- 1 Kasım 2012
- 11.301
- 25.886
- 798
- 35
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
-
Elhamdullillah cok sukur bi gunahimiz daha eksildiBugün de salak olduk çok şükür.
Ayrılın diyen kim size ya, bi kör bi ayvaz bulmuşsunuz birbirinizi, tutun bırakmayın aman.Allah seni
Yaaa gercekten mi açıkçası çok seviyorum ve seviliyorum burdaki salakları sözünü dinleyip ayrılacak değilim her insanın iyi kötü özellikleri vra ama adam uyuma makinesi ya siz nasıl cozdunuz cozdunuz mu ya da
Eee yaza neden sözünüz var o zaman.bu nasıl sevgililikHerkese merhaba arkadaşlar sevgilim 23 yaşında su an üniversitesi online olduğu için evde bir ay sonra yurt dışına gidecek ama onu tamidigimdan beri uyuyorbir kere arkadaşlarımla şehir değiştirdim uyumaktan haberi olmadı o kadar uyuyor bazen üçte kalkar bazen ikide benimde günlük işlerimden vakit kalmıyor bu yuzdsn çok konuşamıyoruz ben 11 de uyuyorum size boş yere mi üstüne gidiyorum her gün azar yiyor benden ( bu arada yaza sözümüz var iki yıllık sevgiliyiz hemen hemen)
O yeni çıkmadı hep vardı.Bu da yeni moda çıktı.sevgilisini, eşini anlatıp millet eleştirince , adama laf söyleyince savunmaya geçmekeee madem herkeşlere karşı savunacak kadar memnunsunuz neden konu açıyorsunuz ?.ne dememizi bekliyorsunuz ?
Bugünlerde daha çok sanki.O yeni çıkmadı hep vardı.
madem buradaki salakların sözüyle ayrılmayacaksın neden konu açıyorsun .Allah seni
Yaaa gercekten mi açıkçası çok seviyorum ve seviliyorum burdaki salakları sözünü dinleyip ayrılacak değilim her insanın iyi kötü özellikleri vra ama adam uyuma makinesi ya siz nasıl cozdunuz cozdunuz mu ya da
Çözülmez ayrıl diyorlar onlar da işte yavrucuğim.eee sevip, seviliyormuşsun ayrılmayacakmışsın, diyecek birşeyleri kalmadı onların daAllah seni
Öyle deme kızıyor.Uyuyakalır, nişana gelemez o ya.
Salak demiş fikir verenlere, ben de fikir vermektense durum tespiti yapayım dedim.Öyle deme kızıyor.
Seviyor ve seviliyormuşÖyle deme kızıyor.
Biri uyuyor, diğeri rüya görüyor.Seviyor ve seviliyormuş.
Evet hemşirem,hasedimden çatlıyorum buradaBiri uyuyor, diğeri rüya görüyor.
Hiçbirimiz kocamızla/sevgilimizle böyle organize olamadığımız için hasedimizden çatlıyoruz.
Bence muazzam uyumlu bir çift.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?