Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen aynen. bir menfaat yada diger cocuklara karşı eve yerleşerek gòz açtırmamak istiyor. sanki gòrümceyide, kıskanıyor. ha birde yukarıda bir uyeye yazmış ev alcak kadar maddi durumum yeterli falan demiş. kirasını ódedigin evi satın al o zaman demi.
Kadın sağ iken neden herkes kocanın evi diye bilecek?
Ayrıca görümcen öz annesine geliyor bu seni niye rahatsız ediyor?
Belli gezmeyi tozmayı çok sevdiğiniz.! Görümce gezerken batıyor.Kendiniz çocuklara baktıracak hazır kadın istiyorsunuz.
oh ne ala memleket!!!
Ya kendi evleri varmış zaten uzak diye kiradaymış. Sat onu yakından al. Ama o zaman kira gelmeyecek.
Hem kiradan çıkayım, hem gelen kira cebimde kalsın. Allah gözünü doyursun insanların ya. Allah korusun o yaşlıların bir tanesi bakıma muhtaç hale gelse ya kaçar ya onları postalar.
Yaşlı insanların malına göz dikmiş. Bence en büyük derdi o insanlar göçüp gittiklerinde evin içinde olup diğerlerine hiç fırsat bırakmamak. Ne kadar da iyi bir gelin.
Düzeltme: Diğer evin kirası ona gelmiyor, eşinin ailesine gidiyormuş. İçine dert olmuş çalışan, hem ev almaya hem dekore etmeye parası olan kadının.
o evi kvgil eşine almış zaten. ama beyefendi durumu iyi olduğu için babası da emekli maaşıyla yetişemediği için kirasını ailesine veriyormuş. hanımefendinin asıl derdi biran önce nasıl olur da ben bu evin parasını alırım. bir şeyler netleşsin istiyor yani. ama kendine ev alma zorunluluğu olmayan bu insanları aklı sıra zora sokmak. o evi satıp istediği yerden ev almak istiyor. oysa o ev eşinin, kendinin bile değil. durumları iyi ve şu koşulda o evin kirasının ne olacağı konusunda karar verecek olan eşidir. sabahtan beri 7 yıldır katlanıyorum dediği olay bu. ama eşi ister 7 ister 10 ister 20 yıl sonra o ev hakkında bağımsız karar verebilir. maddi durumu kötü olsa konu sahibinin haklı. eşi önce ailesini düşünmek zorunda. ama yok öyle bir şey. asıl onlara o evi alan kayınvalidenin durumu şuan için yetmiyormuş. asıl olay bu.
Sende haklısın ama kendini ifade edişin yanlış.ben sana özet geçiyim canım konuyu açmaktaki amaç çook farklıydı ama iş çığrından çıktı şimdi ben ikinci çocuga hamile bi kadınım maddi durumum filanda şükürki yerinde kp rin bi rahatsızlığından ötürü biz onların bize vermiş olduğu ev olmasına rağmen onlara yakın olmak için kirada onlara yakın yerde oturyoruz diğer iki kardeşinede ev verdi bu arada sıkıntı yok kızı kira alıyo oğlu içinde oturuyor bizde bizim olan evedn kira filan almıyoruz bizim evimizn kirasınıda kaynanamlara veriyoruz ki rahat geçinsinler ee tabi bende 7 senedir kiracı olmaktan sıkıldın ne beğendiğimi alabiliyorum ne evde tadilat yapabiliyorum bişey yapmaya kalkınca kocam aman ne gerek var elalemin evi diyo bu arada 2 senedirde kocama dil döküyorum kendi paramızla benim istediğim muhitten ev alalım diye ama o ailesine yakın oturan kardeşi filan olmayınca istemiyo gitmek nitekim bende dedimki madem öyle kaynanamda sürekli gelin burası sizin evinizn bırakın kirayı filan diyo gidelim beraber yaşıyalım ama görümcem var çook sevdiğim oda istediği zaman gelsiiin iistediği kadar otursun yesin içsin hiç bi sıkıntı yook 5 dk yerde oturuyo zaten yatıya kalmasın evine gitsin istiyoruum dedim işte formdaki herkez vay efendim istediği gibi annesinde kalır kaşımazsın dedi fikir veren olmadı dedim ozaman kızı gelsin kiraya anasına babasına yakın otursun diyorum kimse git öyle konuş ona yanaşırlar sizde düzeninizi kurarsınız demiyoo falan filan yanii amaç ev mal mülk değil yanii 7 senedir kira ödüyorum haybeye banada yazıık umrarım anlatabilmişimdir şimdi ikinci çocuğum oluyoo onlara istediğim gibi bi oda yapmak benimde hakkım
HahahahahahahAyrica 7 yil mi oldu bi iki saatte? Ilk sayfalarda 6 yillik evliyim yazdin simdi birden 7 oldu masallah zaman nasilda geciyor..
Para kolay kazanilmiyo caniim istemedigin bi evi satin almak kadar sacma bisey olabilir mii 300 milyardan bahsediyoruz 300 liradan deilaynen aynen. bir menfaat yada diger cocuklara karşı eve yerleşerek gòz açtırmamak istiyor. sanki gòrümceyide, kıskanıyor. ha birde yukarıda bir uyeye yazmış ev alcak kadar maddi durumum yeterli falan demiş. kirasını ódedigin evi satın al o zaman demi.
