Suskunprenses'in Diyet Günlüğü

suskunprenses

Bşlgç:78 gncl :78 hdf:60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
1.148
491

bundan yaklaşık bir ay öncesinde yani tam tarih ocak birde diyete başladım kaçamaklarla beraber 13 günlük bi isveç diyeti yaptım 5.5 kilo verdim.başlangıç kilom 73 küsurlardaydı bu arada boyum 1.56 felan 13 gün sonun da 68 küsurları gördün ve durmadım devam ettim bir hafta kadarda sadece işveç diyetinin sabah kızarmış ekmek oldugu günlerde kahvaltı ederek isveç gibi devam ettim o hafta kilomu korumak için böyle yaptım öylede oldu gramlar oynadı kilomda almadım sonra vucudumu tekrar harekete geçirmek için ayram detoksu yaptım 1 kilodan az geçikte onunla verdim ama pes etmek yok şimdi de 5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum şun ki kilomu sorarsanız 65.50 larda dolanıyorum :) :) he bide spor yaptın mı diye sorarsanız akşamları 15.-20 dk karın ve basen çalıştıracak hareketler yaptım onun da faydası oldu. işte bi aylık süreçte 73,300 le başladıgım diyet sürecine 65.500 leri görerek devam ediyorum işte 7.800 kilo gibi gitti bende inşallah devamıda gelir ve gider bu kilolar inanın ve sonrası kendiliginden geliyor zaten bu arada 5 günde 5 kilo diyetimin 3 günündeyim akşamları meyve kaçamagım oluyor arada

Çok iyi kilo vermişsin ama bu isverç diyeti ile ilgili 6 ay ara vermeniz gerektiğini duymuştum ne kadr doğru bilemiyorum

seni tekrardan tebrik ediyoruuuuuuuuuum o günleri bende görürüm inşallahhh

suskunn günlüğün hayırlı olsun canımmm
bol kiloo vermelii olsunn
bende daha önce yapmıştımm hiç kaçamaksız 6 kilo vermiştimm
benii şimdii isveç diyeti içinn dahada hırslandırdınn canımmm
yarın tekrarr 5 günde 5 kilo diyuetine devam edeceğimm ve sonra yine isveç deneyebilirmm
1 ayda müthiş vermişsinn

çok teşekkür ederim bende 5 günde 5 kilo diyetimin 4 günündeyim meyve günümdü ama ben yumurta ile yer değiştirdim inşalllah kilo vermeye devam ederizz

Kızlar bugün 5 günde 5 k,lo diyetimim 4 günü akşamları biraz meyve kaçamaklarım oluyo bugün normalde meyve günümdü ama ben yumurta günüyle yer değiştirdim. Sabah iki yumurta hasladım baharatladım onu yedin 1 çay bardagı kadar nar meyve suyu içtim şuan kendimi çok tok hissediyorum akşam misafilikte olacagım yine küçük meyve kaçamagım olur diye düşünüyorum bu arada sabah yumurta ve meyve suyunu içtikten sonra tartıldıgım da 65.70 geldim

vay cok cabuk kilo vermissin 5 gunde 5 kilo iyi bir diyet olsa gerek :44:

Diyetinin ayrintilarini verir misin

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR]
[/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
[/B][/B]

Kızlar ögleyin bi küçük soganı suda öldürdüm sonra içine çay kaşıgının ucuyla zeytn yağ koydum çok çok az gerçekten 2 yumurtayı içine kırdım pulbiber karabiber ve kimyon ekeledim gayet doyurucu olduuu ve ögleyin tartıldıgımda 64.80 geldimmm Olacak mı dersiniz bu iş sizcee

süper gidiyorsun yaaa
maşallah
bende 60 kiloyum acil 5 kilo vermem lazım
deneyimlerin sonucu ne önerebilirsin bana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…