• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli uyuyan ve bahane bulan sevgili

Allah seni 😂

Yaaa gercekten mi açıkçası çok seviyorum ve seviliyorum burdaki salakları sözünü dinleyip ayrılacak değilim her insanın iyi kötü özellikleri vra ama adam uyuma makinesi ya siz nasıl cozdunuz cozdunuz mu ya da
Ayrılın diyen kim size ya, bi kör bi ayvaz bulmuşsunuz birbirinizi, tutun bırakmayın aman.

Cok merak ediyorum böyle 2-3 e kadar malak gibi uyuyan adamlar,nasıl kız tavlayabiliyor.Bir kere adamın gündemden haberi olmuyor,uyumaktan kafa bir hoş,zaten uyanıp hemen ortama akamaz,kahvaltı , duş derken vakit geçiyor.
Adam bir de erkenden kalksa demekki kimse tutamayacak.Asıl maharet bide böyleyken aşık olan kızların böyle adamları ölesiye savunması....tebrikler 👏👏👏👏👏👍👍

Herkese merhaba arkadaşlar sevgilim 23 yaşında su an üniversitesi online olduğu için evde bir ay sonra yurt dışına gidecek ama onu tamidigimdan beri uyuyor 😂bir kere arkadaşlarımla şehir değiştirdim uyumaktan haberi olmadı o kadar uyuyor bazen üçte kalkar bazen ikide benimde günlük işlerimden vakit kalmıyor bu yuzdsn çok konuşamıyoruz ben 11 de uyuyorum size boş yere mi üstüne gidiyorum her gün azar yiyor benden ( bu arada yaza sözümüz var iki yıllık sevgiliyiz hemen hemen)
Eee yaza neden sözünüz var o zaman.bu nasıl sevgililik 😂

Depresyonda veya bunalımda olabilir mi? Ya da bildiğiniz bir ilaç var mı? Belki ilaç uyutuyordur.
Benim de maalesef psikolojim iyi durumda değil, antidepresan başladık. Felaket uyku ve sersemlik yapıyor. İki saatte halledebileceğim işe öyle bön bön bakıyorum (gerçekten).
Edit: püüüü sövmüşsünüz olmaz ki hem akıl alıyorsunuz hem sövüyorsunuz aaaaaaa.

Bu da yeni moda çıktı.sevgilisini, eşini anlatıp millet eleştirince , adama laf söyleyince savunmaya geçmek 😂😂 eee madem herkeşlere karşı savunacak kadar memnunsunuz neden konu açıyorsunuz ?.ne dememizi bekliyorsunuz ?
O yeni çıkmadı hep vardı.

m
Allah seni 😂

Yaaa gercekten mi açıkçası çok seviyorum ve seviliyorum burdaki salakları sözünü dinleyip ayrılacak değilim her insanın iyi kötü özellikleri vra ama adam uyuma makinesi ya siz nasıl cozdunuz cozdunuz mu ya da
madem buradaki salakların sözüyle ayrılmayacaksın neden konu açıyorsun .
hastamısın sen durup dururken hakaret ediyorsun millete .
valla sevildiğini zannetmiyorum seviliyor olsaydın seninle geçireceği en değerli zamanlarını camış gibi 2 - 3 lere kadar uyuyarak geçirmezdi. ki daha evlenmemişsin evlensen bunun 2 katı olur ilgisizlik bu ki bu kadar uyuyan biri iş hayatında tutunamaz . böyle bir adamdan koca olmaz kusura bakma napcak 3e kadar yatıp çalışmıyor mu yada çalışmayacak mı ömrün bu adamı işe uyandırmayla geçer

Allah seni 😂

Çözülmez ayrıl diyorlar onlar da işte yavrucuğim.eee sevip, seviliyormuşsun ayrılmayacakmışsın, diyecek birşeyleri kalmadı onların da 😀😀.

Back