- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.651
- 158
- 33
- Konu Sahibi Hayallerin sonu
-
ACiktin mi dersin sen bana obur mu diyon der demessin bu seferde beni AC biraktin sormuyon der tripliAyy aynısı
Zaten durup dururken banyo yapacak mısın diye asla soramam,eşiniz gibi cevap verir
Yemin ederim ayniii. Bide su var mesela oturuyoruz aksam az vakit gecse cay icmicezmi bu aksam . Ya adam kac kere diyoruj boyle diyecegine bi cay koyda icelim de diyorum yok .Sizi sinirlendirmek istemem ama cok güldüm esinizin cevsbına
Bende cay içermısın dedigimde içmiyim mi ,banyo yapacak mısın dedigimde yapmıyım mi,yemek yer misin dedigimde yemiyim mi diye saçma cevapları vardır eşimin
Yay burcu mu yoksa:))Yemin ederim ayniii. Bide su var mesela oturuyoruz aksam az vakit gecse cay icmicezmi bu aksam . Ya adam kac kere diyoruj boyle diyecegine bi cay koyda icelim de diyorum yok .
Cay yaparsın neden yaptın icesim yokYemin ederim ayniii. Bide su var mesela oturuyoruz aksam az vakit gecse cay icmicezmi bu aksam . Ya adam kac kere diyoruj boyle diyecegine bi cay koyda icelim de diyorum yok .
Oyyy nenem yarabbiiiiiCay yaparsın neden yaptın icesim yok
Yapmassin bu seferde bi çayla miyon kocani
Laf ola beri gele iste
Ay saka gibi demekki bir benim esim boyle degilmisHepsi boyle bunların mayalarinda var bizimki de ayni zorla biyere götürür burnunuzdan da getirir pffff offff diye diye biktirir hoduk bunlarr
Bezdum da diyrim bazen de alıştık artik huyuna nazinaOyyy nenem yarabbiiiii
Ya gercekten yalniz degilmisim ya icime bi rahatlama geldi sanki .
Bazen o ters cevaplari tek bizimkine has zannediyordum ...
Bu on iki burç bizimkileri tutmeyooo hoduklere burç gecmiyormusAslan canm ikimizde aslan
Diyrim bunların maya ayniiiii katranı kaynatsan olu mu şeker cinsine tukurdugun cinsine ceker yontulmazzzz bunlar nobranAy saka gibi demekki bir benim esim boyle degilmis
Sizinkilerin burcu direkt öküz benceBu on iki burç bizimkileri tutmeyooo hoduklere burç gecmiyormus
Bazı modeller böyle anacım. Hele bir rahatlarını boz, içlerinden zombi çıkıyor resmen.Peki siz? Sizde bagirarak vıdı vıdı yani hizlica konusarak mi davranıyorsunuz? Ben de de var biraz çünkü bu huy. Yanlış anlamayın. Söyleme tarzı da önemli. Cok tembeller zaten simdiki erkekler. Ben babamda hic boyle görmemiştim. Hayat dolu resmen
Al işte. Iyilikten maraz doğarBazı modeller böyle anacım. Hele bir rahatlarını boz, içlerinden zombi çıkıyor resmen.
Benimki de cekyatta uyuyakalır. Ben de kalk hadi boynun belin ağrıyacak derim en şefkatli halimle. Sonra " BENI RAHAT BIRAK. NE SUREKLI TEPEMDESIN? (halbuki bir defa söylemişimdir)
Önceden çok üzülüyordum. Sonra,
Öyle mi? Peki sen bilirsin deyip hiç çağırmamaya başladım. Şimdi de diyor ki " ne kadar merhametsizsin, beni niye kaldırmadın, kurumuşum cekyatta"
Öyle düşünmüyorum bana göre yalvara yakarsa yapacaksa yapmasın ben yaparım zaten.Erkekler çok kolay
“Aşağıya in istersen” demek yerine “hayatım, aşkım, böcüüm, evimin direği aşağıda sana ihtiyaç var hem yardım etmezsen ayıp olur” demeyi denediniz mi?
Öyle düşünmüyorum bana göre yalvara yakarsa yapacaksa yapmasın ben yaparım zaten.
Bırak tutulsun beli başı da kirsin totoyuBazı modeller böyle anacım. Hele bir rahatlarını boz, içlerinden zombi çıkıyor resmen.
Benimki de cekyatta uyuyakalır. Ben de kalk hadi boynun belin ağrıyacak derim en şefkatli halimle. Sonra " BENI RAHAT BIRAK. NE SUREKLI TEPEMDESIN? (halbuki bir defa söylemişimdir)
Önceden çok üzülüyordum. Sonra,
Öyle mi? Peki sen bilirsin deyip hiç çağırmamaya başladım. Şimdi de diyor ki " ne kadar merhametsizsin, beni niye kaldırmadın, kurumuşum cekyatta"
Bizim hodukte ayni cay dökem mi derim dokmicen çayı ne diye denledin der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?