Şu an çok acı çekiyorum.nefes alamıyrum. 12 yıllık evlilik bitti.Eski eşim 2 ay sonra evlendi. Bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çocukları olan birinin edeceği laf mı bu..bir cok kadın evlliğinde mutsuz bile olsa çocuğu için kendinden vazgeçerken,siz ölümden bahsediyorsunuz..peki ya çocuklarınız ne olucak o zaman...yazık kendinize gelin lütfen..sizi önemsemiyen bir adam için çocuklarınızı perişan etmeyin..

Sen Kurtulmuşsun bu adamdan. Yat kalk dua et. 12 yılını heba etmişsin zaten bari bundan sonra hayatını yaşa. Kızlarına da eziyet etme. Onların sana ihtiyacı var

insanlar burda ne yazarlarsa yazsınlar eminimki umursamıcak çünkü bizim yazcaklarımızı başkaları defalarca söylemiş anlatmış yazdıklarına göre.psikolojiniz tamamen bozulmus bu sekilde devam ederse neler olur düşünmesi bile kötü allah yardım etsin.isim soyisim yasadıgınız şehir herseyi yazmıssınız faceden profilinize bile baktım. bunları bile düşünüp hesap edemicek durumdasınız.lütfen acilen destek alın.alıyorum demişssiniz ama belki baska doktora gitmelisiniz bunun hiçbir faydası olmamıs belliki.

isim soyisim yasadıgın sehir dogum günüm die yazdıgın tarihte dogum günü fotografları iki kızının resmi herseyini ortaya dökmüssün milyonlarca insanın baktıgı bir foruma.kızkardeşim dedigin inciyi bile gördüm arkadas listende emin olmak için baktıgımda .nasıl bir düzeltme yapılr bilmiyorum ama acilen ilk bununla ilgilenmen gerek die düşünüyorum.

ya hem ailesine ezdirmis hem aldatmis hem bosanip iki ay sonra evlenmis bi adam icin sen nadil olup bitersin kusura bakma ama anlayamiyorum kendini oldurup neyapcan o adam ay beni ne kadar cok seviyomus diyip evlendigi kadindan mi bosancak vicdan azabi mi cekicek hic sanmiyorum birak bu dusunceleri kizlarin ne olcak zaten anne baba ayrilmis bide annesi babasi icin kendini oldurmus nekadar buyuk bi travma bu onlari hic mi dusunmuyosun afedersin kusura bakma ama boyle kraktersiz insanlar icin kendini oldurup gunah islemeye ne gerek var burasi bilemeyiz ama80 yillik hayat orasi uzun zaman sonu olmayan bi hayat.

Yatmadan once bi bakayim da yatayim dedim şu mubarek gecede yasadiklarinizi okudum ve sizin icin yalvardim Allaha.. eminim bu gece size bol bol dua gelecektir ve gelmistir.
Psikolojik destek almanizi düşünüyorum kardeşim, çünkü buradan ne soylersek soyleyelim eksik kalir. Durumunuz ciddi görünüyor.
Şu kadarını soylemeliyim ki, suçluluk duygusundan dolayi bu kadar aci cekiyorsunuz bence. Ben dirdir ettim,ben hata ettim,o yuzden boyle oldu diyorsunuz çünkü. Oyle dusunmeyin, akli basinda ve iyi bir erkek ne yaparsaniz yapin, ailesiyle ilgili dirdir da etseniz başının etini de yeseniz aldatamazdi. Allah'tan korkardi. Ne olursa olsun buna hakki yok çünkü.
O yuzden kendinizi suclamayin. Suclamadikca, biraz da onu sucladikca bence aciniz hafifleyecek. Siz simdi cocuklara bakip bakip ben biraktim bunlari babasız diye tuketiyorsunuz kendinizi. Hayir, siz değil, babalari secti bu yolu.

