Suskunprenses'in Diyet Günlüğü

önce tebrik edrim sizi, ben 1.70 boyunda şuanda 72 kilo ve 26 yaşındayım, 3 haftada en az 5 kilo vermeye çalışacagım ilk denemem olacak aslında 58 kiloda 72 ye tam 6 yılda çıktım, şimdi yanlış bir uygulama yapmak istemiyorum , ama sizi çok tebrik ettim , aslında herkezin ihtiyacı olan şey azim, bendeyarın sabah lahana kürüne başlayaçagım.. 3 haftada 5 kilo imkansız gibi gözüküyor bakalım neler olacak..

merhaba .. ben yeni üyelerdenim :) ... Valla bende zayıflamak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Umarım birbirimize destek olursak olucak .. işin açıkçası nerden başlıyacağımı bilmiyorum :)

dayanamayıp başladım isveçe
şuan kahvem pişiyor

mrb bende bugun basladım çok zor du olen ve aksam arasında 1 tane muz yedim suan na kadar bisey yok 13 günün sonunda kaç kilo verdigimi yazarımm ha aksamda 1 dilim ekmek yedim ben de 165 boyum kilom da 99 geliyor bakalım 13 günün sonunda kaç kilo verecegimmm yazarı m kızlar

merhaba
şok diyetler kısa sürede kilo verdirir ama sonra aşırı iştahınız açılır çünki bi çok şeyden mahrum kalıyorsunuz..
hoop hepsi geri gelebilir. dikkatli olmakta yarar var..

gerçekten inandıktan sonra oluyo diyetten sonra yediklerine birazda dikkat edip porsiyonlarını düşürdükten sonra verdigin kiloları geri almıyorsun önce kilo verecigim kararlıyım bu sefer düşüncesini alklımıza yatırmamız lazım

dayanamayıp başladım isveçe
şuan kahvem pişiyor
arada küçük kaçamakları olsada hiç bırakma canım kaçamak hiç yapma diyemem çünkü arada bende meyve türü felan kaçamak yaptıgım oldu kaçamak yaptıgında sporla destekle bu sayede dengelersin ama kaçamak yapmasan tamm süper olur yaniiiii

merhaba .. ben yeni üyelerdenim :) ... Valla bende zayıflamak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Umarım birbirimize destek olursak olucak .. işin açıkçası nerden başlıyacağımı bilmiyorum :)
nerden mi başlayacksın canım ilk öncce kilo verme düşüncesini iyice aklına yatıracaksın sonra iki üç gün ekmegi hiç kullanmayacaksın ki vücudun az yemege alışsın daha sonra kendinine uygun bi diyet bulacaksın ve uygulamaya koyulacaksınn. hadi bakalımmmm kalkkk ve canlan birazz çekilin yoldan kilolar biz geliyoruzzzz

canım meyve kaçamagı yaparsan bu genellikle elma olsun muz diyetlerde bile önerilmiyor bunun nedeni muz görünümde yumuşak gibi görünsede sindirimi oldukça zor bi meyvedir ve kalori bakımından zengindir oysa elma hem sizi tok tutar hemde az kalori almış olursunuz.ve ekmegi hayatımızdan çıkarıyorumm hadi bakalımm kaçamkkk yokkk

merhaba
şok diyetler kısa sürede kilo verdirir ama sonra aşırı iştahınız açılır çünki bi çok şeyden mahrum kalıyorsunuz..
hoop hepsi geri gelebilir. dikkatli olmakta yarar var..
haklı olabilirsin tabi diyet bitti diye homini gırtlat yemeye devam edersek verdigimizi fazlasıyla alırız.onı diyet bitiminde kendimiz ayarlamalıyız porsiyonlarımızı küçültünn mesela sofraya koydugunuz tabagınız çok küçük olsun koca bi tabagı doldurup yiyecegimize küçük bi tabakla sofradan kalmak en iyisi

slmmm canlarım
sabah
şekersiz çay
1 dilim etimek
biraz peynir
4 zeytin
ve az yumurta yedim
bu aradaaa 8 kilo verdiren kür var elma kürü diyede geçiyo ona başladım elma diyetine başlayacaktım ama 10 kilo elma almadım daha elma kğrğnğ deneyeyim bi süre bakalım

ha bu arada kolori cetvelinden günlük kaç kalori ihtiyacınız var ona bakın ve bunun 200 kolri altında yemeye çalışın işte ihtiyacınız olan kaloriyi bulmak için size bi site bnm az hareketli bi yaşam dedim ve 1875 kalori çıktı 1600 felan almam lazm demek ki

Günlük kalori ihtiyacı

Mesela bnm yediklerimden bir örnek
yeşil zeytin adtti 7 kalori 28 kalori ordan

çay şekersiz içtigin sürece kalorisi yok
bir dilim etimek yedim gramı 4.01 kalariymiş bi dilimi yaklaşık 35.80 Bide sütaş peynir yedim onun gramıda 2.63 kibrit kutusu kar yaklaşık 15 gr yapıyo o da 39.45

yani cabah kahvaltım da 103.25 kalori aldım

Canım buna inanma gerçek bi ölçümcüye git ve ölçtür benim burda 1900 bişeyler çıkıyor ama benim 1500 geçmem lazım ücretsiz yağ ölçümü yapan yerler var ölçtürmelisin

KIZLAR YAPTIGIM KÜRÜN İÇERİGİ BU

Bir Ayda 8 kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..

diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğinizyemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..

diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 7-8 tane top karabiber

* 7-8 tane karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…