Ay hesabimi yapiyiim 6 yilimi 5 ay sekiz gun gecmiis dur ben basa donup 7 leri 6 yapiyiiim hep bi bok atalim derdi hayirdir fikir lazim fikir boos seylere takilmayiinHahahahahahah
ay sus allahını seversen terbiyene takın biraz. çok terbiyesiz bi konuşma tarzın var hayırdır bok atma fln ne bunlar sokakta cakas atar gibi. senle kımse anlaşamaz kontrolsüz ve ters bi kadınsın sırf cebine fazla para girsin diye kayınvalidenle görümcenın arasını bozucaksın.Ay hesabimi yapiyiim 6 yilimi 5 ay sekiz gun gecmiis dur ben basa donup 7 leri 6 yapiyiiim hep bi bok atalim derdi hayirdir fikir lazim fikir boos seylere takilmayiin
Eee kactiir bos bos konusuyisun ortada fikir yoook benide cvp vermk zorunda birakiyosun ya mantikli konus yada konusma su yazdiklarinda elle tutukur bisey olsaa amennada yoook yanii sirf laf olsun diyede konusulmaz kiay sus allahını seversen terbiyene takın biraz. çok terbiyesiz bi konuşma tarzın var hayırdır bok atma fln ne bunlar sokakta cakas atar gibi. senle kımse anlaşamaz kontrolsüz ve ters bi kadınsın sırf cebine fazla para girsin diye kayınvalidenle görümcenın arasını bozucaksın.
hanfendi sizin kafanız insanları terslemekten baya karışmış heralde.. benım sıze yönelik tek mesajım var oda ' sizde haklısınız ama ifade tarzınız yanlış dedim' onun haricinde bi arkasın yazdıgına güldüm o kadar o size yönelik bile degildi cvp vermenizde gerekmiyo.. kaçtır yazıyosun boş boş konuşuyosun derken o boş beynınızı bi toparlayın kım ne yazmıs bi kavrayın ona göre cvp verın. anca çene yetiştirip insanları tersliyosunuz.Eee kactiir bos bos konusuyisun ortada fikir yoook benide cvp vermk zorunda birakiyosun ya mantikli konus yada konusma su yazdiklarinda elle tutukur bisey olsaa amennada yoook yanii sirf laf olsun diyede konusulmaz ki
Cook ozurdileriim vallaa oyleyse ben o 6 yil 7 olmus muhabbetini sen yaptn sandm kysura bakmahanfendi sizin kafanız insanları terslemekten baya karışmış heralde.. benım sıze yönelik tek mesajım var oda ' sizde haklısınız ama ifade tarzınız yanlış dedim' onun haricinde bi arkasın yazdıgına güldüm o kadar o size yönelik bile degildi cvp vermenizde gerekmiyo.. kaçtır yazıyosun boş boş konuşuyosun derken o boş beynınızı bi toparlayın kım ne yazmıs bi kavrayın ona göre cvp verın. anca çene yetiştirip insanları tersliyosunuz.
neyse önemli değil ben yapmadıgım için sinirlenmedım zaten.Cook ozurdileriim vallaa oyleyse ben o 6 yil 7 olmus muhabbetini sen yaptn sandm kysura bakma
Cogunlugun fikri evinde oturmam yönünde canım. Ama illa kayinvalidenle oturmakis istiyorsanda bu konunun uzaması yanlış. Herkesten seni destekliycek cevap alamazsin. Yanlış düşündüğün çok nokta var. Belki haklı taraflarında var, ama bunu ifade edis tarzın çok sert. O yüzden bu tepkiler.Cook ozurdileriim vallaa oyleyse ben o 6 yil 7 olmus muhabbetini sen yaptn sandm kysura bakma
Ben yaptim o muhabbeti. Kac yillik evli oldugunu bile bilmez ama para hesabi yaparak kv nin evine gitmek ister ilginc. Bosuna hakaret ettiniz kiza buyrun bana edinde sizi bi guzel kibleyimCook ozurdileriim vallaa oyleyse ben o 6 yil 7 olmus muhabbetini sen yaptn sandm kysura bakma
Tabi arkadaşım işine gelmeyince böyle derler. Kafam gayet yerinde. Sadece laflarından irite oldum.Allahiiim kafanmi guzell arkadasiiim ne ictiyseen banada getiir
neyse önemli değil ben yapmadıgım için sinirlenmedım zaten.
Ben yaptim o muhabbeti. Kac yillik evli oldugunu bile bilmez ama para hesabi yaparak kv nin evine gitmek ister ilginc. Bosuna hakaret ettiniz kiza buyrun bana edinde sizi bi guzel kibleyim
Ben hamile olduğu için uzatmayıp kiblemedim. Ama konuşma tarzı Çok yersiz ve sert. Kimin ne dediğinden habersiz aklında kalanları çok alakasız üyelere patlatiyor☺sabahta bana yaptı aynısını benim yazmadığım sözcükleri doldurmuş bana cevap olarak bir de hakaret vardı. ben kiblemedim. çünkü sağlıklı düşünemiyor ve davranışlarını kabullenemiyor. şöyle bir gerçek var aslında sağlıklı bir aile ilişkisinde bireylerin ikna edilebilme sorunu olmamalı. dinlenmeli ve dinlemeli. ama hanımefendinin kocası 2 yıldır dinlemiyor bu sorunu farkında değil. aslında şunu sormalı kendine? ben sabahtan beri insanlara bu durumumu anlattım ve onlardan istediğim cevabı alamadım. 2 yıldır eşimden de istediğim sonucu neden alamadım? ben de bir yanlışlık var mı diye düşünmek aklına gelmiyor. sıkışınca da hakaret ediyor. bu gidişle bu konuyu daha çok açar. eminim bu üslupla eşi bizim dinlediğimiz kadar dinlememiştir hanımefendiyi. :)