ilk 4 yıl önce bosandıgımızdatedavi gördüm.kendi evimde kendi yatagımda özbekli bir kadınla bastım.öncesinde konsimastrist kadınlardan nişan yüzüğümü aldım.eşimin peşini bırakın dedim.vsvs..tabi bunlar sekiz yıl evlilikten sonra son iki ayda kadın kız işi oldu.en sonda kendi evime kadın görünce kendimi arabanın altına attım.hastaneye yattım.sonra intihardan doalyı bir ay psikiyatri bölümünde yattım.çıktıktan sonra kuş gibi oldum.aylarca adam seni istemiyorum sevmiyorum dedi am ben yok beni bırakma diye yalvarmıştım daha sonra hastaneden çıktımm onu boşadım..sonra pişman oldum.tekrar 7 8 ay sonra ben ona yalvararak tekrar birleştim.onu ben zorladım..bir çocuk daha oldu..şimdide tedavi görüyorum.ilaç alıyorum..gece ölüm aklıma gelemsin diye uyutuyor.sürekli zayıflıyorum
Ney bunları neden ama neden yapıyorsun kuxum hiçmi acımıyorsun kendine evlatlarına şunları birtanesini bana yapacak hıyar için kılımı bile kıpırtmam allah aşkına kalk sirkelen bırak orda kalsın bu kadar güçsüz olma tek boşanan aldatılan kadın sen değilsin en önemlisi sen annesin bizler güçlü dirençli olacağız olmak zorundayızki evlatlarımızda güçlü olsun şu hayatta lütfen ama lütfen bırak geçmişi sorgulama hata arama artık huzuru bul evlatlarına sımsıkı sarıl onlar olsun artık yaşama sevincin mutluluğun bu şerefsiz için kendini üzdüğüne değermi hiç bencil olma babadan yana 0 la hayata başlayan yavruların ne olacak sanada birşey olsa ölüp kurtulmakmı çözüm hayır kalk artık düştüğün yerden daha sağlam daha dikkatli yürü daha kararlıkiii artık kimse seni bu kadar itip kalkmasın

Diğer konularıda okudum gerçekten çok üzüldüm Allah'ım yardımcınız olsun o_O

yaşadıkların zor asla kimse bunları yaşayacağını bilerek evlenmez ama kavun değil ki koklayıp alasın.öncelikle şükredecek şeylerin var hayatta bunlara odaklan şükür ki dermansz bi hastalığın yok şükür ki iki tane pırlanta gibi evladın var şükür ki seni bi adım daha olgunlaştırıp güçlendiren acıların tecrübelerin var ölümü düşünmek kolay senin yaşamaya cesaretin var mı?evlatların için bunu yapman lazım işe kafandaki iğrençlikleri atarak başla bir gün bile olsa hiç düşünme gitt bi kuaföre değişim yap öyle bi değişim olsun ki aynaya bakınca eskiyi hatrlama bile sonra ac kalbini zamanla yeni insanlara uzun uzun flört et gerekirse iyice tanı sonra evlen bunları yapmak varken neden ölüm?inan bana yapabilirsin kalk ve silkelen senin tırnağın etmeyecek insanlar uğruna canını sıktığına kendne eziyet ettiğine değer mi ben yapabileceğine sonsuz inanıyorum gerekirse hergün konuş benle sen toparlanana kadar sohbet arkadaşın olurum dilersen eminim ki burdaki bi çok arkadaşım senin toparlanacağına inanıyor lütfen hayatta senden değerli kimse yok yaşamak için bi kez geliyorsun hayata bunu da saçma sapan insanlar uğruna mahvetme ömrün yettiğince nefes almanın tadına var bi sabah yada bi gece o nefesi son kez almak için çırpınan insanları düşün ve şükret ben sana inanıyorum...

