Şu an çok acı çekiyorum.nefes alamıyrum. 12 yıllık evlilik bitti.Eski eşim 2 ay sonra evlendi. Bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
lütfen bana dua edin..bende ayaga kalkmak istiyorum.iki kız çocugum var.onlar için yasamam lazım..smm bitirme sınavlarım var.bitirmem lazım.kızım hergün yalvarıyor..anne sınavlarınahazırlan..ders çalış.bizim için diyor..evet ayaga kalkacağım.

Bak ne güzel mesleğin olacak elinde o sınavı verirsen. İnan geçecek hepsi, sen yeter ki geçmesini iste. Hayatın eskisinden çok daha güzel olacak, çok daha mutlu olacaksın.

od
ablacım miden kaldırcak mı o adamı geri gelse diyelim ki !
ben büyük konuşmak istemiyorum amaaa eşime başkası değse kafayı yerim midem bulanır kabullenemem ... sevgi kalmaz böyle bi insana yapmayın allah aşkına sevmiyorsunuz bence takıntı olmuş . kızlarınızı düşünün benim böyle güçsüz bi annem olsa çok üzülürdüm
a çok üzülüyor..kızım çok güçlü ama babasına hep kendini güçlü gösteriyor..çok mutluyum iyiym diyr..sadece ben çok acı çeiyorm diyo..onular için dimdik ayakata durucam

zaten 'bu kadincagiz neler cekti, bu hale geldi, biz yaptik' demezler de, 'dirdir ediyorsun' diye uste cikmaya calisip kadini suclarlar..
kendini nasil sucluyorsun anlayamiyorum, onlarin yaptiklarini anlatmissin ben burdan sinirlendim.. eski esin olacak adam, adam olup arkanda dursaydi, ezmeseydi ezdirmeseydi, sen de kendini savunmak zorunda kalmazdin.. onun ismi dirdir degil.. once kendini suclamaktan vazgec, sana yapilanlari bi kez daha dusun, o zaman anlayacaksin bu ayriligin senin sagligin açisindan iyi oldugunu.. ayrica o kadina cok iyi es oldugunu sanma eski esinin, huylu huyundan vazgecmez..
tşk.ederim..demekki bir sürü insan bölye düşünüyorsa kendimi halı gibi görüyorum

işallah bende mutlu olmak istiyorum..onun hayatını takip ederek hayatımı mahvediyorum

E bunların farkındaysan neden yapıyorsun? Bırak ne hali varsa görsün. Hatta mutlu olsun ki sana bir daha bulaşmasın. Senden uzak olsun. Evlilik senin yaşadığın gibi bir şey değil canımcım, her erkek senin şerefsiz eski kocan gibi değil. O yıllarca yaşadığın adı evlilik olan şeye özlem duymamalısın.

@OKYANUS27
Hayata inat i kadere inat, o adama inat..
Verin sınavınızı , titleınızı yükseltin..
2 tane dünya güzeli evladınıza örnek olun.. kız annesisiniz , örnek teşkil edeceksiniz.. yarın bigün kızınız için yaşadıklarınız normal gelicek belki.. Allah korusun oda böyle saçma sapan durum yaşayacak..
kaç yaşındasınız ?
dünyada erkek mi yok..
yaz geliyor , güzel bir tatil ayarlayın , cocuklarınızı alın süper bir tatil yaparak işe başlayın. sanırım sınav hazıran yada ekimdeydi.. zamanınız var sayılır. silkelenip kendinize gelin..
maddiş durumunuz varsa evınızde değişiklikler yapın , göze çarpacak dikkatinizi çekecek değişiklikler..
işiiniz , maddi gücünüz var ne güzel..
şurada neler var , işi gücü olmadıgı ıcın kocasını ceken , yada maddi yetersizlikten boşandıktan sonra dağilip giden..

g

erçektten öyle mi..bu konuda samimimi düşünüyorsunuz..teselli için mi..hiç bir erkek dırdır yüzünden gitmez mi..ki boşuna dırdır etmedimki..evliliğimin ilk yıllarında hep basbaşa kalmak isterdim.tatilebasbaşa gitmek isterdim..sonraki dırdırlarımda kadın kız işi oldu.eve geç gelirdi.bir olay öğrenirdim.evet unutamadım..belkide ikinci birleşmemiz hataydı.çünkü ilk evliliğim de bu adamla aldatma yüzünebitti..kesşke bir tane kadın olsa vbir sürü..son üç yılda da neler yapmış neler..ama ben hala kendimi sucluyorum..bana bıçak çektin diyor.bir kadın bıçak çekermi diyor..evet bana bavulunu hazırlattı..adanada bir kadına gidiyordu.hafta sonu.balkonda konuşurken duydum..sonra gitme dedim.neyse ya..dırdırımın da sebepleri vardı ..evet suclu da olabilirm ama bunları haketmedim.tümgerçekleri öğrendiğime ğişman oldum..üç yıldır adam beni kaç kişiyle aladtmış ama benim haberim yokmuş.şimdi evlendi mutlu ben hala aynı yerdeyim.bu günler geçermi

Aldatmak adamın ruhuna işlemiş bir degil iki degil.. Emin ol onuda aldatır. senle ilgisi yok bu durumun. Hem ne yapacaktin ya aldatan adama dir dir etmek çok basit kalmış zaten direkt olarak bosamaliydin. Kurtulduguna şukret, dönse yine aldatır.

Merhaba okyanus aranıza yeni katıldım başlığın dikkatimi çektiği için okudum ve cok üzüldüm derdini sıkıntın ne desem hafifletmem biliyorum anca yaşayan bilir ama sakın ki ölümü düşünme bu sadece bencillik olur arkadaşım çünkü sendende önemli sana tutunan bi evladım war onun için savaşmalısın kendinle sırf onun için allah yardımcı olsun arkadaşım inşiallah umarım sıkıntın en kısa zamanda diner

Acaba siz daha önce evlenseydiniz. O ne yapardı veya siz evlendim diye bunalıma girer miydiniz. Çünkü bir arkadaşım boşandığı eşi evlenince keşke ben daha önce evlenseydim demişti. Onların mutlu olduğunu düşüncesine dayanamıyorum demişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X