- 19 Haziran 2019
- 148
- 276
- 33
- Konu Sahibi Hayallerin sonu
-
Neden böyleler aklım almıyor her şeyi saçma sapan yerlere çekiyor. Dedim zaten sen beni sevmiyorsun ne yapsam gözüne batıyor. Başka bir şey aklıma gelmiyor malesef.Hic bir abartmaniz yok Benim herifte her lafi g...den anlar Iyide soylesen kotude soylesen ayni 1 hafta once kadar işten geldi Dusa girecek misin dedim Cevap tabiki giricem sordugun soruya bak diye bagirmaya basladi Bende carptim kapıyı oturdum
Hep böyle mi olacak diyorsunuz yaniHepsi boyle bunların mayalarinda var bizimki de ayni zorla biyere götürür burnunuzdan da getirir pffff offff diye diye biktirir hoduk bunlarr
Bizim hodukte ayni cay dökem mi derim dokmicen çayı ne diye denledin derHic bir abartmaniz yok Benim herifte her lafi g...den anlar Iyide soylesen kotude soylesen ayni 1 hafta once kadar işten geldi Dusa girecek misin dedim Cevap tabiki giricem sordugun soruya bak diye bagirmaya basladi Bende carptim kapıyı oturdum
Vala 10 senede bu kadar yonttum odunumuHep böyle mi olacak diyorsunuz yani
Evet biraz tez canlıyım fakat sadece bu konuda değil her konuda bağırıp çağırıyor. Sakinleşince özür diliyor ama ben artık bıktım sanırım.Yahu neden seni sevmesin?
Siz anladigim kadarıyla tez canlı birisiniz. Bir iş hemen olsun istiyorsunuz. Eşiniz de rahat biri
Benim eşimde rahattir. Uyuyor mesela 2 saattir. Tek başıma sıkıldım bende.
Belki adam yorgundur,uykusuzdur hemen kavgalasmayin .
Peki siz? Sizde bagirarak vıdı vıdı yani hizlica konusarak mi davranıyorsunuz? Ben de de var biraz çünkü bu huy. Yanlış anlamayın. Söyleme tarzı da önemli. Cok tembeller zaten simdiki erkekler. Ben babamda hic boyle görmemiştim. Hayat dolu resmenEvet biraz tez canlıyım fakat sadece bu konuda değil her konuda bağırıp çağırıyor. Sakinleşince özür diliyor ama ben artık bıktım sanırım.
Bende cevap vermiyorum artık ama tahammülüm kalmadı.Vala 10 senede bu kadar yonttum odunumu
Allhtan ümit kesilmez heeee heeee dicen bakcan isine 3 maymunu oynican arada
Eşref saatinde lafı sokcan essek saatinde de duymuycan
Çok söylenmem öyle ama başka bir şey dikkatimi çekiyor ne zaman benim ailemin yanına gelsek saçma sapan şeylerden kavga çıkartıyor.Peki siz? Sizde bagirarak vıdı vıdı yani hizlica konusarak mi davranıyorsunuz? Ben de de var biraz çünkü bu huy. Yanlış anlamayın. Söyleme tarzı da önemli. Cok tembeller zaten simdiki erkekler. Ben babamda hic boyle görmemiştim. Hayat dolu resmen
Niye öyle. Ailenizi sevmiyor mu yoksaÇok söylenmem öyle ama başka bir şey dikkatimi çekiyor ne zaman benim ailemin yanına gelsek saçma sapan şeylerden kavga çıkartıyor.
Bilmezmiyim bilirim bir ara cinnet geçirdim dedim madem uzcen ne diye evlendi n tabiki hemen diklendi vururum fln dediBende cevap vermiyorum artık ama tahammülüm kalmadı.
Eşim ile hiç bir şekilde anlaşamıyoruz. Artık o kadar yoruldum ki laf anlatmak ile uğramamak için cevap vermiyorum. Ne dersem kavga edecek bir şey buluyor. En basit bugün dayımın hayırı vardı ve eşim öğleye kadar yattı. Bende gidip aşağıya in istersen dedim. Ne yapcam ben şimdi yapılacak bir şey yok yemek dağıtırım gerekli olursa dedi. Ben de masa sandalye taşıyorlar ama sen bilirsin dedim. Bağırmaya başladı her şeye karışıyormuşum. Çok biliyormuşum her şeyi falan. Ben sinirlendim bundan sonra sana asla bir şey söylemeyeceğim dedim ve kapıyı kapattım. Bu olaydan sonra gidip 3 4 saat yardım etti. Ama ben çok kırıldım ve konuşmuyorum eşimle. Size sorum şu abartmışım mı?
Baştan istemedi ailem ama şimdi bir sorunları yok. Hatta annemi baya sever eşim.Niye öyle. Ailenizi sevmiyor mu yoksa
Tamam o zaman kotu düşünmeye gerek yok. Kendisinin ruh hali gergin belli ki. Isleri mi kotu gidiyor?Baştan istemedi ailem ama şimdi bir sorunları yok. Hatta annemi baya sever eşim.
İyi yönü çok iyi her işte yardım eder. Bir şey almama falan karışmaz falan ama bu huyu beni nefret ettirdi. Bir de konuşuyoruz böyle yapma diyorum tamam deyip yine yapıyor.Standart erkek tribi bacım iyi yönünü düşün iyi huyu yok mi vardır elbet allh daha başka dert vermesin bu erkekler biraz hoduk kirdimmi demez hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?