canım sen sonuna kadar haklısın. eviniz ayrı yönünüz ayrı. ne diye kv. nin borcunu ödeyeceksiniz. ha çok çok kötü durumda olup evlerine yiyecek birşey alamazlar size muhtaç olurlar o zaman anlarım. zaten bu durumum yok olayını anlayamadım gitti. bak güzelim kocanı al karşına sakin sakin konuş. sende benim gibi sivri dillisin anlaşılan. senin bir evladın var ilerde ne olacağı belli olmaz o yüzden kenara çocuğun için para atmaya bak. bankada altın al mesela yarım altını var. bankada biriktir ve kimseye söyleme. maaşınıda eşinin eline verme. sende kalsın lazım olana harca.
imkanın varken paran neden kv. gitsin. madem borçları vardı oğullarını evlendirmeyip borçlarını ödetselerdi. sinir oluyorum böyle şeylere.
Kardeşi deeşşek kadar bi zahmet çalışıp ihtiyaçlarını görsün. bunlar ne sanıyor anlamıyorum koç holdin ve ağaoğlu filan sanıyorlar herhalde.
Melodicim,
saol ilgin için,
aslında durum ne biliyor musunuz arkadaşlar,
ben paramı ayırmayı, kenara koymayı, onun ailesine vermemeyi yapabiliyorum zaten..
ama tam d abunun yüzünden tartışıyoruz,
çünkü onun ailesi oğlundan para istemeyi ya da herhangi başka bir şey istemeyi çok normal buluyor, ve işşin kötüsü onların istemesini oğulları olacak kocam da normal buluyor,
cuma günü ona kırgın olduğum halde bir teklif sundum dedim ki annem bu akşam da bizde kalsın oğlumla onu bırakalım evde biz gidip bir yerde bu meseleyi derinlemesine konuşup artık halledelim,
çünkü konunun üzerine kapattıkça yara derinleşiyor, en ufak şeyde tekrar su yüzüne çıkıyor ve kurtulamıyoruz..
tamam dedi, neyse oğlumu emzirdim çıktık akşam evden..daha yolda konuşmaya başladık, sahile gidip bir yeder oturduk birer bardak çay söyledik ve onu bile içmedi..
o kadar moralsiz, o kadar suratsız ki,
diyor ki bana,
tamam ben seni anlıyorum ama ailem anlamıyor işte, salak onlar ne yapalım, düşünmüyorlar, hatta param yok, bütçem müsait değil desem bile anlamıyorlar,
istemeye ya da bir şeyler beklemeye devam ediyorlar , ne yapayım onları değiştiremem ki,keşke onlar da olmasaydı ben de olmasaydım, lanet olsun onlara da kendime de , ne kadar çok başımı ağrıttılar filan dedi..
bu sefer de üzüldüm,
dedim ki kopekop boşa kürek çekiyorsun,
bu adamın zihniyetini değiştirsen bile onlarınkini değiştiremezsin,
ve her meselede kafana takıp sorun çıkararak kendini mutsuz edeceksin,
çözüm galiba, ben paramı kendim idare edeceğim, faturalar,
borçlar,
ödemeler,
ne var ne yoksa kocamın bütçesine yıkacağım,
cebinde para kalmaması için çalışacağım..
o da bana param yok diyeceğine söz verdi
artık ben de çok yorumldum, o da yoruldu biliyor musunuz kılar,
tartışmaktan yoruldum yaa..aslında içimden bi ses de bırak ne halleri varsa görsünler diyor
bilmiyorum ya,
zaten çocuğum kreş yaşına geldiğinde onların evinden çıkacağım,
iyi bir kreş bulup onun yakınlarında bir semte taşınacağım,
bebeğime de k.v.bakmayacak bu vesile ile,
hem ondan hem de evlerinden uzaklaşınca sanırım daha az batacak her şey bana..
işte gelişmeler bu şekilde kızlar..