• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli tartışmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abartmamışsınız ama küs kalmayın
Küs kalırsanız eğer daha sonra sizi takmaz
Sana çok sinirliyim şu an konuşmak istemiyorum diyip siniriniz yatışunca neye kırıldığınızı ne yaparsa kırılmayacağınızı anlatın

İyi yönü çok iyi her işte yardım eder. Bir şey almama falan karışmaz falan ama bu huyu beni nefret ettirdi. Bir de konuşuyoruz böyle yapma diyorum tamam deyip yine yapıyor.
Düz mantık onlar burada Tamm der sonra unutur aynısını sen yaptın mi ise bidi bidi yer beynimizin
Erkekler kolayca değil vala mayası bozuga denk geldin mi isve cilve etkilemiyii

Tamam o zaman kotu düşünmeye gerek yok. Kendisinin ruh hali gergin belli ki. Isleri mi kotu gidiyor?
Mesela Geçen gün kp küçükken kaynımın kibritle az daha evi yakacağını anlattı. O da son anda farketmiş ve ceza olsun diye yanan kibriti ayaklarına değdirmiş bende çok üzüldüm ve abartmışım falan dedim. Eşime anlattım baban çok sertmiş falan diye o zaman da bağırmaya başladı bir ben biliyormuşum eğitimi o ders vermek için yapmış falan. Sinirimden uyuyamadım.

Mesela Geçen gün kp küçükken kaynımın kibritle az daha evi yakacağını anlattı. O da son anda farketmiş ve ceza olsun diye yanan kibriti ayaklarına değdirmiş bende çok üzüldüm ve abartmışım falan dedim. Eşime anlattım baban çok sertmiş falan diye o zaman da bağırmaya başladı bir ben biliyormuşum eğitimi o ders vermek için yapmış falan. Sinirimden uyuyamadım.
Afedersin ama ota b.ka bağırmaya yer ariyiii buda araniyooo bi güzel

Onu nasıl yapacağım örnek verir misiniz?
Eşiniz size kıyamıyorsa
Dur su aşağı ineyimde sandalyelere yardım edeyim sevaptır bende nasipleneyim falan diyin mesela
Veya oo bilmem kimler bile gelmiş masaları diziyor iki dk ineyim bende diyin yardım edilcek bişey varsa bakayım diyin

Yaaa kizlarr suan bi aydinlanma yasadim bende sirf benimki saniyodum lafi yanlis tarafndan anlayan
Erkeklerin çoğunun anlama yeri arkalarında bulunur hani üstüne otururuz
Bu uzuv onların anla m yeri totolarindan duyuyorlar bizi oradan laf beyne gelene kafarrrr ölme esegim olme

C
Evet işte onu diyorum. Arada gergin olursun bir şey demem ama sürekli aynı şeyler olunca bir çözüm arıyorum artık.
Çözüm konuşmak vala herkesin huyu suyu değişik benimki accik gelgit akilli bağırıyor 5 daka sonra da birşey yok gibi siritiyii kpnussamda kopursemde cilvelensen de yok ayni hoduk

Mesela kizlar soyle bu sene bizim durumlar biraz kritik esim dogmgnmdu gecenlerde aradi kutladi etti smdiyevkdr hediye pasta vs alirdi bu sefer alma gerek.yok diye kendim soyledim almadi. Haftasonunda kardesim esarp almis geldi. Bende esim eve gelncw dedmki bak kardesm bana hediye almis duygulandm dedm direk ne ima ediyosun yani sen almadinmi diyosun dedi direk hevesimi bogazima soktu

Söylemeden söylemeye fark var ,güzellikle rica eder gibi söylemek yerine ,yüksek sesle emri vaki yapar şekilde davrandıysanız ,tabiki abartmışsınız dır .genel anlamıyla iyi bir adamsa illaki dört dörtlük olamaz zaten ,artılarıyla ,eksilerini karşı karşıya koyduğunuz da artı taraf fazlaysa şayet ,olaya kusursuz insan yoktur felsefesiyle yaklaşıp ,idare etmek ,zıtlaşmamak lazım

Bizim hodukte ayni cay dökem mi derim dokmicen çayı ne diye denledin der :kızgın:
Sizi sinirlendirmek istemem ama cok güldüm esinizin cevsbına😂
Bende cay içermısın dedigimde içmiyim mi ,banyo yapacak mısın dedigimde yapmıyım mi,yemek yer misin dedigimde yemiyim mi diye saçma cevapları vardır eşimin

Bende cay içermısın dedigimde içmiyim mi ,banyo yapacak mısın dedigimde yapmıyım mi,yemek yer misin dedigimde yemiyim mi diye saçma cevapları vardır eşimin
Yok bacım kizcam şeyi niye yazem gerçi burada da kim neye kiziyo anlasilmiyi ya neyseee
Hoduk bacım bunlaaaa yontulmamislar eeee ağaç yaşken egilirmis biz kütük olunca aldığımız için bi şekilde veremedik :KK45:

Bide banyo fasli varki sorma isten gelir banyo yapcen mi derim
Npldu sen beni begenmiyin mi kokuyorsun mu demek istedin diyi
Dedim ya erkeğin triplisi çekilmez zzzz:63:

Bide banyo fasli varki sorma isten gelir banyo yapcen mi derim
Npldu sen beni begenmiyin mi kokuyorsun mu demek istedin diyi
Dedim ya erkeğin triplisi çekilmez zzzz:63:
Ayy aynısı
Zaten durup dururken banyo yapacak mısın diye asla soramam,eşiniz gibi cevap verir

Bir haftadır tripli benimki,neye trip yaptıgınıda bilmiyorum.gidip sorasımda yok:bicak:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back