- 7 Mart 2008
- 212
- 0
- 33
şimdi baktı başedemiyor, arabayı satalım, borçalrımın bi kısmını kapatayım ki elimde ay sonuna para kalsın, senden istemek zorunda kalmayayım diyor, ben de dedim ki, ben sana güvensem, şimdi de öderim kredi kartlarını, sana para kalır, ama sen baksana sende para olmadığı halde babana vermeye kalkıyorsun bi de olsa, ne yaparsın kimbilir, o zaman arkanı toplayamam dedim
kIZLAR VALLAHİ ŞİMDİKİ ERKEKLER ŞANSLI.OHH BAYAN ÇALIŞSIN ONLAR DA SIRTIMIZDAN GEÇİNSİN.ARABAYI SATTIRMA BENCE.ONU SAT BUNU SAT ALIŞIR BAK.ÇALIŞMAYI DENESİN.İŞ BULAMIYOR MU?ANA-BABA NASIL ANA BABA Kİ OĞLU VERSE BİLE TENEZZÜL ETMEMELİLER.VAMPİR GİBİ SÖMÜRÜYORLAR.HEM DE GELİNİN PARASINI.NİCE KAYNANA VE KAYINPEDERLER VAR Kİ GELİN DAHA EVLENMEDEN ELİNE MİLYAR HARÇLIK KOYULUYOR.EVİ ALINIYOR.AİLE ZENGİN Mİ HAYIR.NİYET ÖNEMLİ.HADİ VERMİYORSUN İSTEME.ERKEKLER DE KADIN PARASI YİYOR ŞİMDİ.BİR DE EV HANIMI OLSAK BUNLAR YÜZÜMÜZE BAKMAZ BİZİ MUHTAÇ EDERLER.BİZİMKİ DE BENZER DURUMDA.BENCE SENDE DE HATA VAR.VERME PARAYI KÖR MÜ ÇALIŞIP KAZANSIN BU NE YA.İNSAN UTANIR BİRAZ HEMEN BİREYSEL EMEKLİLİK YAP GÜZELİM KENDİNE VE BEBİŞİNE.GELECEĞİNİ GARANTİYE AL.EN AZINDAN BAHANESİ OLUR TAKSİDİM VAR DİYE.
gercekten sinir oluyorum su erkeklerede ailelerinede. Aslinda napicaz biliyomusunuz postalicaksin annesine...al annenleri cok istiyodun madem bu kadar orda yat kalk güle güle. Sonucta maasimiz var anca bize yük oluyolar gül gibi gecinir gideriz en azindan calisiyorum para nereye gidiyor demeyiz kendimize kalir. Of ya para hersey degil diyoruz alttan aliyoruz tepemize cikiyolar verdikce daha fazlasini istiyolar. Ne bu ya eskiden böylemiydi erkek gecimini düsünürdü. Calisoyruz ama kiymet deger yok sömürme var.
vallahı arkadasım bende cok salaklıklar yaptım zamanında
dugun altınlarımı verdım nıye dugun borcları varmıs
sankı benım annemın yok
sanırsın cıraganda dugun yaptılar ya neyse
4,5yıllık evlıyım ınanırmısın hala dugun borcu oduyorlar
saka gıbı
ama sımdı akıllandım
salak degılım
esıme de guvenmıyorum kımseye guvenmıyorum
ne kadar maas aldıgımı tam olarak esıme bıle soylemedım
300 lıra az soyledım
her ay altın alıyorum yada bankaya bırakıyorum canım
eskıden olsa saf gıbı bu kadar alıyorum dıyodum
aldıgımda bısey olsa ya neyse
onda bıle gozu kalırdı kayınvalıdemın
hıc unutmuyorum evlendıgımız gece eve geldık
sabah kalktık esıme dedımkı gıdelım ekmek alalım
bana ne dese begenırsın
param yok
e dun gece dugunde takılan paralar
anneme verdım neden
borcu var
bunu varya omrum boyunca unutmam
allahtan benım param vardıda ekmek aldık
dusun yanı
ne kadar dusuncesız ınsanlar
esıme dıyecek lafım bıle yokkk
cnm varmi bi gelisme?
