sürekli oğluna bişeyler aldıran kaynanam yardım...

evet yardım edilir tabi ki ama o yardımı biz görüp de vermeliyiz sürekli kendini açındırmamalı insan benim kv sağolsun güne gider gün parasını oğlundan ister(50tl) kontörü biter oğluna söyler biz bi markette olalım kesin onada bişiler alınır hiç düşünmüyorlar bunlarında borcu var diye eşimde bende çalışıyoruz ya bizde çok para var sanıyorlar

Konu sahibi arkadaşım % 100 haklısın, hiç öyle amann erzak nedir ki filan diyemeyeceğim ben. Sonuçta tabii ki annelerin hakkı ödenmez insanın durumu elveriyorsa erzakın lafı da edilmez ama siz bu kadar zor durumdayken kayınvalidenizin bu kadar düşüncesiz davranması gerçekten yanlış. Allah yardımcınız olsun.

tamam esın yalan soylemıs Ama bunun nedenı senın tartısıp olay cıkarmandan olabılır dıye soylememıstır..

evet bencıl bı anne ,oglu hasta gelmemıs falan.bende olsam sınır olurum.ama ılaclarını aldırmasında bı kotuluk goremedım.annesı sonucta.ılerde oglun yada kızından aynısını sende beklersın emın ol

Aldırır, kurtuluş yok . Bayılıyor anneler oğullara birşeyler aldırmaya, biryelere götürtmeye..durumları çok çok iyi bile olsa yine ister..

SENDE bendensin canım bu kadar olur ..sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama 17 yaşındaki kız nasıl akıllı çıkmış dimi :) nerden kimden aldık Allahım bu saflık genlerini :)))
Bugün öğrendim eczaneye 70 liralık ödemeyi eltime ilaç almış eşim ya...parasını verdiler bana demez mi..bende yarın x markete tencere gelcekmiş ver o parayıda alayım dedim...sonra cebinden 10 tl çıktı...bide bana senin maaşın yatmadımı diyo eşim..bende bana az yatti hem sen bu ay fazla yattı maaşım demedin mi dedim...dün sana geri verdikleri para nerde dedim su fatutası ödedim kahveye gittim diyo..not su faturası 22 tl...kalan 10 tl cebinde...hani 38 tl nerde demi...dün 50 tl çekmiş hesabından ayrıca güya annesine 25 liracık harcamışmış...hadi öyle olsun kalan 25+38=63 tl nerde yandı bitti kül oldu...ilaç parasını falan buna geri meri vermediler hala beni kekliyolar....yarın arayıp telefonda fırçalasam mı ki kaynanamı ayrıca eltimi...

tamam esın yalan soylemıs Ama bunun nedenı senın tartısıp olay cıkarmandan olabılır dıye soylememıstır..

evet bencıl bı anne ,oglu hasta gelmemıs falan.bende olsam sınır olurum.ama ılaclarını aldırmasında bı kotuluk goremedım.annesı sonucta.ılerde oglun yada kızından aynısını sende beklersın emın ol
Canim 70 tl lik ilac eltime alınmış eşim söyledi..parasını verdiler dedi...bende görumcemdemiydi annenler ordamı verdiler dedim...yok eczanede beraberdik dedi senden çektirene kadar eczacıya kendileri niye vermiyo madem dedim...parayı versene markete tencere gelcekmiş alayım dedim evdekiler harap teflonlar...bana esim senin maaşın yok mu dedi...para falan ortada yok anlayacağın buna bişey vermediler...kaynım askerde kaynanamın maaşı var ama ne alaka eltimin ilacını benim kocam niye alıyo...siz olsanız kızmazmısınız

Benim çocuklarım düşüyo hep 4 yılda 4 kayip yaşadım...tedavi olmam lazım destek veren yok hep bizden ama arkamdan gelinin çocugu olmuyo demeyi biliyo..

Ama erzak dedıgın nedırkı? hem sevap bunlarda olması gerekmıyormu sence? bende cok yüklü seyler istedi sandım yetmemıs bır erzak nedırkı ya
Bir ev kredisi birde satılan ama borcu bitmeyen araba kredisi birde kredi kartı borcumuz var...artı 4 yılda 4 düşük yaşadım rezerv azlığım var tedaviyle çocuğum olucak kan pıhtılaşmam var normal kadın doğumcular bakmıyo param yok perinotoloğa gidemiyorum...kaynanamın maaşı var eltimin kolunu boynunu doldurdu aldığı kıyafetler desen sanki podyum mankeni köyde yaşamıyo sanki...saçlar hergun masalanir makyaj yerinde...kocası askerde 1 gün icin keyfi giderler parasini eşime ödetmişler 200 küsür tl gidiş dönüş...ya biz enayimiyiz...ayrica dünkü 70 tl lik ilaç parası da eltiminmiş eşim dedi...benim kocamın karısı benmiyim eltim mi...

Bence yerden göge kadar haklisin..
Anaya babaya tabiki erzak alinirda arkadaslar okumamis sanirim..
Ben evime peynir bile alamiyosam eltim kasar yesin diye almam.. Kayinvalidene allirsin belki ama camis gibi yatan eltin sana koyuyo..
O kadar sey aliyomus vs sen borcun icinde kimbilr nasil yokluk cekiyosun kim bilir ki?
Eger oldugu halde sizi dusunmeyen anaya ben ne diyeyim..
Evde hic bisey yokken eksiye maasstan dusup onu bunu alan kardese 100 tl gonderen koca....senin hakkini yio..
kasiyerlere hep icimm gider cok calisiyolar diye sen emek veriyosun o yayilio coook haklisin canm..
ac olan ana doyurulur ,muhtac kardese yardim edilir ama millet g*t yayarken degil..

