evli ve çocuklu hanımlar bi yardım

Şahsım adına ben kv kp ile oturabileceğimi sanmıyorum. Yani o kirayı ya paşa paşa verir yada aynı yerden param varsa evimi alırım. Ayrıca asla vede asla kv kp in içinde yaşadığı eve eşimin evi bilinsin diyemem. Ay çok ayıp geldi kulağıma. Evşn en büyüğü kimse reisi de odur benim için. O ne öyle evin çocuğu muamelesi mi görsün koca insanlar. Yok bence siz taşınmayın kv ye.

Sizde calisiyormussunuz az gezip dolasip kv yakin bi ev alin ne dersiniz..Hem istediginz gibi dekore edersiniz hemde cok sevdiginiz kv yakin olursunuz..
Dekore etmekmiste pehh izinli oldugunuz gunlerde evim sahaneyi cok izliyorsunuz galiba..
Ama kizindan sizi ustun tuttugunu hissettiren kv utansin kardesini sizin isteklerinize satan kocaniz utansin!

Yaa kizlar fikir yook ama ayiplamaya gelince diil papuc masallaaah cogunuzda siz nasil fesat insanlarla yasiyosunz bilmiyorum ama cook sukur biz oyle insanlarla denk dusmedik o muhitten ev almak istemiyorym diyorum hala ordan ev al diyosunz bide hepiniz gorumceyi dislamaya takmissiniz kii hiic oylebi durum yook neticede anlasiliyo ki bu formda insanlara sadece tecrube sormak gerekli fikirler faso fiso yinede hepinize ayri ayri tesekkur ederrrim zahmet edip elestiride bulundugunuz icin konu kapanmistiiir ilerleyen zamanlarda durumu size bildiriim

ben anladım seni. kiracı olunca doğru dürüst eşya alınmıyor, dolap yaptırılmıyor. sen de artık kendi evim olsun eşyamı alayım diyorsun.
ama kv nin evi senin evin gibi olmaz ki...
ayrıca yıllardır kv nin evi olduğunu bilen insanlara nasıl eşinin olduğunu söyleyeceksin
bi de görümcene gelme demen ne kadar yumuşatmaya çalışırsan çalış, hiç hoş olmaz
ayrıca ne kadar iyi olurlarsa olsunlar aynı evde yaşayınca herşey değişir, hele ki hiç ihtiyacın yoksa...
bana kalırsa boş yatırım olarak düşünsen de kv ye yakın ev almak en mantıklısı
zaten ev almasan da kv evinde kalınca aynı muhitte kalıyorsun.
huzur parayla değişilmez.......

belgesele girdin aslanların en uysallarının belgeselini yapacaksın
o da ne dışarıdan kurt geliyor ayı geliyor çünkü kral o (ailenin büyükleri onlar) senin rahatsız olmaya hakkın yok çünkü orası onların evi olarak belliydi sen sonradan geldin... kurt da gelse ayı da gelse... sen söyleyince belki aslan seni dinler kükrer ama zaten kendin demişsin yumuşak başlılar o da pek kalmasını istemiyor görümcemin ama kalıyorlar diye... bu durumda sen kime ne anlatacaksın....

boşuna macera arama ama birikmiş paran varsa değerlendir ev al... bugün olmasa yarın lazım olur hazır para akıyor iken kesik kesik olmaya başlamadan evi al öde

düzenleme
sen doğum yapınca diğer çocuğun da küçük görümce sürekli gelmeye devam ederse sinir yaşarsın... lohusalık deprasyonuna girersin... taşındıktan sonra tekrar çıkman evden çok zor olur... hiç bulaşma

istediğin uzak muhitten ev alıp kv le beraber oturabilirsin. kızına da uzak olur, ev de sizin olur. onlar da kendi evlerini kiraya verirler. o zaman annemin evi kalıyorum durumu da olmaz herhalde. için de rahat olur

bana sorarsan evi saray da olsa, kv melek de olsa aynı evde kalma

Kocayi ikna et tasinin..
Gorumce haftanin 3 gunu annesinde uyuyormus zaten,
araba mesafesi de 5dkaymis..
Kocaniz hala kardeslerden biri dibine gelsin diyorsa kendine bahane ariyor..
Gorumce daha ne kadar anasinin dibine gelsin haftanin yarisi onlardaymis zaten..

Hem bu muhitten ev almak istemiyorum diyorsunuz hemde kv yanında o muhitte oturmak istiyorsunuz ilginç yani ne fark ederki sizin açınizdan ha orda oturmuş ha evinizde oturmuşsunuz muhit değişmediği sürece
kv ikna edip başka yere tasinin o zaman daha mantikli.

X