En son kavgamızdan sonra çok ağladım ve eşimle konuştum,
bunun sorumlusunun ailesi olduğunu,
artık çok yorulduğumu,
dayanamadığımı ve doğum yaptıktan sonra daha da tahammülsüz olduğumu söyledim,
sen beni idare et ben de kendime çeki düzen vereyim dedim,
şimdi tatile çıkacağız
herşeyden biraz uzaklaşınca rahatlarız ikimiz de dedi...
ailesinden de biraz uzaklaşmaya karar verdik,
tatil dönüşü oğlumuza benim annem bakacak yaklaşık 4 ay kadar,
bu da biraz sakinleştirir beni sanırım,
Allah kerim ,
inşallah kalıcı bi şekilde düzelir her şey..
psikoloğa da gidiyorum ya, o da dedi ki erkeklerin evliliğe alışması, ailelerininin değil de, eşi ve çocuğunun kendi ailesi olduğunu anlaması zaman alıyor,
5 yıl bitmesi gerekiyor çoğu zaman,
biraz sabredin dedi..
işte böyle...
senin adina cok sevindim inan bana ama benim esimin aglamamdan bile zevk aliyor sanki...hic umrunda olmuyorum...bu da tabi cok zoruma gidiyor....kendimi bi an senin yerine koydum bi tatile gitsek dedim icimden ama biz orda bile tarisiriz sanirim...
lalcim benim eşimi de etkilemiyor artık ama o da yoruldu belki,
zaten erkekler ağlamadan nefret ediyorlar bi zaman sonra takmamaya başlıyorlar ama bizler zaten onlar taksın diye değil,gerçekten
yüreğimiz yana yana ağlıyoruz,
inşallah tatile gidebilirsiniz?senin konun var mı bilmiyorum ama senin sorunun nedir?hayrola anlat istersen
rahatlarsın, bana çok ii geldi bu forum
ben cok sulu gözümdür cok aglarim...dolayisiyla artik umursamiyor ama onun gözü bi dolsa ben ondan önce aglamaya baslarim...evt benim konum var esi ve esinin ailesi altinda "Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık.." sikilmayip okursan yorumunu beklerim...
ben normelde sadece yanlizken aglardim, ancak esimin ailesine olan tutumu beni o kadar üzerdi ki onun yaninda hüngür hüngür aglardim.
Icten geldigi icin. Kendisi de bunu duygu sömürüsü olarak nitelendirirdi.
cnm valla bana bazen birsey oluyor hüngür hüngür agliyorum bende bazende öyle bir cesaret geliyor ki kendime hayret ediyorum....
aynen bana da bazen bir kuvvet geliyor, içimden haykırarak ağlamak geliyor ama tutuyorum kendimi, tabiri caizse donuyorum,
ya kızlar size bi şey sorucam, forumda genel bi tarama yapıyorum da hemen hemen herkesin bi sıkıntısı var, eşi ya da eşinin ailesiyle..normal mi acaba bu, yani normali bu mu, biz mi büyütüyoruz yoksa sorunları, bazemn bunu da sorguluyorum biliyo musunuz, düşünmekten ve üzülmekten yorgun hissediyorum kendimi, bir de konunun girişinde de yazdığım gibi ufak bir bebeğim var benim şimdi 7.ayını doldurdu, sekizi sürüyor, ona harcayacağım enerjimi, bu saçmalıklara üzülüp yorularak boşa harcıyorum gibi sanki, hepsinin canı cehenneme deyip, oğluma kanalize etsem duygularımı diyorum..ne bileyim , ne dersiniz?
geçecek mi arkadaşlar, daha evvel yaşayıp da atlatanlar, geçecek deyin bana lütfen, her yokuşun bi inişi, düzlüğü vardır deyin, bu yokuş da elbet düzlüğe çıkacak deyin ...
ay vallahi canım sakın kendini borca faln sokma bu insanlar senin borcunu düşünmeyen insanlar senin trilyon borcunda olsa bunlar kocanın başının etini yer ama sen kendinin parasını ayır bütyük miktarını maşımı kesmişler falan de birazcık kandır işte bişiyler söle sen şimdi kalkar borç yaparsın aynı yardımınıda yaparsın onlara yine bide benim başımda var ben yüzüklerime kadar bozdurmuşum evimde bişiyim yok diye karı bana niye yumurtam mız zeytin peynir yoktu banada alsaydın diyo bide bile bile rezilige bakarmısın bide eşi emekli oldugu halde kendine yap bilezik git altın al bozduramam de sonradanç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?