Uuuuyyyy yavyum kıyamammmmSon dakika :
Eşim diğer uygulamadan az önce yazmış
“Yüreğimi paramparça ettim sonunda , gözün Aydın olsun artık “
Son dakika :
Son dakika :
Yoo gayet hislerine tercüman oldun hfhdhGeç kaldım düzenleme yapamadım , ağzımı bozmuşum istemedenniyeyse bu adamı bı kaşık suda bogasım var, tutamıyorum kendimi, kusura bakma konu sahibi
Evi alamayınca diğer avrat dudak büktü tabi...Son dakika :
Aaa niye ki? Yeni avratin anasının bedavaya oturulacak evi yok muymus?Evi alamayınca diğer avrat dudak büktü tabi...
Yokmuş demek ki.Aaa niye ki? Yeni avratin anasının bedavaya oturulacak evi yok muymus?
Yine yazmış cevap gelmeyinceEvi alamayınca diğer avrat dudak büktü tabi...
Babasının da araba için verecek yaklaşık 200 bini yokmuş galibaAaa niye ki? Yeni avratin anasının bedavaya oturulacak evi yok muymus?
Ya şu halimle beni güldürdünüz …Evi alamayınca diğer avrat dudak büktü tabi...
Açana evi alsaydı içi acır mıydıYokmuş demek ki.Hep derim insan sürüne sürüne de olsa layığını bulur. Kendi gibisini bulduysa o ev lazımdı tabi.
Cevabını bildiğiniz sorular sormayın.Açana evi alsaydı içi acır mıydı
Merak ettim
Peki :)Cevabını bildiğiniz sorular sormayın.
Tam da "Ama olmaz böyle cicim.. bugün azıcık ucu girdi kamaşullahın , sokup sokup çikarıcam daha... Saplamadan aglayacaksan işimiz var" demelik pas veriyor ....ama sakın deme sen. Oku oku eğlen , sil.Yine yazmış cevap gelmeyince
Çok içim acıyor
Ay deme yüreğime inecek....onun da mı parasını baban verdi?Babasının da araba için verecek yaklaşık 200 bini yokmuş galiba
Hani ne oldu anlamadım ben , evleniyordu da bilmem neydi de :)Tam da "Ama olmaz böyle... bugün azıcık ucu girdi kamaşullahın , sokup sokup çikarıcam daha... Saplamadan aglayacaksan işimiz var" demelik pas veriyor ....ama sakın deme sen. Oku oku eğlen , sil.
Yarısını vermiştiAy deme yüreğime inecek....onun da mı parasını baban verdi?
Söyleyemedi tabi evi alamadığını geline.Hani ne oldu anlamadım ben , evleniyordu da bilmem neydi de :)
Daha dur düğünün var ne için acıyor :)
Tüh , ne yapsak kiSöyleyemedi tabi evi alamadığını geline.