• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli uyuyan ve bahane bulan sevgili

güveniyor musun ona? Gece takılıyodur internette sağda solda o yüzden geç kalkıyordur 23 yaşında ciddiye binen ilişki onu korkutuyor olabilir yurtdışına sen de gidecek misin yalnız mı olucak bunlarda önemli :))
Evliyken de böyle uyursa sıkıntı olur söyleyeyim yalnız hisserdersin kendini

Herkese merhaba arkadaşlar sevgilim 23 yaşında su an üniversitesi online olduğu için evde bir ay sonra yurt dışına gidecek ama onu tamidigimdan beri uyuyor 😂bir kere arkadaşlarımla şehir değiştirdim uyumaktan haberi olmadı o kadar uyuyor bazen üçte kalkar bazen ikide benimde günlük işlerimden vakit kalmıyor bu yuzdsn çok konuşamıyoruz ben 11 de uyuyorum size boş yere mi üstüne gidiyorum her gün azar yiyor benden ( bu arada yaza sözümüz var iki yıllık sevgiliyiz hemen hemen)
İnşallah söz günüde uyuya kalıp gelmemezlik yapmaz 🤣

Tuuu bide yorum yaptım salak demiş bize kendin çok akilliysan ne diye salaklara soru soruyon trolmusun

Son düzenleme:
güveniyor musun ona? Gece takılıyodur internette sağda solda o yüzden geç kalkıyordur 23 yaşında ciddiye binen ilişki onu korkutuyor olabilir yurtdışına sen de gidecek misin yalnız mı olucak bunlarda önemli :))
Evliyken de böyle uyursa sıkıntı olur söyleyeyim yalnız hisserdersin kendini
Konu sahibi buradaki salalklar ayrıl dedi diye ayrılmam diye birşeyler yazmış yani cevap vermeye değmez

Uyku saati tutmayınca insanların ilişkileri çok zor. Hayatı kaçırmak istemiyorsanız bi düşünün.

[QUOTE="beyh(salak)nyrjkg
Yaaa gercekten mi açıkçası çok seviyorum ve seviliyorum burdaki salakları sözünü dinleyip ayrılacak değilim her insanın iyi kötü özellikleri vra ama adam uyuma makinesi ya siz nasıl cozdunuz cozdunuz mu ya da
[/QUOTE]
Bacım madem bu millet salak,sen daha betersin.
Şimdi her uyuyan adamın ilacı bir mi ?
Belki de adam seni görünce uykuya dalıyordur.
Belki de bikip gitse diyordur.
At sahibine göre kisner.
Elin kocasının pipsiyle seninkisi bir mi ki aynı ebatta kılıf bulmaya calisiyorsun.
Teramisini sürün,geçer🤔

Herkese merhaba arkadaşlar sevgilim 23 yaşında su an üniversitesi online olduğu için evde bir ay sonra yurt dışına gidecek ama onu tamidigimdan beri uyuyor 😂bir kere arkadaşlarımla şehir değiştirdim uyumaktan haberi olmadı o kadar uyuyor bazen üçte kalkar bazen ikide benimde günlük işlerimden vakit kalmıyor bu yuzdsn çok konuşamıyoruz ben 11 de uyuyorum size boş yere mi üstüne gidiyorum her gün azar yiyor benden ( bu arada yaza sözümüz var iki yıllık sevgiliyiz hemen hemen)
Konuşanlar programına gelen bir kız geldi aklıma sevgilisi çok uyuyor diye ayrılmış kız aralıksız 3 gün uyuyormuş 😂 yani sevgisinden eminseniz uykusu düzene gireene kadar sabredin.

Bu düğüne de uykulu gelir kız. Bırak uyusun rüyasında geziyordur o.

Allah seni 😂

Yaaa gercekten mi açıkçası çok seviyorum ve seviliyorum burdaki salakları sözünü dinleyip ayrılacak değilim her insanın iyi kötü özellikleri vra ama adam uyuma makinesi ya siz nasıl cozdunuz cozdunuz mu ya da
Asıl komik tarafı konu sahibi buradaki salaklara bakıp ayrılacak değilim dedikten sonra bahsettiği SALAKLARA yönelik siz nasıl çözdünüz diye soru yöneltiyor bir de ajsjdkdkkd

Allah seni 😂

Burdaki salaklarin sozunu dinlemiceksen ne yaziyon o zaman 😂 bazen en guzeli yasayarak ogrenmektir. Ibret olur akillanir insan.

Back