori yakiyorum: Ama digerinde daha cok terliyorum anlamadim :44:[/sıze]
ben karın ve basen kaslarını çalıştıracak hareketler edeyirum öyle spor altm yok malesef olsa fena olmazdı Ondan pek bilmiyorum canm hangisi iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…