- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
- 408
- Konu Sahibi Hayallerin sonu
-
Düz mantık onlar burada Tamm der sonra unutur aynısını sen yaptın mi ise bidi bidi yer beynimizinİyi yönü çok iyi her işte yardım eder. Bir şey almama falan karışmaz falan ama bu huyu beni nefret ettirdi. Bir de konuşuyoruz böyle yapma diyorum tamam deyip yine yapıyor.
Mesela Geçen gün kp küçükken kaynımın kibritle az daha evi yakacağını anlattı. O da son anda farketmiş ve ceza olsun diye yanan kibriti ayaklarına değdirmiş bende çok üzüldüm ve abartmışım falan dedim. Eşime anlattım baban çok sertmiş falan diye o zaman da bağırmaya başladı bir ben biliyormuşum eğitimi o ders vermek için yapmış falan. Sinirimden uyuyamadım.Tamam o zaman kotu düşünmeye gerek yok. Kendisinin ruh hali gergin belli ki. Isleri mi kotu gidiyor?
Emir almayı sevmez. Hatta denileni tersini yapar.Baska sorunlarımı var acaba
Veya kendisine emir verilmesimi hosuna gitmiyor
E cözüm basit işte kendi agzınızla söylüyorsunuzEmir almayı sevmez. Hatta denileni tersini yapar.
Onu nasıl yapacağım örnek verir misiniz?E cözüm basit işte kendi agzınızla söylüyorsunuz
Dayınız icin git yap et demeniz hosuna gitmiyor
Eşinize bişey yaptırırken kendi fikriymiş gibi yaptırmanız gerekiyor
Afedersin ama ota b.ka bağırmaya yer ariyiii buda araniyooo bi güzelMesela Geçen gün kp küçükken kaynımın kibritle az daha evi yakacağını anlattı. O da son anda farketmiş ve ceza olsun diye yanan kibriti ayaklarına değdirmiş bende çok üzüldüm ve abartmışım falan dedim. Eşime anlattım baban çok sertmiş falan diye o zaman da bağırmaya başladı bir ben biliyormuşum eğitimi o ders vermek için yapmış falan. Sinirimden uyuyamadım.
Eşiniz size kıyamıyorsaOnu nasıl yapacağım örnek verir misiniz?
Evet işte onu diyorum. Arada gergin olursun bir şey demem ama sürekli aynı şeyler olunca bir çözüm arıyorum artık.Afedersin ama ota b.ka bağırmaya yer ariyiii buda araniyooo bi güzel
Yaaa kizlarr suan bi aydinlanma yasadim bende sirf benimki saniyodum lafi yanlis tarafndan anlayanBizim hodukte ayni cay dökem mi derim dokmicen çayı ne diye denledin der
Teşekkürler deneyeceğim.Eşiniz size kıyamıyorsa
Dur su aşağı ineyimde sandalyelere yardım edeyim sevaptır bende nasipleneyim falan diyin mesela
Veya oo bilmem kimler bile gelmiş masaları diziyor iki dk ineyim bende diyin yardım edilcek bişey varsa bakayım diyin
Hepsi mi aynı bunların ofYaaa kizlarr suan bi aydinlanma yasadim bende sirf benimki saniyodum lafi yanlis tarafndan anlayan
Erkeklerin çoğunun anlama yeri arkalarında bulunur hani üstüne otururuzYaaa kizlarr suan bi aydinlanma yasadim bende sirf benimki saniyodum lafi yanlis tarafndan anlayan
Çözüm konuşmak vala herkesin huyu suyu değişik benimki accik gelgit akilli bağırıyor 5 daka sonra da birşey yok gibi siritiyii kpnussamda kopursemde cilvelensen de yok ayni hodukEvet işte onu diyorum. Arada gergin olursun bir şey demem ama sürekli aynı şeyler olunca bir çözüm arıyorum artık.
Sizi sinirlendirmek istemem ama cok güldüm esinizin cevsbınaBizim hodukte ayni cay dökem mi derim dokmicen çayı ne diye denledin der
Yok bacım kizcam şeyi niye yazem gerçi burada da kim neye kiziyo anlasilmiyi ya neyseeeSizi sinirlendirmek istemem ama cok güldüm esinizin cevsbına
Bende cay içermısın dedigimde içmiyim mi ,banyo yapacak mısın dedigimde yapmıyım mi,yemek yer misin dedigimde yemiyim mi diye saçma cevapları vardır eşimin
Bide banyo fasli varki sorma isten gelir banyo yapcen mi derimSizi sinirlendirmek istemem ama cok güldüm esinizin cevsbına
Bende cay içermısın dedigimde içmiyim mi ,banyo yapacak mısın dedigimde yapmıyım mi,yemek yer misin dedigimde yemiyim mi diye saçma cevapları vardır eşimin
Ayy aynısıBide banyo fasli varki sorma isten gelir banyo yapcen mi derim
Npldu sen beni begenmiyin mi kokuyorsun mu demek istedin diyi
Dedim ya erkeğin triplisi çekilmez zzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?