Suskunprenses'in Diyet Günlüğü

prensesim senin elma diyeti dedigin bumu? ben bi yerde gordum kiz yazmisdi sabah sadece kahvalti geri kalan ogunlerde sadece elma yiyodu.baslik elma diyeti yazmisdi.bende delirdim yani bu diyeti yaptigini duyunca sagliksiz diye.eger buysa elma diyeti guzel hos devam et :) bak sayfana hemen kosup geldim bide 5 gunde 5 kilo diyetinin formuna baktim kac kilo zayiflamislar yazmamis.sen kacinci gundesin ve kac kilo gitdi simdiye kadar bu diyetle.ben simdi isvecteyim.bu bittikten sonra patatesemi baslasam yoksa 5 gunde 5 gunemi bilemedim.patates3 kiloya kadar zayiflatymus

canımm hoş geldinn sefa getirdin syfama elma diyeti o bilgigin elmadan başka bişey olmayan diyet canım bu bi kür eve kilo verimine ve yag yakımını hızlandırıyormuş elma diyetini başlayacaktım ama haftalık 10 kl elma grekiyo neredeyse almadım daha 5 günde 5 kilo diyetini hiç kaçamaksız uygulasaydım bi 4 kilo verirdim de ben baya kaçamak yaptum ya ilk dört gün meyve kaçamaklarım oldu sadecede son günn yaş pasta yedim ya :2::2::2 halde iki kiloya yakın gitti ne diyelim bunada şükürr

gel biz senle elma diyeti degil kuskan diyeti yapalim.elma diyeti cok sagliksiz gozukuyor.sadece ekmek zeytin peynir elmayla hic bi vitamin grmez vucudumuza.hem bak kushan diyetinde makarna var simit var Eki Görüntüle 345944 hafatya da 4 kilo veriyo millet.gel bak uyma su sagliksiz diyete, ben isveci 8gune bitiryom baslayalim kushana

elma diyeti yapmıyorum şimdi zayen canım evet kuşhan diyetini duymuştum baya doyurucu oluyo sen bitir bakalım bi isveçi o zamana kadar ben elma kürümü içeyim bakayım fazdası olacakmı tadi güzel gayet

suskunprenses sağlıklı zayıflama sürecinde sana başarılar dilerim..elbet gidecek bu kilocuklar..azim ile yola devam..

günaydın kızlar
sabah
1 adt yumurta
yarım k.k. kadar peynir
4 adt yşl zytin
1 tane etimek
ve şkersiz çayy

ardından bir bardak elma kürü
nasıl sizceeee

ögleyinde 2 kepçe kadar mercşmek çorbası ve ıspanak salatası
ardından bir bardak elma kürü diger bardagı aradan zamn geçince içcem

yok kiz kilo falan aldirmaz zaten haftada 2 kez yicez, sabahlari ustelik.hem ben okudum formu herkes kilo vermis zaten bu kushan diyetlerinde o kadar ac birakyomuski bi genc kiz olmus bunun kampinda 19 yasinda.yani emin ol adam fazla yedirmez

yaa ben kötü bişey uaptım ara ögünümde elma yemiştim iş yerimde tanılım için süt mısırı getirdiler ondan yedim hadi şu çerezos gibi olanlar varya ince uzun paketlerde oluyo çokmu kaloridirki ooo

Kızlar bugün kü rapor :)
sabah şekersiz çay ve bi küçük kase patetes salatası
arada bi havuç
ögle bir kaseden az mercimek çorbası yumurta ile kavrulmuş ıspanaktan 4 kaşık kadar üzzerine yogurt

arada yarım elma diger yarısı ilerleyen saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…