böyle bir sülaleye mi deme canım,
çocuk senin olacak sonuçta,
çok tatlı bi şey çocuk inan bana, ama kayınvalidene baktırmak zorunda kalacaksan o zaman bi daha düşün,
zira zaten sinir bozuyorlar, bi de içiçe yaşamaya başlayınca hepten çıldırıyorsun benim gibi
Allaha sükür yanimda degiller ben yurtdisinda yasiyorum onlar tr de
Amin diyorum,
ve ekliyorum, aynen benim ailem çok daha kalabalık, kirada oturuyorlar ve babamın emekli maaşı aylık faturalara bile yetmiyor 5 kişi üniversitede okuyor, düşün ne kadar zor durumdalar, bi kere bi şey istemediler..bu erkek aileleri hepsi aynı aymaz demekki, sorumsuz, hatta aptal tipler,
offf çok sinirleniyorum yaaaaaa
Canım eşim ikizler burcu ben de kova burcuyum, aslında ikimizde olaylara mantık yönünden bakıyoruz, ve o da böyle söylüyor, 3 senede 750tl den hesaplarsak dünya kaar karımız oluyor, sesimiz çıkarmayalım, babaöın malda mülkte gözü yok, Allah korun o ölse kişi başına 2 dairse düşecek-köydeki ev hariç- diyor..
ne bileyim tüm bunları bilmeme rağmen tutamıyorum kendimi,..
bir de kızlar şunu farkettim, bu olaylar dediğim gibi evliliğimizin başından beri aynı, ama ben doğum yaptıktan sonra daha fazla kafamı yorara oldu bu meseleler, annelikle ya da postnatal depresyonla mı ilgili acaba ?
Üç kuruşsa sen bir ay çalış kazan bakalım, sen hayatında hiç para kazandın mı çalışıp kazansaydın ne kadar değerli olduğunu anlardın diceksin canım. Aynen asalak gibiler, eşimin abisinin de arabası var ama bir işleri olsun eşim getirir götürür onları, işlerini yapar. Hatta çok yakın bir arkadaşım biz araba almadan önce 2-3 hafta bize verdi arabasını ben zorlanıyorum diye, yemin ederim ondan bile sonuna kadar istifade ettiler benden fazla kullandılar. Yüzsüzlükte son nokta canım. Anlatmakla düzelmiyor, eşim biraz biraz eskiye nazaran daha iyi ama hala o evin sorumluluğunu hissediyor. Konu sahibinin de işi zor valla, niye bu tipler bizi buldu anlamıyorum.Ay okuyunca inan bir an baktım benmi yazdım diye ne yazıkki aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorum. Üstelik biz şu an çok borçluyuz ama hiç birşey yapamasalar arabayı kullanmak için uğraşıyorlar. Bende k.validem hariç hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Sonrada görümcem aldığın üç kuruş maaş demiyor mu kadını boğasım geliyor. oysa hem kocasının hemde benim eşimin aldığı toplam maaşı alıyorum.ben yıllardır tepki gösterdim benim eşim biraz toparlandı. İnan seninle kişilik olarakta aynıyız asla taviz verme eşine güzellikle anlatmaya çalış. Allah yardımcın olsun.
