Sürekli uyuyan ve bahane bulan sevgili

Ayrılın diyen kim size ya, bi kör bi ayvaz bulmuşsunuz birbirinizi, tutun bırakmayın aman.

Cok merak ediyorum böyle 2-3 e kadar malak gibi uyuyan adamlar,nasıl kız tavlayabiliyor.Bir kere adamın gündemden haberi olmuyor,uyumaktan kafa bir hoş,zaten uyanıp hemen ortama akamaz,kahvaltı , duş derken vakit geçiyor.
Adam bir de erkenden kalksa demekki kimse tutamayacak.Asıl maharet bide böyleyken aşık olan kızların böyle adamları ölesiye savunması....tebrikler

Eee yaza neden sözünüz var o zaman.bu nasıl sevgililik

Depresyonda veya bunalımda olabilir mi? Ya da bildiğiniz bir ilaç var mı? Belki ilaç uyutuyordur.
Benim de maalesef psikolojim iyi durumda değil, antidepresan başladık. Felaket uyku ve sersemlik yapıyor. İki saatte halledebileceğim işe öyle bön bön bakıyorum (gerçekten).
Edit: püüüü sövmüşsünüz olmaz ki hem akıl alıyorsunuz hem sövüyorsunuz aaaaaaa.

O yeni çıkmadı hep vardı.

m
madem buradaki salakların sözüyle ayrılmayacaksın neden konu açıyorsun .
hastamısın sen durup dururken hakaret ediyorsun millete .
valla sevildiğini zannetmiyorum seviliyor olsaydın seninle geçireceği en değerli zamanlarını camış gibi 2 - 3 lere kadar uyuyarak geçirmezdi. ki daha evlenmemişsin evlensen bunun 2 katı olur ilgisizlik bu ki bu kadar uyuyan biri iş hayatında tutunamaz . böyle bir adamdan koca olmaz kusura bakma napcak 3e kadar yatıp çalışmıyor mu yada çalışmayacak mı ömrün bu adamı işe uyandırmayla geçer

Çözülmez ayrıl diyorlar onlar da işte yavrucuğim.eee sevip, seviliyormuşsun ayrılmayacakmışsın, diyecek birşeyleri kalmadı onların da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…