Tamam bakmasına bakmışta benim eşimden alıp diğer oğlu ve gelinine yedirmesi hoş mu..o onun oğluda benim eşim ne..

Ben burayı okumadım o cok saçma ayrıca düşük yaptıgınıda bılmıyordum para olmadığı ıcın tedavı olamadıgınıda ozaman haklısın ama kayınvalıdenın haraketıde cok cırkın sızden alıp nasıl eltıne yedirebılır ne kadar düsüncesız

Ben burayı okumadım o cok saçma ayrıca düşük yaptıgınıda bılmıyordum para olmadığı ıcın tedavı olamadıgınıda ozaman haklısın ama kayınvalıdenın haraketıde cok cırkın sızden alıp nasıl eltıne yedirebılır ne kadar düsüncesız
Dün gece öğrendim 70 tl lik ilaç parası eltiminmiş kaynanam eşime ödetmiş...sizce ne yapmalıyım..ben düşük yaptığımda kapımı açmadı bu insanlar ne kaynanam ne kaynım eltim onlar gene nispet gibi motorla gezmeye çıktılar sanki düşmanımız..bize bir iğne almayan kaynanam eltimin kolları boynu doldurdu..kıyafetler o biçim sanırsın ben köyde oturuyorum o şehirde...saçlar hep maşa atılır köyde bide bu...bize çöp almayan kaynanam onların beyaz eşyalarını alıyo...parası olmasa nasıl alcak...bize sormuyo bile derdiniz var mı..geçen 3 hafta falan oluyo kan verdim ve sadece özel labaratuarda bakılıyomuş 230 tl ödedik..düsüklerim araştırıliyo...tedavi olmam gerekirse para yok..hele ki bundan sonraki gebeliklerimde bana özel riskli gebelik doktoru bakacakmış...kadın doğumcu söyledi sen bizi aşıyosun diye...

Tek suçlu eşin boşuna kvalideyi eltini arayıp fırçalama, eşinin cebinden zorla almıyorlar..çok haklısın ayrıca...

tek suçlu sensin öyle adama birde çocuk verecem diye uğraşıyon değer bilmez anasının ağzına bakar seni çalıştırıp eltine yedirir annene babana yapsam kavga çıkartır eeee ben eşimi çok seviyorum yuvam dağılmasın yuvan mı var senin kendine saygın yok annene baban saygıyı bekleme sabahlara kadar çalışıyormuşsun eee ne için bunca sıkıntı çok mutlu yuvayı kurtarmak için mi?

ben benzerlerini yasadım tüm aile uzak bi şehirde ama eltim ortopedik boyun yastığını aldırdı eşime kargoyla yolladık..bacısının biri evli çocuklu 2 kez son anda en pahalı haliyle uçak bileti aldırdı..
tüm aileye kontör yükleme servisi eşim..
anne baba hastaysa 2abiye ragmen aranan eşim hatta orda hastane doluyken buraya gelip tedavi oluyolar..
bayramda seyranda gideceksek zehir oluyo erzak alışverişi yaptırılıyo bacısı burdan çocuk bezi aldırıyo .yegenlere kontör alınıyo ..
5yıl hiçbi şey demedim 5yılda cok zor gunler yasadım çocuk tedavim zor geçti biri de manevi destek olmadı ..şimdi kimse tebrik etmiyo zaten..
ben en son herkese her seyi saydım yeter yakamızdan düşün dedim ben kimseden bi şey talep etmiyo kimse de benden etmedin dedim bunu hepsi dıydu..
bu arada hepsinin maddi durumu iyi ev var iş var araba var ..
bu olayla artık kesildi cok ağır konuştum isyan ettim sindi herkes bundan sonra da tarzım bu..

Bi de bizde anne baba diğer çocuklara yardım ve acıma içinde..bi oğlu ev bi oğlu dükkan kirası alıyor..biz de üstüne veriyoduk evimde bi iğneleri yok..artıl bitti şükür bi talepte kıyamet kopar..

bu konuda senin malesef yapçak hiçbir şeyin yok..bütün olay eşinde bitiyor..artık kayınvaliden arsız olmuş..eşin gelemem hastayım, birşey alamam sıkışığız falan dicek..

Sizce niye kaçıyo peki ben adam mı yiyorum lafları ona söyleyen eltim ama o bizim paramızla ona kaşarlar ballar börekler yedirsin..ben bu dünyaya onun gelinini beslemeye gelmedim...ben annemlere bişey almaya kalksam söylerim saklamam ki ama hep bi şekilde önüme çıkarır eşim senin ailen falanca filqnca diye...ben saklamam..benden niye saklıyo...ben açıkça söylüyorum eltimin iki kolu boynu dolu ayaklı kuyumcu hepte yenileri ekleniyo...yeni kıyafetler o biçim ayakkabılar...biz bayramdan bayrama...ben tüp bebek tedavisi için para toplayamıyorum ve bu yüzden ikinci tedavimi yaptıramiyorum parasızlıktan...bu hakmıdır bana sizce...

işte ben bu yüzden ev borcuna girmiyorum.
önceliklerim var.
5 defa tüp bebek denedik, bunun ilk üçü tek maaşlıyken oldu.
yine de denemeye devam.
ev borcuna filan giremem, ev yaşlılıkta da alınır ama çocuk bi yaştan sonra olmaz.

X