Yuh artık elini kolunu tüketmiş eşinizin, ne acelesi vardı düğün gecesi bunu mu düşünmüş.vallahı arkadasım bende cok salaklıklar yaptım zamanında
dugun altınlarımı verdım nıye dugun borcları varmıs
sankı benım annemın yok
sanırsın cıraganda dugun yaptılar ya neyse
4,5yıllık evlıyım ınanırmısın hala dugun borcu oduyorlar
saka gıbı
ama sımdı akıllandım
salak degılım
esıme de guvenmıyorum kımseye guvenmıyorum
ne kadar maas aldıgımı tam olarak esıme bıle soylemedım
300 lıra az soyledım
her ay altın alıyorum yada bankaya bırakıyorum canım
eskıden olsa saf gıbı bu kadar alıyorum dıyodum
aldıgımda bısey olsa ya neyse
onda bıle gozu kalırdı kayınvalıdemın
hıc unutmuyorum evlendıgımız gece eve geldık
sabah kalktık esıme dedımkı gıdelım ekmek alalım
bana ne dese begenırsın
param yok
e dun gece dugunde takılan paralar
anneme verdım neden
borcu var
bunu varya omrum boyunca unutmam
allahtan benım param vardıda ekmek aldık
dusun yanı
ne kadar dusuncesız ınsanlar
esıme dıyecek lafım bıle yokkk
Üç kuruşsa sen bir ay çalış kazan bakalım, sen hayatında hiç para kazandın mı çalışıp kazansaydın ne kadar değerli olduğunu anlardın diceksin canım. Aynen asalak gibiler, eşimin abisinin de arabası var ama bir işleri olsun eşim getirir götürür onları, işlerini yapar. Hatta çok yakın bir arkadaşım biz araba almadan önce 2-3 hafta bize verdi arabasını ben zorlanıyorum diye, yemin ederim ondan bile sonuna kadar istifade ettiler benden fazla kullandılar. Yüzsüzlükte son nokta canım. Anlatmakla düzelmiyor, eşim biraz biraz eskiye nazaran daha iyi ama hala o evin sorumluluğunu hissediyor. Konu sahibinin de işi zor valla, niye bu tipler bizi buldu anlamıyorum.
Yuh artık elini kolunu tüketmiş eşinizin, ne acelesi vardı düğün gecesi bunu mu düşünmüş.
Ben haram ediyorum canım sen de et.
vallahı arkadasım bende cok salaklıklar yaptım zamanında
sankı benım annemın yok
saka gıbı
ama sımdı akıllandım
salak degılım
300 lıra az soyledım
bana ne dese begenırsın
param yok
anneme verdım neden
borcu var
dusun yanı
vallahı arkadasım bende cok salaklıklar yaptım zamanında
sankı benım annemın yok
saka gıbı
ama sımdı akıllandım
salak degılım
300 lıra az soyledım
bana ne dese begenırsın
param yok
anneme verdım neden
borcu var
dusun yanı
Yalnız değilsin canım benim eşim evlendiğimizde işsizdi ve evlendiğimizin haftasında eşimin elinde bir fatura bu ne diye sorduğumda önemli değil hayatım ağbimlerin telefon faturası biz yatıracaz demişti. Daha haberim olan ve olmadan yapılanları saymıyorum bile. Düğünümde eşimin ailesi tek kuruş masraf yapmadı.
Valla canım benim maaşımı söyleme huyum yok ama eşim biliyor aşağı yukarı çünkü aynı bankada çalışıyoruz
canım valla erkek milletine maaşını söylemiyceksin 3-5 eksik söyleyeceksin sırf senin için demiyorum hepimiz için tüm bayanlar için. Bi bayanın eşinden gizli köşede 3-5 kuruşu olmalı erkek bilmemeli yoksa kendilerini rahata alıyolar nasılsa eşimde var deyip..
ben 5 kuruş hayırları olmayacağını bildiğimden düğün yapmadım,
nikah+balayı
canım sen agresif falan değilsin sen haklısın.Sen çalış, çabala, hasta ol işe git, evine bak, paranı kazan; enayi gibi kocanın ailesine yedir.Bir de susacak mıydın?Kusura bakma ama bir de sussan tam köle olurdun.Kocan biraz da seni düşünsün ailesini düşündüğü kadar yazık değil mi sana...Madem öyle kendi ailene de para verin bakalım, kendi kardeşine harçlık ver o zaman...Allam ya kusura bakma da eşindede biraz gurur olsun yani kendi evini geçindiriyorsun bir de kocanın ailesini geçindiriyorsun.Ben kız halimle utanırım, aileme eşim yardım etse çekinirim biraz.Birde agresiflik yapıyorum lafımı söylüyorum demişsin de iyi ki söylüyorsun arkadaşım demek ki söylemesen elindeki avucundakini de alacak yüzsüzler.Benim bildiğim imkanı varsa aile çocuklarına yardımcı olur durumu varsa yoksa da o kahvaltı da kuru ekmek yer oğlum, gelinime ayıp olmasın diye...Canım ne diyeyim sana yani acaba senin değer verdiğin kadar eşin sana değer veriyor mu?Daha da önemli bişi var ki siz çocuğunuzun ya da gelecekteki çocuğunuzun hakkını da yediriyorsunuz ne diyim artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?