• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli tartışmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi sinirlendirmek istemem ama cok güldüm esinizin cevsbına😂
Bende cay içermısın dedigimde içmiyim mi ,banyo yapacak mısın dedigimde yapmıyım mi,yemek yer misin dedigimde yemiyim mi diye saçma cevapları vardır eşimin
Yemin ederim ayniii. Bide su var mesela oturuyoruz aksam az vakit gecse cay icmicezmi bu aksam . Ya adam kac kere diyoruj boyle diyecegine bi cay koyda icelim de diyorum yok .

Yemin ederim ayniii. Bide su var mesela oturuyoruz aksam az vakit gecse cay icmicezmi bu aksam . Ya adam kac kere diyoruj boyle diyecegine bi cay koyda icelim de diyorum yok .
Cay yaparsın neden yaptın icesim yok
Yapmassin bu seferde bi çayla miyon kocani
Laf ola beri gele iste

Oyyy nenem yarabbiiiii 😀😀😀
Ya gercekten yalniz degilmisim ya icime bi rahatlama geldi sanki .
Bazen o ters cevaplari tek bizimkine has zannediyordum ...
Bezdum da diyrim bazen de alıştık artik huyuna nazina
Diyrim bazen kari olay misin yakacamisin canları ben den da oynak nazlı ayisin diyrim:KK71:

Insanin bir esraf saati vardir bir de essek saati. Valla ben o essek saatimdeysem degil esim feristahi gelse gozum gormez benim. Hele o an emir veriliyorsa bana agzimin ayari olmaz hic. Ama esraf saatim gelince de baldan tatli olurum. :)
Bence esin essek saatindeymis o an. Bir de yani koskoca yetiskin adama neden yapmasi gerekeni soyluyorsunuz anlamadim? Ha illa soyleyecekseniz de daha uygun dille soyleyin bari. Asagida hazirliklar baslamis canim bir ara el ativersen hayra gecer cok sevinirim deyin mesela. Tatli dil yilani deliginden cikarir arkadasim senin hodugu mu yataktan kaldiramayacak? Ha gitmiyo mu? Ne diye boyle bisey icin kendini paralayip adami da sık bogaz edesin? Olan ikili iliskinize olur bu sekilde. Kapiyi carpip cikmak kusmek konusmamak falan bilemedim benlik degil bu hareketler.

Peki siz? Sizde bagirarak vıdı vıdı yani hizlica konusarak mi davranıyorsunuz? Ben de de var biraz çünkü bu huy. Yanlış anlamayın. Söyleme tarzı da önemli. Cok tembeller zaten simdiki erkekler. Ben babamda hic boyle görmemiştim. Hayat dolu resmen
Bazı modeller böyle anacım. Hele bir rahatlarını boz, içlerinden zombi çıkıyor resmen. 😒😒
Benimki de cekyatta uyuyakalır. Ben de kalk hadi boynun belin ağrıyacak derim en şefkatli halimle. Sonra " BENI RAHAT BIRAK. NE SUREKLI TEPEMDESIN? (halbuki bir defa söylemişimdir)
Önceden çok üzülüyordum. Sonra,
Öyle mi? Peki sen bilirsin deyip hiç çağırmamaya başladım. Şimdi de diyor ki " ne kadar merhametsizsin, beni niye kaldırmadın, kurumuşum cekyatta" :bicak::bicak::bicak:

Bazı modeller böyle anacım. Hele bir rahatlarını boz, içlerinden zombi çıkıyor resmen. 😒😒
Benimki de cekyatta uyuyakalır. Ben de kalk hadi boynun belin ağrıyacak derim en şefkatli halimle. Sonra " BENI RAHAT BIRAK. NE SUREKLI TEPEMDESIN? (halbuki bir defa söylemişimdir)
Öyle mi? Peki sen bilirsin deyip hiç çağırmamaya başladım. Şimdi de diyor ki " ne kadar merhametsizsin, beni niye kaldırmadın, kurumuşum cekyatta" :bicak::bicak::bicak:
Al işte. Iyilikten maraz doğar 😁😁😁😁 ne yapsan yaranamıyorsun yahu. Kalsana adam boynun agricak ! Benim babamda oyle rahati kaçınca. Bilirim öylelerini yani ama kocamda öyle bise yok. Oyarım!😁😁😁😁😁

Erkekler yönelendirilmeyi sevmiyor,ya bir şeyi yaparlar ya da yapmazlar. Yapmak istemedikleri bir şeyde diretirseniz ters tepki alırsınız diye düşünüyorum

Bırak tutulsun beli başı da kirsin totoyu:sopa::KK62: hakediyler
Bunlara yaranilmazzzz bak gece derinki hayatım saat 3 oldu sabah çok erken kalkiyorsun gel yanima yatalim derim ben bebek miyim der
Sabah da kalkmak zor gelir gece niye beni yatirmadin der değişik bacım bunlar

Bizim hodukte ayni cay dökem mi derim dokmicen çayı ne diye denledin der :kızgın:
😂😂 sorsan bir de şaka yapıyorum sen alıngansın derler. Benimki de hiç bir şeye normal cevap vermez. Mutfakta bir şeylerle uğraşıyor olur Ne yapıyorsun dersin ya mutfağa girip, halay çekiyorum der mesela 🤪 azıcık gülmeli söylese şaka dicem de asık suratıyla hiç de komik olmuyor🙃. Kinayeli konuşanları hiiiç sevmem 😤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back