ben çokmu şanslıyım acaba?
yada şanslıyım bunun farkında değilimde kıymetını bılmeyıp kendıme dert mi arıyorum...
3 senelık evlıyım k.pederim yok k.validem yaşlı bana uzak bıyerde dığer oğluyla yaşıyor
evlendığımden berı hıç bı sorunum olmadı eşimin ailesıyle ne maddı ne manevı...
bundan sonrada olmaz ınşallah...,
forumda, çevremde heryerde bu tarz sorunları yaşayan ınsanlar çok var ve ben okudukça hayretler ıçınde kalıyorum, sükrediyorum...
sanırım bu halımın kıymetını bılmedığımden neye saracağımı şaşırıyorum eşimin başının etini yiyorum...
eşime sureklı evı değiştirelım yenı bı ev daha alalım bıde araba allaım dıye baskı yapıyorum oysa eşim asla gereksız harcama yapmaz oarayı dağıtmazken ben ona kızıyorum....
aldığımız evden bıraz daha borc var onları bıtırelım ev almak ıstıyorum ama bunu fazla dile getirmem eşiimi deli ediyor...
allah sızınde yardımcınız olsun çok zor..
bende yerıızde olsam thammul edemezdım sanırım...
çalış çabala başkaları yesın sen sıkıntı çek...
haklısın arkadaşım ama bence kafa yormaya değmez...
bir an önce ev alıp uzaklaş gözden uzak gönulden ırak...
inşallah düzelir herşey
yada şanslıyım bunun farkında değilimde kıymetını bılmeyıp kendıme dert mi arıyorum...
3 senelık evlıyım k.pederim yok k.validem yaşlı bana uzak bıyerde dığer oğluyla yaşıyor
evlendığımden berı hıç bı sorunum olmadı eşimin ailesıyle ne maddı ne manevı...
bundan sonrada olmaz ınşallah...,
forumda, çevremde heryerde bu tarz sorunları yaşayan ınsanlar çok var ve ben okudukça hayretler ıçınde kalıyorum, sükrediyorum...
sanırım bu halımın kıymetını bılmedığımden neye saracağımı şaşırıyorum eşimin başının etini yiyorum...
eşime sureklı evı değiştirelım yenı bı ev daha alalım bıde araba allaım dıye baskı yapıyorum oysa eşim asla gereksız harcama yapmaz oarayı dağıtmazken ben ona kızıyorum....
aldığımız evden bıraz daha borc var onları bıtırelım ev almak ıstıyorum ama bunu fazla dile getirmem eşiimi deli ediyor...
allah sızınde yardımcınız olsun çok zor..
bende yerıızde olsam thammul edemezdım sanırım...
çalış çabala başkaları yesın sen sıkıntı çek...
haklısın arkadaşım ama bence kafa yormaya değmez...
bir an önce ev alıp uzaklaş gözden uzak gönulden ırak...
inşallah düzelir herşey