Ya Allah aşkına kendinize gelin, erkekleri bu kadar hayatınızın merkezi yapmayın. Öldüm bittim mahvoldum ne ya. Adam haysiyetli, namuslu, şerefli olur bırakır gider arkasından ağlarsın. Başka kadınların bacak arasında keyfinin sefasını süren bir adam için kendinizi düşürdüğünüz şu hale bakın. Allah büyük yaşadıklarınız çok zor ama

ama bu kadarda olmaz yani. Ceheneme kadar yolu var! Size ne faydası var ki bu kadar kafayı taktınız şu haysiyetsize? Kendi yatağında yakaladığın adamdan size ne fayda gelir, rezillikten, iğrençlikten, alçaklıktan başka??? Gitsin evlensin ne b.k yiyorsa yesin, iki gün sonra onuda aldatmazsa en adi insan ben olayım. Kendinize gelin ya, Allah size emanet bi can vermiş şerefsizşn teki için o canınıza nasıl kıyıyorsunuz! Pisliğin tekiymiş kurtulmuşsun, aldatılıp ezik bir hayat sürmek hoşunuza mı gidiyor?!?! Ömür boyu o adamla nasıl yaşayacaksınız???Allah büyük söyletmesin. Zor elbettr ama abartmayın ilk ayrılan siz değilsiniz üstelik adam gibi adamlarıda kaybedenlet var onlar üzülsün asıl, şu ahlaksızı kazansanız ne?

Son düzenleme:
Ne desem bilemedim. Enerjim oldukça yerindeydi ama konularını okudukça başıma ağrılar girdi. Şu an inan iki kelimeyi bir araya zor getiriyorum. :KK43: Olmaz olsun böyle bir adam :KK67:

Çocukların da, sende o kadar güzelsiniz ki... Değer mi böyle bir adam için kendini de çocuklarını da harap etmeye? Kolay değildir mutlaka 12 yıllık bir evlilik bir anda zor silinir ama Uğur'un da bir tane sevilebilecek, arkasından ağlanacak yanı yokmuş ki... Yatakta bile basmışsınız daha ne olsun:KK12:

Ben olsam bunu yapardım demeyeceğim ama lütfen tedavinizi aksatmadan devam ettirin. Aynı şehirde yaşıyorsanız ve fırsatınız varsa o şehirden uzaklaşın, SMMM sınavına daha bir hırsla hazırlanın, çocuklarınızla daha çok zaman geçirin, düşünmeye zaman bırakmayın kendinize. Baktınız evde yapacak bir şey yok gelin burada vakit geçirin. Yaşananları unutabilmeniz için elinizden gelenin çok daha fazlasını yapın.

Allah yardımcınız olsun. :KK43:

allah yardımcın olsun zaman herşeyin ilacı zor olacak ama zamanla içinde acı hafifleyecek gün gün içinden atacaksın ona olan hislerini sonra yeni birisi çıkacak karşıana çok sevecegin sevilecegin deger görecegin ve bu anları hiç yaşamamıs gibi olacaksın ve kendimi bu adam içinmi bu hale getirmişim diyeceksin sadece zaman ve sabır ilacın başka çaresi yok

Uhf, Çöktüm konuyu okuyunca.
Sanırım sizde bağımlı kişilik bozukluğu yada takıntı falan var.

Diğer insanlara karşı ilginizin nasıl olduğunu merak ettim, normal mi?

Yazdıklarını okumaya çalıştım. Senin psikolojin çok iyi değil. Yardım almıyor musun? Ne yani. Yaşanmış ve bitmiş. Kim haklı kim haksız onemi var mı? Yaşayacakların olması gerektiği gibi kaderinde yazıldığı gibi yaşamışsın. Önüne bak. İKİ çocuğun var. Bakarsın .. Benim de iki çocuğum var bakarsın tabi, bazı yerlerde desteğe ihtyacın olur onu da ailen kapatır. Çocuklarının babaları ölmemiş ki o da ilgilenir. Önüne bak. Silkelen. Bir gün çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın. Kızların da büyüyünce senin ailene yaşattıklarını sana yaşatsınlar ister misin? Yarın öbür gün kızlarının güçlü olmazlarsa üzülmes misin? İyi örnek ol kızlarına. Kararını vermiş ayrılmışsın. Seni aldatmış. Sen de yakaladın mı? Çocukların kaç yaşında?

