- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
-
- Konu Sahibi suskunprenses
canım çok kilolu olursan 2 ayda bir felan yapılıyo
canım tam bilgi olsun diye benim uyguladıgımı alıntı olarak kopyalıcamcanım şu ayran detoksu naısl yapılıyor?
Ne işe yarıyor
bahsedermiisn biraz
emziren kadınlara önermiyorlar canım yaaacanım ben emziriyorum.bu isveç diyetini yapsam zararı olur mu dersin??
canım tam bilgi olsun diye benim uyguladıgımı alıntı olarak kopyalıcam
KİLOSU FAZLA OLANLAR OBEZ OLANLAR AYDA 2 KEZ ,OBEZ GRUBUNA GİRMEYENLER İSE AYDA 1 KEZ UYGULAMALI
kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
canım öncelikle günlüğün hayırlı olsun ..inşallah en yakın zamandada veridğin kiloları kutlarızburada:13: bu ayran diyetide güzelmiş uygulamak lazım gerçekten ama ben isveç diyetini çok merak ediyorum gogoldan baktım ama yiyicek çeşitleri gün sayıları çok fazla aklım karıştı sen nasıl yaptın canım ...
Kızlar ögleyin bi küçük soganı suda öldürdüm sonra içine çay kaşıgının ucuyla zeytn yağ koydum çok çok az gerçekten2 yumurtayı içine kırdım pulbiber karabiber ve kimyon ekeledim gayet doyurucu olduuu ve ögleyin tartıldıgımda 64.80 geldimmm Olacak mı dersiniz bu iş sizcee
Gercekten cok güzel olur soganlı yumurta
Merhaba canım..
Günlüğünü okudum güzel kilolar vermişsin.. Tebrik ederim.. İlk baslarda yaptığın İsvec diyeti hiç bana göre değil.Zor olsa gerek ama sen basarmıssın.. Bende takipcinim bundan sonra senin.. İzlenmektesin..
bende artık kahvaltı dışında ekmek yemıyorum yemek çok aramam ben ama tatlı müptelasıydım onuda kestim şimdi bakalım nekadr işe yarıycakmenüne baktım prenses gayet güzel kaçamaksız gün diliyorum sana da kendimede ..öptm şeker
evet insan mmisafilerinin yanında yemezsede olmuyobeni bana bıraksalar zayıflıycam kaçamaksız gün yaşıycamda olmuyor olmuyor offff... akşama kadr öyle güzel bi idyet yaptımki sıfır kaçamaksız(elma diyeti yapıyorum buarada) ama akşam bi telefon kayınpeder balık aldım size gelıyorum e gelde onlar balık yerken bende elma tabağıyla oturayım masaya ((((( kendimi kontrol edebilrdim ama yemesemde yanlış anlaşılacaktım ....bu haftam misafirle geçti resmen ya gram veremedim
Hangi sporu yapiyorsun canim ? Sence kondisyon bisikleti mi cabuk zayiflatir kosu bandimi:26: Kondisyonda daha cok kalori yakiyorum: ama digerinde daha cok terliyorum anlamadim :44:günlükçün bugünkü raporumu veriyorum
sabah şekersiz çay
k.k. kadar peynir
4 zeytin
ögle yemeginde
3 köfte
2 kaşık pilav bi kase çorba
sporlarda her gün aynı
carsamba kushan diyetine basliyorumEki Görüntüle 350311 simdiden o konuya yazdim bile.haftaya 4kilo gitse zil takip oynicamEki Görüntüle 350312
ben karın ve basen kaslarını çalıştıracak hareketler edeyirum öyle spor altm yok malesef olsa fena olmazdı[sıze=3]hangi sporu yapiyorsun canim ? Sence kondisyon bisikleti mi cabuk zayiflatir kosu bandimi:26: Kondisyonda daha cok kalori yakiyorum: Ama digerinde daha cok terliyorum anlamadim :44:[/sıze]