Sürekli uyuyan ve bahane bulan sevgili

güveniyor musun ona? Gece takılıyodur internette sağda solda o yüzden geç kalkıyordur 23 yaşında ciddiye binen ilişki onu korkutuyor olabilir yurtdışına sen de gidecek misin yalnız mı olucak bunlarda önemli :))
Evliyken de böyle uyursa sıkıntı olur söyleyeyim yalnız hisserdersin kendini

İnşallah söz günüde uyuya kalıp gelmemezlik yapmaz

Tuuu bide yorum yaptım salak demiş bize kendin çok akilliysan ne diye salaklara soru soruyon trolmusun

Son düzenleme:
Konu sahibi buradaki salalklar ayrıl dedi diye ayrılmam diye birşeyler yazmış yani cevap vermeye değmez

Uyku saati tutmayınca insanların ilişkileri çok zor. Hayatı kaçırmak istemiyorsanız bi düşünün.

[QUOTE="beyh(salak)nyrjkg
Yaaa gercekten mi açıkçası çok seviyorum ve seviliyorum burdaki salakları sözünü dinleyip ayrılacak değilim her insanın iyi kötü özellikleri vra ama adam uyuma makinesi ya siz nasıl cozdunuz cozdunuz mu ya da
[/QUOTE]
Bacım madem bu millet salak,sen daha betersin.
Şimdi her uyuyan adamın ilacı bir mi ?
Belki de adam seni görünce uykuya dalıyordur.
Belki de bikip gitse diyordur.
At sahibine göre kisner.
Elin kocasının pipsiyle seninkisi bir mi ki aynı ebatta kılıf bulmaya calisiyorsun.
Teramisini sürün,geçer

Konuşanlar programına gelen bir kız geldi aklıma sevgilisi çok uyuyor diye ayrılmış kız aralıksız 3 gün uyuyormuş yani sevgisinden eminseniz uykusu düzene gireene kadar sabredin.

Bu düğüne de uykulu gelir kız. Bırak uyusun rüyasında geziyordur o.

Asıl komik tarafı konu sahibi buradaki salaklara bakıp ayrılacak değilim dedikten sonra bahsettiği SALAKLARA yönelik siz nasıl çözdünüz diye soru yöneltiyor bir de ajsjdkdkkd

Burdaki salaklarin sozunu dinlemiceksen ne yaziyon o zaman bazen en guzeli yasayarak ogrenmektir. Ibret olur akillanir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…