Aman ne kıymetli kocaymış. Yatağında başkasıyla bastığın adamın neyine ardından ağlıyorsun ki anlamadım ben. Baştan aşağı saçmalık kusura bakma.

senin için doğru insan değilmiş,sevgine layık değilmiş...şimdi toparlanma zamanı,güçlenme zamanı...öyle kalk ki ayağa,kendin yap ve emin ol bir şeyleri başardığını gördüğün zaman seni kimse yıkamayacak...ve seni güçlü gören herkes sana saygı duyacak...bak göreceksin,o zaman değerlisin,ama işte o zamanda sen istemiyceksin...

Rabbim yardimcin olsun. Uzulme arkadasim iki evladin var ne mutlu sana
Olmuyorsa ayrilikta bir cozum. Zina yapan bir adam cefakar bir kadin ve iki evlat. Bir arada yakisiyorlar mi sence.

Sana yapilan haksizlari bir bir yazmissin. 10 gun sonra 1 ay sonra 1 sene sonra hatta 3 yil sonra acip okudugunda tek diyecegin.

Allahim cok sukur nasil da cekmisim. Kurtardin bizi bu adamdan .

Zaman zaman zaman . Sabredeceksin arkadasim. Dua et bol bol. Rabbimiz o kadar cok veren ki. Arkadas edin sohbetlere git. Cocuklarinla mutlu ol. Allah nasip ederse iyi biri cikarda yeni bir yuva kurarsin.

Ins huyu guzel kendi guzel merhametli temiz Allahindan korkan iyi yurekli bir nasibin olur. Seversin sevilirsin. Bol dua et. Her hayirda bir ser her serde bir hayir vardir.

Cok affedip gunahkar bir adama yar olmaya calismak. Sen yapmissin fazlasiyla her seyi. Saniyor musun onun bu evliligi uzun surecek. Hayir o kadina da uzuldum o da yasayacak bu deliyi gunahkari..

Sen kurtuldun onune bak artik ailenle vakit gecir hayirli bir kismet cikarsada yeni den kur yuvani kizlarin icin de yada olmekte ne demekmis onlari dusun.

Benimde banam deliydi yillarca cekti annem adam birakip gitti bizi ev kira yiyecek bir lokma ekmegimiz yyokken para yoktu ne zorluklar. AAnnem hem baba hen ana oldu dimdik durdu. Bizde buyuduk is sahibi olduk elhamdulullah simdi annem annem diye deliririz hem ben hem kardesim. O da simdi cok mutlu. Annemde senon ki dusunup olmek isteseydi zayif olsaydi biz de harap olurduk. Sonumuz ne olurdu.

Guclu ol cocuklarinla ilgilen calisiyorsun evin de var

Eeeeee. Daha ne

Annem ev hanimiydi. Evimiz kiraydi. O bu erzak verirdi bize. Belediye yardim ederdi. Ama annem cinar gibiydi oyle gucluydu ki hic umursamadik bu zorluklari hepimiz bir olduk. .adinida hic anmadi annem. Heo sukur kurtulduk derdi

Dik dur toparlan. Kendine gel. Silkelen. Ne o olmek falan da neymis. O can senin mi ki bir iblis icin. Deger mi.

Gececek bu aci sabret. Yazda geldi tatule cik gez eglen. Hayat bir kere bu dunya da bize unutma degmeyecek insanlar icin harcama

bosanıp bu agır acılardan kurtulmussun daha ne ozlemesi sevmesi arkadaş.kendi hayatına bak.hayatın işgence çekmek miş.o hyatı yasatan insana geri donmek büyük aptallık olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X