Kesinlikle boşanmak istediğini söyleyip dik duracaksın. Gerisini avukatına bırak. O zaten elinde olanları biliyor ne gerekiyorsa sunar.Mahkemede boşanmak istemiyorum derse ne yapıcam of yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle boşanmak istediğini söyleyip dik duracaksın. Gerisini avukatına bırak. O zaten elinde olanları biliyor ne gerekiyorsa sunar.Mahkemede boşanmak istemiyorum derse ne yapıcam of yaaa
Öyle söyledim zatenKesinlikle boşanmak istediğini söyleyip dik duracaksın. Gerisini avukatına bırak. O zaten elinde olanları biliyor ne gerekiyorsa sunar.
Ya o değil de araba da C cokmuzor un hakkıydı aslında...bı daha mı sorsak avukata? Gitti güzelim araba pisi pisine, çöpe atsaydin da o herife vermeseydin anahtarı dedim icimden.O sahnede de benim kalbim tekledi sorsana bı daha avukata , alamiyo muyuz arabayı geri? Alalım bence yaa...sadakaya gitti güzelim arabaEv gitti diye adam da kalpten gitti, son cirpinmalari oynuyor, lütfen yeme bunlari
Konu sahibi sizin vazgeçmeye niyetinizmi var?
Öyle değilse adamın numarasını ve ulaşabileceği heryerden engellememek için sebebiniz nedir?
Yani en geç avukatdan çıktıktan sonra yapılması gereken oydu bence.Ben de bunu soyleyecektim engelle gitsin sunu her yerden
Telegram dan yalvarıp kızımla son kez görüntülü konuşayım dedi konuştu hüngür hüngür ağlıyor
Özür dilerim kızım dedi ağlaya ağlaya
Canıma değsin
Ben hiç muhattap olmadım
Zırıl zırıl ağladı baba seni çok seviyor beni unutma kızım diye
Sonra ağlayarak kapattı
Nasıl da güzelce cevap vermiş kuzu.İnş orada ayrılmak istemiyorum falan demez
Kızım da diyor ki sen beni sevsen anneme iyi davranırsın beni sevmiyorsun diyor şak gibi
O değil de annesi dolduruyor sanıyordur kesin. Yüzüne falan kapatmış ya. Kız çocukları nasıl içli ya. Benim oğlan olsa umru olmaz.Nasıl da güzelce cevap vermiş kuzu.
Allahım sen bu küçücük görünen oysa, kocaman yürekli kız çocuğunu esirge, ona hayırlı yazılar yaz. Amin.
Anlaşmalı olacak ya avukatlar imza atılana kadar ayıya dayı deyin der vazgeçme olmasın diye belki o da bundan ötürü bekliyordurYani en geç avukatdan çıktıktan sonra yapılması gereken oydu bence.
Ben olsam daha önceden tüm sosyal medyadadan engeller silerdim hata.
Konu sahibin yerinde olsam salıya kada telefon, sosyal medya herşeyi komple kapatır hata yeni numara alırdım
Ayıya dayı demek için iletişim halinde kalınmı diyor avukatlar?Anlaşmalı olacak ya avukatlar imza atılana kadar ayıya dayı deyin der vazgeçme olmasın diye belki o da bundan ötürü bekliyordur
Oğlanlar da evlenince içleniyor analarina o zaman çıkarırsın acısınıO değil de annesi dolduruyor sanıyordur kesin. Yüzüne falan kapatmış ya. Kız çocukları nasıl içli ya. Benim oğlan olsa umru olmaz.
O kadar engellersem iyice kudurur diye düşünüyorum yoksa kararım kesinKonu sahibi sizin vazgeçmeye niyetinizmi var?
Öyle değilse adamın numarasını ve ulaşabileceği heryerden engellememek için sebebiniz nedir?
Kudursun?O kadar engellersem iyice kudurur diye düşünüyorum yoksa kararım kesin
Sakın cevap yazma ama olur mu? Hiç yazma....Bırak debelensin dursun , yazsın kendi kendine.... Bakarsın haftasonu içip içip küfür de eder, tehdit de eder bu manyak inşallahıma ... Hepsini paketleyip yollarsin hâkime. Arabayı da tazminata sayar geri alırsın Belli mi olur?O kadar engellersem iyice kudurur diye düşünüyorum yoksa kararım kesin
Sosyal medyadan silip engelledimYani en geç avukatdan çıktıktan sonra yapılması gereken oydu bence.
Ben olsam daha önceden tüm sosyal medyadadan engeller silerdim hata.
Konu sahibin yerinde olsam salıya kada telefon, sosyal medya herşeyi komple kapatır hata yeni numara alırdım
Yok kızım cevap veriyor sağolsunSakın cevap yazma ama olur mu? Hiç yazma....Bırak debelensin dursun kendi kendine....
Emin misiniz anlaşmalı değil cekismelidir o anlaşmalı boşanmalarda hakim tarafları görmeden karar vermez, bir diğeri tabiki de konuşun demez ama karşı karşıya kalmayın protokol bizim lehimize uzamasin daha fazla biraz sabırlı olun derAyıya dayı demek için iletişim halinde kalınmı diyor avukatlar?
Tanıdım biri anlaşmalı boşandı mahkemeye bile gitmedi dava günü
Hayır anlaşmalıydı gayet eminim.Emin misiniz anlaşmalı değil cekismelidir o anlaşmalı boşanmalarda hakim tarafları görmeden karar vermez, bir diğeri tabiki de konuşun demez ama karşı karşıya kalmayın protokol bizim lehimize uzamasin daha fazla biraz sabırlı olun der
İnanın bilemiyorum biz anlaşmalı boşandık ve avukata size vekalet verdikten sonra gelmem şart mı dedim evet dedi ki bizde protokol hazırdi , ilkinde hatta hazır değilim dedi iki ay ertelendi ikincisinde boşanma gerceklestiHayır anlaşmalıydı gayet eminim.
Zaten tek celsede bitmişti, herşeyi önceden anlaşarak protokole dökmüşlerdi mahkemeye gitmedi.